Εμπλουτισμός Μινοξιδίλης

35007

Member
Γεια σας!
Προσπαθω να βρω μια λυση για την αντιμετωπιση της DHT τοπικα. Θα ηθελα την γνωμη σας για το παρακατω
Στο μπουκαλακι της μινοξ βαζω 1μλ Saw Palmetto Liquid Extract, 1μλ Nettle Leaf Extract και 1μλ Pygeum Bark Extract. Δηλαδη το σκευασμα θα ειναι εκτός απο 5% μινοξ και 5% Herbal DHT Blockers Extract.
Θα μπορουσα επισης σε ενα μπουκαλακι χωρητικοτητας 60μλ να βαλω διαλυμα Τρικομιν και την προαναφερομενη αναλογια βοτανων?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Καλύτερα η minox να μείνει μόνη της, το καταλαβαίνω ότι θέλεις την ευκολία σου αλλά έχω διαπιστώσει ότι η συμβίωση της με herbal συστατικά δεν καταλήγει σε επιτυχημένο γάμο. Για κάποιο λόγο η χημεία θέλει να είναι με την χημεία και το φυσικό προϊόν με όμοια του.
επίσης το tricomin/folligen πριν από minox...

weznem

Well-Known Member
σορρυ που αργησα φιλε να σου πω την γνωμη μου.. αν και συμφωνω με οσα ειπε ο φιλος σορλατενο..
εχω δει εδω μεσα απο την μικρη εμπειρια μου οτι τελικα στις λοσιον οταν βαζεις πολλα πραγματα δεν λειτουργουν οπως θελουμε η νομιζουμε.... θες γιατι δεν ειναι ισομερως κατανεμημενα θες για καποιο αλλο λογο...που δεν γνωριζω...
μαλλον πρεπει να βρεις ενα τοπικο μπλοκερ ξεχωριστα απο την μινο..εχεις καταληξει σε κανενα?

35007

Member
weznem είπε:
σορρυ που αργησα φιλε να σου πω την γνωμη μου.. αν και συμφωνω με οσα ειπε ο φιλος σορλατενο..
εχω δει εδω μεσα απο την μικρη εμπειρια μου οτι τελικα στις λοσιον οταν βαζεις πολλα πραγματα δεν λειτουργουν οπως θελουμε η νομιζουμε.... θες γιατι δεν ειναι ισομερως κατανεμημενα θες για καποιο αλλο λογο...που δεν γνωριζω...
μαλλον πρεπει να βρεις ενα τοπικο μπλοκερ ξεχωριστα απο την μινο..εχεις καταληξει σε κανενα?

Τοπικο αποκλειστικα οχι!
Αυτο ειχα σκεφτει για αρχη παντως. Μινοξ με κατι μεσα, Τρικομιν με κατι μεσα. Βαζω και μια φορα τη μερα Εμού. Παντως ο GOMI που ειπε καλα λογια για το αποσταγμα πρασινου τσαγιου μεσα στη μινοξ. Το βρισκω καλη και βολικη ιδεα. Ισως στην πορεια χρησιμοποιησω και ζιξ
Ι

weznem

Well-Known Member
35007 είπε:
weznem είπε:

Τοπικο αποκλειστικα οχι!
Αυτο ειχα σκεφτει για αρχη παντως. Μινοξ με κατι μεσα, Τρικομιν με κατι μεσα. Βαζω και μια φορα τη μερα Εμού. Παντως ο GOMI που ειπε καλα λογια για το αποσταγμα πρασινου τσαγιου μεσα στη μινοξ. Το βρισκω καλη και βολικη ιδεα. Ισως στην πορεια χρησιμοποιησω και ζιξ
Ι

δοκιμασε το και πες μας τις εντυπωσεις σου φιλε τοτε.. :blush:

sito

Active Member
35007 είπε:
Γεια σας!
Προσπαθω να βρω μια λυση για την αντιμετωπιση της DHT τοπικα. Θα ηθελα την γνωμη σας για το παρακατω
Στο μπουκαλακι της μινοξ βαζω 1μλ Saw Palmetto Liquid Extract, 1μλ Nettle Leaf Extract και 1μλ Pygeum Bark Extract. Δηλαδη το σκευασμα θα ειναι εκτός απο 5% μινοξ και 5% Herbal DHT Blockers Extract.
Θα μπορουσα επισης σε ενα μπουκαλακι χωρητικοτητας 60μλ να βαλω διαλυμα Τρικομιν και την προαναφερομενη αναλογια βοτανων?

