Εντελως αρχαριος για μεταμοσχευση μαλλιων

Lefteris.T

New Member
Καλησπερα σε ολους,

Ως αρχαριος ερευνητης στο θεμα μεταμοσχευσης μαλλιων, μπηκα στο φορουμ για να αρχισω να καταλαβαινω τι γινεται. Ειναι τοσες πολλες οι πληροφοριες που πραγματικα χαθηκα. Υπαρχει καπου συγκεντρωμενο υλικο σε ο,τι σχετιζεται με ορολογιες? Πχ γραφει ενας οτι εβαλε 2700g με λογο 2,3.. Αγνωστες ορολογιες για εμενα... Θα μπορουσατε να με κατευθυνετε στα βηματα που πρεπει να ακολουθησω για να βρω τον καταλληλοτερο για μενα για μεταμοσχευση και τι θα πρεπει να προσεξω? 3-4 τηλεφωνικες επικοινωνιες που εχω κανει με τις πιο γνωστες κλινικες/γιατρους που βρηκα στο ιντερνετ αναφερονται κυριως στις μερες συνεδριων, τις χιλιαδες τριχες και τα χρηματα. ΠΟλυ συνοπτικα εχει ορεξη καποιος να με κατευθυνει μπας και βαλω το μυαλο μου σε μια σειρα? Ευχαριστω πολυ!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Καλησπερα!

Νομιζω ξεκινωντας απο εδω θα λυσεις πολλες αποριες.

Lefteris.T

New Member
Καλησπερα!

Νομιζω ξεκινωντας απο εδω θα λυσεις πολλες αποριες.

Σ' ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση, ξεκιναω μελετη!!

LoverBoy

Well-Known Member
Έτσι είμαασταν σχεδόν όλοι στην αρχή φίλε μου!Μην ανησυχείς αν παρακολουθήσεις λίγο το φόρουμ σιγά σιγά θα μπεις στο νόημα!Δεν είναι τίποτα

Chris34

Well-Known Member
Όρεξη να έχεις να διαβάζεις και θα τα μάθεις όλα εδώ μέσα. Υπάρχουν επιλογές και σίγουρα εφόσον βρήκες το φόρουμ θα κάνεις μια καλή επιλογή στο μέλλον για να διορθώσεις την αραίωση στα μαλλιά σου.

Μπλουζα