Καταλαβαίνωντας σιγά σιγά οτι η χειρουργική λύση για το πρόβλημα μου δεν είναι κοντά ή και να είναι κοντά πρέπει ταυτόχρονα να ξεκινήσω και θεραπεία ακολούθησα τα βήματα....
Διάβασα εδώ αγχώθηκα ξεαγχώθηκα ρώτησα "έμαθα" τα μπλεξα τεσπα...
Και πήρα τις εξής αποφάσεις:
α) ξεκινάω μινοξ
β)ψάχνομαι για φίνα, δηλαδή ρωτάω διαβάζω τα μπλέκω όλα μαζί και άκρη δεν βγάζω.
Λέω το παιδί... μην είσαι μ@λ@κ@ς πάνε να ρωτήσεις ένα γιατρό.
Κάπου στα χιλιάδες ποστ που έχω διαβάσει εδώ μέσα κάποιος έλεγε οτι πήγε στο συγγρό και του δώσαν φινα και μινοξ για θεραπεία...
Λέω οκ το έχουν στο πρωτοκολο τους πάω εκεί να ρωτήσω...
Κλείνω ραντεβού και πρωι πρωι σημερα είμαι εκεί. Με εξετάζει μια καθηγήτρια μου λέει διάχυτη ανδρογενής αλωπεκεία (λέω σώωωωπα....) και μου λέει τριχοριζόγραμμα. Καλά ξεκινάμε σκέφτομαι πρέπει να κάνω οκ...
Με ρωτάει κάνεις κάτι, της λέω τρεις μήνες μινοξ αλλά θα ήθελα και μερικές πληροφορίες για φίνα...
Και έρχεται η κεραμίδα...
Να ξέρεις δεν δίνουμε φίνα στο νοσοκομείο δεν παίζει...( καλα δεν το πε έτσι κοτζαμ ακαδημαικός αλλά μιας και έχεις φίλε συναγωνιστή φτάσει την ανάγνωση του σεντονιού μου μέχρι αυτό το σημείο είπα να στο κάνω λίγο πηκάντικο....)
Και ερωτώ τι έχει αλλάξει σε σχέση με πρίν που έδιναν φίνα?
Που αλλού να πάω ρε παιδί μου να συζητήσω με ένα γιατρό που να ξέρει το σπόρ?
Διάβασα εδώ αγχώθηκα ξεαγχώθηκα ρώτησα "έμαθα" τα μπλεξα τεσπα...
Και πήρα τις εξής αποφάσεις:
α) ξεκινάω μινοξ
β)ψάχνομαι για φίνα, δηλαδή ρωτάω διαβάζω τα μπλέκω όλα μαζί και άκρη δεν βγάζω.
Λέω το παιδί... μην είσαι μ@λ@κ@ς πάνε να ρωτήσεις ένα γιατρό.
Κάπου στα χιλιάδες ποστ που έχω διαβάσει εδώ μέσα κάποιος έλεγε οτι πήγε στο συγγρό και του δώσαν φινα και μινοξ για θεραπεία...
Λέω οκ το έχουν στο πρωτοκολο τους πάω εκεί να ρωτήσω...
Κλείνω ραντεβού και πρωι πρωι σημερα είμαι εκεί. Με εξετάζει μια καθηγήτρια μου λέει διάχυτη ανδρογενής αλωπεκεία (λέω σώωωωπα....) και μου λέει τριχοριζόγραμμα. Καλά ξεκινάμε σκέφτομαι πρέπει να κάνω οκ...
Με ρωτάει κάνεις κάτι, της λέω τρεις μήνες μινοξ αλλά θα ήθελα και μερικές πληροφορίες για φίνα...
Και έρχεται η κεραμίδα...
Να ξέρεις δεν δίνουμε φίνα στο νοσοκομείο δεν παίζει...( καλα δεν το πε έτσι κοτζαμ ακαδημαικός αλλά μιας και έχεις φίλε συναγωνιστή φτάσει την ανάγνωση του σεντονιού μου μέχρι αυτό το σημείο είπα να στο κάνω λίγο πηκάντικο....)
Και ερωτώ τι έχει αλλάξει σε σχέση με πρίν που έδιναν φίνα?
Που αλλού να πάω ρε παιδί μου να συζητήσω με ένα γιατρό που να ξέρει το σπόρ?