morten9836
New Member
Είναι το δεύτερο post μου και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια πληροφορία που έμαθα πρόσφατα απο φίλο που δουλεύει σε φαρμακοβιομηχανία. Μου είπε ότι ο ΕΟΦ έβγαλε πρόσφατα δελτίο τιμών και όλες οι φαρμακοβιομηχανίες τραβάνε τα μαλλιά τους με τις μειώσεις που τους έκαναν. Συγκεκριμένα επειδή τον ρώτησα για τις μινοξιδίλες που χρησιμοποιώ μου είπε ότι οι τιμές απο 1η Νοεμβρίου θα πέσουν μέχρι 50%! Επείδη το δικό μου ενδιαφέρον είναι το Regaine κοίταξε τις τιμές και το 5% απο 38 ευρώ που έκανε θα πάει στα 18(!) και το 2% στα 15 ευρώ. Μου είπε επίσης ότι δεν είναι απίθανο να ξαναλλάξουν πολύ σύντομα και να πάνε στα παλιά επίπεδα. Αν κάποιος φίλος χρησιμοποιεί συστηματικά και ξέρει ότι θα συνεχίσει την αγωγή αυτή ίσως θα ήταν συνετό να αγοράσει κάποια κομμάτια παραπάνω. Εγώ πάντως αν ισχύει η τιμή θα επωφεληθώ. Επίσης μην αγοράσετε κάτι μέχρι να αλλάξει ο μήνας, είναι κρίμα για μερικές ημέρεσ να πληρώσετε διπλά. Οι μειώσεις ισχύουν για όλες τις μινοξιδίλες αλλά δεν ξέρω τιμές πέρα απο Regaine γιατί εγώ αυτό χρησιμοποιώ.