όχι τρικομιν στην μινοξ. Χρησιμοποιεις τρικομιν; ποσο το αγοραζεις; βασικα γενικα δεν αξιζει το τρικομιν διοτι η ποσοτητα πεπτιδιων χαλκου ειναι ελαχιστη (το ειχε κανει χημικη αναλυση ενας τυπος σε ενα φορουμ). Πιο πολυ συμφερει να παρεις πεπτιδια χαλκου χυμα και να φτιαχνεις μονος σου την λοσιον, αλλα και παλι μην περιμενεις τρελα αποτελεσματα απο πεπτιδια χαλκου

35007

Member
Εγω δεν ειπα θα βαλω Τρικομιν μεσα στη Μινοξ. Απλα ρωτησα το φορουμ αν ειναι καλη ιδεα η προσθηκη Herbal Extracts σε Τρικομιν και Μινοξ.
Το εμαθα και εγω οτι ειναι μικρη η ποσοτητα πεπτιδιων χαλκου στο Τρικομιν. Ποιος μπορει να μας πει ομως στα σιγουρα ποια περιεκτικοτητα ειναι ασφαλη χωρις sides? To 2%, το 1.5%, το 1%, ποιο?
Τελος παντων εγω δεν περιμενω απο το Τρικομιν να μου λυσει το προβλημα. Το επελεξα γιατι ειναι εγκεκριμενο, γιατι ειναι (οσο ειναι) regrowth και γιατι η μινοξ. ψωφησε και δεν υπηρχε λογος να την βαζω πρωι βραδυ. Ασε που μου εχει κανει και το προσωπο πανσεληνο! :madd:
Ο GOMI μου ειπε να βαζω καλυτερα τα extracts σε εμού ή αλόη και στη Μινοξ μονο καθαρο green tea. Για να το λεει κατι θα ξερει.
Θα ξεκινησω και ρολλερ καποια στιγμη, ενα ενα ομως.

panosdouk

New Member
Η μινοξιδίλη είτε 5% είτε 2% είναι παρασκευασμένη έτσι ώστε οτιδήποτε αναμίξεις μαζί να μην έχει κάποια ιδιαίτερη επίδραση. Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις τα φυτικά σκευάσματα ξεχωριστά από τη μινοξιδίλη και σε ξεχωριστές ώρες.

35007

Member
Μετα απο ποση ωρα μπορεις να λουστεις αφοτου εχεις βαλει μινοξ. 8 ωρες ας πουμε, στο 12ωρο κανονικα που ειναι και η επομενη δόση? Ξερει κανενας?

pithikas

Well-Known Member
35007 είπε:
Μετα απο ποση ωρα μπορεις να λουστεις αφοτου εχεις βαλει μινοξ. 8 ωρες ας πουμε, στο 12ωρο κανονικα που ειναι και η επομενη δόση? Ξερει κανενας?
[/quo
Καλυτερα να λουζεσαι κανα μισαωρο πριν την βάλεις

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

panosdouk

New Member
35007 είπε:

Πιο σύντομα, η απορρόφηση του περισσότερου ποσοστού της μινοξιδίλης κρατάει περίπου 4 ώρες.

weznem

Well-Known Member
εγω το βλεπω στην πραξη μεσα σε ενα διωρο δεν υπαρχει τιποτα.. ιδιως αμα εχω κανει ρολερ τοτε μπορει και στην μια ωρα...

