Ερωτησεις στο θεμα μεταμοσχευσης

akishellas3

Well-Known Member
Καλημερα για οσους γνωριοζυν ειχα κανει πριν απο 9-10 χρονια περιπου δεν θυμαμαι μεταμισχευση στον βεκρη με οχι κ τοσο καλα αποτελεσματα , θελω να ρωτησω το εξης πλεον εχω φτασει 47 θα αεναβασω φωτογραφιες πιο μετα .
1 ) η φινα μπορουμε να την αποφυγουμε σε αυτη την ηλικια μετα τη μεταμοσχευση διοτι δεν την θελω καθολου εμενα μου δημιουργουσε παρενεργειες ,
2 ) εχω κενα στο ενδιαμεσο εκει αν γινει μεταμοσχευση θα νεκρωθουν τα τριγυρω τριχοθυλακια που υπαρχουν η θα πρερπει να περνω συνεχεια regain για να μη μου πεσουν και αυτ shock loss πως γινεται .
3) μηπως ειναι καλυτερα στα κενα και να εχω κοντο το μαλλι (οχι τελειως κοντο απλα οπως στις φωτο που θα ανεβασω ) να κανω smp και να βαλω νεες τριχες μονο την hairline k ενα δαχτυλο πιο κατω ?
4) σε περιπτωση που πχ θα γινει smp αν καποια στιγμη αποφασιω παλι για μεταμοσχευση επειτα στα σημεια του smp μπαινουν νεα τριχοθυλακια ?

Συνημμένα

• IMG20241230144330.jpg
    IMG20241230144330.jpg
    1.6 MB · Προβολές: 75
  • IMG20241230145655.jpg
    IMG20241230145655.jpg
    2.2 MB · Προβολές: 75
  • IMG20241230145656.jpg
    IMG20241230145656.jpg
    2.3 MB · Προβολές: 72
  • IMG20241230145701.jpg
    IMG20241230145701.jpg
    1.5 MB · Προβολές: 74
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flag17

Well-Known Member
Καλή χρονιά φίλε Άκη θα μπορούσες να βάλεις πιο νορμάλ φωτογραφίες με το μαλλί χτενισμενο πίσω για να δούμε την έκταση του προβλήματος? Το regain δεν κάνει κάτι για το shock loss αφού δεν θες φίνα καλό είναι να ξέρεις πως οι αδύναμες τρίχες σου είναι πιθανό να πέσουν και να μην ξαναβγουν. Το smp δεν επηρεάζει κάπου μπορείς να κάνεις μεταμόσχευση μετά. Για να φτιάξεις το πλάνο σου καλό είναι να γνωρίζεις τι απόθεμα έχεις και να το πας σταδιακά.

Chris34

Well-Known Member
Αν και δεν είναι καλές οι φωτογραφίες νομίζω ότι είσαι καλά πίσω. Φτιάξε hairline σωστή και θα είσαι μια χαρά.
Κράτα και μακροχρόνια θεραπεία για να κρατήσεις τα υπόλοιπα.

Orestis32

Member
Καλή χρονιά φιλοι. Η αληθεια ειναι πως οι φωτογραφιες δεν ειναι πολυ διακριτέ! Θα συμφωνησω οτι το hairline θα μπορουσε να φτιαχτεί αλλα δεν μπορω να καταλαβω το πιο πισω μερος αν εχει μια καποια αραιωση ή αν η φωτογραφια το δειχνει ετσι.

akishellas3

Well-Known Member
Παιδιά καλησπέρα θα ανεβάσω αύριο καλύτερες φωτό έλεγα στα ενδιάμεσα εκεί που φαίνεται αραιά τα Μάλια smp κ στο μπιφτέκι πίσω με κοντά μαλλιά όχι εντελώς (στο ενδιάμεσο ) κ έπειτα μεταμοχευση στο hairline.

Orestis32

Member
Παιδιά καλησπέρα θα ανεβάσω αύριο καλύτερες φωτό έλεγα στα ενδιάμεσα εκεί που φαίνεται αραιά τα Μάλια smp κ στο μπιφτέκι πίσω με κοντά μαλλιά όχι εντελώς (στο ενδιάμεσο ) κ έπειτα μεταμοχευση στο hairline.
Θα με βρεις σύμφωνo στην αποψη σου για μεταμοσχευση στο hairline, θεωρω απο τις φωτος που βλεπω οτι σιγουρα θα κανει πολυ μεγαλη διαφορα.
Για τα υπολοιπα δυστυχως δεν μπορω να εχω αποψη μιας και δεν ειμαι ειδικός και επίσης το smp θεωρω πως εχει να κανει με την προσωπική άποψη του καθενός πως θα δείχνει κλπ απο την στιγμη που ειναι χρώμα και οχι τρίχα.
Αλλα και παλι με ενα καλο σχεδιο δρασης ειδικου πιθανοτατα το αποτελεσμα συνδυασμου μεταμοσχευσης + smp να ειναι υπεροχο.
Καλημερα σε ολους

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα