Επιλογή κλινικής μμ

Pavlos4494

New Member
Καλημέρα,είμαι 42 ετών και έχω αποφασίσει να κάνω μμ με μέθοδο fue,μάλλον θα την κάνω στην κλινική του κυρίου β....η,έχετε κάποιον άλλον να μου προτείνετε και αν γνωρίζετε κάτι για την κλινικη prime clinics η οποία είναι πολύ οικονομική σε σχέση με τις υπόλοιπες γιατί με παίρνουν συνέχεια τηλ αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι αξιόπιστο.
Ευχαριστω πολυ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stratos

Well-Known Member
Αν διαβασεις καλα στο φορουμ διάφορα περιστατικά θα δεις οτι με λιγοτερα χρηματα θα παρεις καλυτερο αποτέλεσμα σε αλλη ελληνικη κλινικη και σε κλινικη στη κυπρο ή στη Τουρκία.

Pavlos4494

New Member
Έχεις να μου προτείνεις κάτι από Ελλάδα γιατί εδώ μιλάμε για χιλιάδες μηνύματα που διαβάζω εδώ και μέρες και δεν μπορώ να βρω άκρη,σε ευχαριστω πολύ

Stratos

Well-Known Member
φίλε δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι και να βγουν οι εκπρόσωποι κλινικών και να με φάνε,
δεν υπάρχει λόγος να μπω σε τέτοια διαδικασία.
δες τα περιστατικά που έχουν ανέβει στο site και βγάλε το συμπέρασμα σου.
σύγκρινε αποτελέσματα, τιμές, εικόνα δότριας κλπ και αποφάσισε.

piros75

Well-Known Member
Γενικά δεν είναι και η καλύτερη ιδέα να ρωτάς τα μέλη να σου πουν που να πας. Ο καθένας θα σου πει το δικό του. Αυτό που μπορώ να σου πω εγώ είναι ότι την κλινική: prime clinics δεν την είχα ξανακούσει. Μπήκα λοιπόν στην ιστοσελίδα τους και αυτό που είδα δεν με έπεισε...

Pavlos4494

New Member
Σε ευχαριστω πολυ
Βάσει αυτών που διαβάζω εδώ και μια εβδομάδα εδώ στο φόρουμ αυτό κατάλαβα και εγώ για υτη την κλινική!!!θα ζητήσω να κάνω ένα ραντεβού με bisanga και Αναστασάκη και ισως με τυρκαλα διότι είναι πιο οικονομικός απ ότι βλέπω.

Μπλουζα