sito

Active Member
35007 είπε:
Εγω δεν ειπα θα βαλω Τρικομιν μεσα στη Μινοξ. Απλα ρωτησα το φορουμ αν ειναι καλη ιδεα η προσθηκη Herbal Extracts σε Τρικομιν και Μινοξ.
Το εμαθα και εγω οτι ειναι μικρη η ποσοτητα πεπτιδιων χαλκου στο Τρικομιν. Ποιος μπορει να μας πει ομως στα σιγουρα ποια περιεκτικοτητα ειναι ασφαλη χωρις sides? To 2%, το 1.5%, το 1%, ποιο?
Τελος παντων εγω δεν περιμενω απο το Τρικομιν να μου λυσει το προβλημα. Το επελεξα γιατι ειναι εγκεκριμενο, γιατι ειναι (οσο ειναι) regrowth και γιατι η μινοξ. ψωφησε και δεν υπηρχε λογος να την βαζω πρωι βραδυ. Ασε που μου εχει κανει και το προσωπο πανσεληνο! :madd:
Ο GOMI μου ειπε να βαζω καλυτερα τα extracts σε εμού ή αλόη και στη Μινοξ μονο καθαρο green tea. Για να το λεει κατι θα ξερει.
Θα ξεκινησω και ρολλερ καποια στιγμη, ενα ενα ομως.

Αν εννοείς τα πεπτίδια χαλκού η ποσότητα που συνιστουν (στα φορουμ με βαση ερευνες) είναι το 2%. Το εχω χρησιμοποιήσει και δεν είχα κανένα σαιντ. Καποιοι αναφέραν εμβοές σαν παρενεργεια

Chs

Μέλος του προσωπικού
Παιδιά να σημειώσω.. το θέμα απορρόφηση διαφέρει πολύ από άνθρωπο σε άνθρωπο.. κάποιος θέλει 2 ώρες κάποιος 4 και κάποιος μπαμ μπαμ σε μια ώρα δεν υπάρχει τίποτα απολύτως. Προσωπικά εγώ με το που βάζω/έβαζα μινοξ μέσα σε λίγη ώρα ήταν σαν να μην έχω βάλει, εξαφανιζόταν αστραπή και ούτε λαδίλες ούτε τίποτα.

Το σωστότερο είναι να παρακολουθήσει κάποιος τον βαθμό απορρόφησης του και να φτιάξει ένα πρόγραμμα για λούσιμο η ξέπλυμα ενδιάμεσα στις ουσίες.
Σίγουρα το 3ώρο - 4 ώρο είναι ο κατάλληλος και πιο συνήθης χρόνος δεν λέω..
Πάντως, ένα κανονικό λούσιμο την ημέρα είναι must για την καθαριότητα του κεφαλιού, τα υπόλοιπα μπορεί να είναι ξέπλυμα με απλό νερό (ανάλογα πως κάθετε στο κεφάλι η κάθε ουσία βέβαια η αν έχει ιδρώσει κλπ.)

35007

Member
Ας υποθεσουμε τοτε πως ο δικος μου προσωπικος χρονος απορροφησης ειναι ας πουμε 4 ωρες. Μπορω εγω τοτε να βαλω τη μινοξ στις 8 το πρωι και στις 12 ή στις 1 το μεσημερι και οχι πρωι - βραδυ?

Chs

Μέλος του προσωπικού
35007 είπε:
Ας υποθεσουμε τοτε πως ο δικος μου προσωπικος χρονος απορροφησης ειναι ας πουμε 4 ωρες. Μπορω εγω τοτε να βαλω τη μινοξ στις 8 το πρωι και στις 12 ή στις 1 το μεσημερι και οχι πρωι - βραδυ?

Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα λίγο :p

Με το πρώτο οκ κατάλαβα, με το δεύτερο εννοείς να βάζεις μια φορά την ημέρα μινοξιδίλη αν κατάλαβα καλά η όχι;

35007

Member
Εννοω 8 το πρωι και 12 το μεσημερι (αφου θα εχει απορροφηθει ηδη η πρωινη δοση) και οχι 8 το πρωι και 8 το βραδυ

Chs

Μέλος του προσωπικού
35007 είπε:
Εννοω 8 το πρωι και 12 το μεσημερι (αφου θα εχει απορροφηθει ηδη η πρωινη δοση) και οχι 8 το πρωι και 8 το βραδυ

8 το πρωί μινοξ, από 12 με 4 άλλη ουσία και 8 βράδυ μινοξ. Αυτό είναι το σχέδιο για κενό 4 ωρών ενδιάμεσα. Για την μινοξ πρέπει να έχει κενό ανα 12 ώρες έτσι θα έχεις 24 ώρες μινοξ μέσα σου.

Μπλουζα