Ερωτηση

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

thiva7

Member
Γεια σας...

Θα ηθελα να κανω ερωτηση για το minoxidil kirkland 5% .
Δεν εχω παει σε καποιο δερματολογο κτλπ απλα απο αναζητηση στο νετ και εδω αποφασησα να προβο στην αγωρα του minoxidil kirkland 5% για να δοκιμασω να σταματησω την τριχοπτωση.

Θα ηθελα να μαθω μερικα πραματα οπως :

1) απο μονο του το minoxidil κανει δουλεια? η θελει και καπιο σαμπουαν λοσιον κτλπ στην αγωγη?

2)Πως καταλαβαινω αν χρειαζομαι 0,5 η 1μλ?

3) σε ποιες παρενεργειες πρεπει να αποφασησω οτι πρεπει να σταματησω το minoxidil ? εννοω οτι παρενεργειεσ εχω εχουν λυση? η με την πρωτη παρενεργεια σταματαω?

4) το Rogaine εχει διαφορα απο το kirkland που εχω παρει εγω? πρεπει να αλλαξω για καλυτερα αποτελεσματα?

5) αν εχω κανει σωστη επιλογη..θα βγαλω μαλια? και αν συνεχισω θα λειτουργη παντα?

6)Τα αποτελεσματα μιας αγωγης ποτε ειναι εμφανη? μετα απο μηνες?

Ευχαριστω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dk1984

Member
τα ερωτηματα αυτα εχουν απαντηθει πηγαινε αναζητηση πατα τις λεξεις κλειδια που θες και ορεξη να εχεις να διαβαζεις...

thiva7

Member
dk1984 είπε:
τα ερωτηματα αυτα εχουν απαντηθει πηγαινε αναζητηση πατα τις λεξεις κλειδια που θες και ορεξη να εχεις να διαβαζεις...

Ευχαριστω για την απαντηση αλλα ορεξη υπαρχει απλα δεν υπαρχει χρονος.

Γινετε καποιος να μου δωσει απαντηση?

Ευχαριστω

gianniskritikos2

Active Member
δεν εχω κανει ακομα χρηση μινοχ αλλα εχω διαβασει αρκετα στο φορουμ το αποτελεσμα αρχιζει να φενετε μετα το 3 μηνο και κοριφονετε στο 6 μηνο μετα αρχιζει να συντηρει τα αποτελεσματα και σιγα σιγα τα χανει το ρογκαιν εχω διαβασει οτι ειναι ακριβως το ιδιο απλα ποιο ακριβο δεν θα λειτουργει παντα αυτο ειναι το κακο με την μινοχ εκτως αμα χρισιμοποιησεις μετα το χρονο derma roller το οποιο τωρα συζητιετε στο φορουμ το οποιο μπορει να σου κραταει τα αποτελεσματα διαβασε για το derma θα καταλαβεις δεν εχει σοβαρες παρενεργειες εκτως αν ζαλιζεσε συνεχια δηλαδει δεν φεβγει αρα δεν το αντεχει ο οργανισμος σου παρενεργειες εχει ταχυκαρδιες εχει λιγο πρυξημο στο προσωπο και σπανια τσιμπιματα στο στυθος τα οποια υποχωρουν συνηθως δεν βγαζει καμια παρενεργεια μονο λιγο πρυξηματακι στο προσοπο πινε πολα νερα για να το περιορισεις επιδει κανει κατακρατησει υγρων αν εχεις λιπαρη επιδερμιδα και ιδικα σμηγμα μην χρησιμοποιης λοσιον ποτε αλλα αφρο γιατι εχει η λοσιον προπυλαινογλυκολη που επιδινωνει το σμηγμα ενω ο αφρος εχει γλυκερινη η οποια ειναι πολυ ποιο φυλικη με το δερμα

weznem

Well-Known Member
thiva7 είπε:
dk1984 είπε:

Ευχαριστω
Οποιος θελει κατι πολυ,βρισκει και χρονο και απο ολα... αλιμον 7 μερες την βδομαδα τοσα 24ωρα ημερας και να μην εχεις να αφιερωσεις μια ωρα..

thiva7

Member
weznem είπε:
thiva7 είπε:
dk1984 είπε:

Ευχαριστω
Οποιος θελει κατι πολυ,βρισκει και χρονο και απο ολα... αλιμον 7 μερες την βδομαδα τοσα 24ωρα ημερας και να μην εχεις να αφιερωσεις μια ωρα..

Ευχαριστω για την απαντηση....

σε καθε λεξη κλειδη αντιστηχη ολοκληρη αναζητηση με θεματα..
Ξερεις ποσα θεματα υπαρχουν εδω μεσα για μινοξ?? και το καθε θεμα ποοοοσες απαντησης?για να μπορεσω να βρω αυτο που θελω εφαγα αρκετες ωρες αλλα δεν το καταφερα...υπαρχουν θεματα με 15-20 σελιδες.
Και περα απο καθε αλλο τι ειναι και το οτι μπερδευτικα τοσο μα τοσο πολυ για ολο το θεμα με της θεραπειες αποφασησα να ανοιξω ενα θεμα μπας και παρω αποφαση.

Ευχαριστω

weznem

Well-Known Member
thiva7 είπε:
Γεια σας...

Θα ηθελα να κανω ερωτηση για το minoxidil kirkland 5% .
Δεν εχω παει σε καποιο δερματολογο κτλπ απλα απο αναζητηση στο νετ και εδω αποφασησα να προβο στην αγωρα του minoxidil kirkland 5% για να δοκιμασω να σταματησω την τριχοπτωση.

Θα ηθελα να μαθω μερικα πραματα οπως :

1) απο μονο του το minoxidil κανει δουλεια? η θελει και καπιο σαμπουαν λοσιον κτλπ στην αγωγη?
στους περισσοτερους κανει,αλλα με τον καιρο θελεις και ενα μπλοκερ δυτ για καλυτερα αποτελεσματα.. το σαμπουαν δεν θα σου σωσει τα μαλλια,απλα ενα καλο σαμπουαν εγω βαζω υλτερχ και φουγκοραλ, άλλος καποιο αλλο..

2)Πως καταλαβαινω αν χρειαζομαι 0,5 η 1μλ?
η συνιστωμενη δοση ειναι 2μλ την μερα 1το πρωι ενα το βραδυ..απο κει και περα οτι θελει ο καθενας κανει.
3) σε ποιες παρενεργειες πρεπει να αποφασησω οτι πρεπει να σταματησω το minoxidil ?
αυτο σχετιζεται με τις ανοχες που εχει ο καθε ενας,πλυν των σημαντικων παρενεργειων μεγλαη υποταση η αν εχεις θεμα με την καρδια σου απαγορευεται η χρηση μινοξιδιλης .

εννοω οτι παρενεργειεσ εχω εχουν λυση? η με την πρωτη παρενεργεια σταματαω?
ναι στην αρχη μπορει να εμφανισεις τσιμπηματα στο στηθος,ελαφρια ζαλη ισως.. αν δεν υποχωρησουν συμβουλεύεσαι γιατρο

4) το Rogaine εχει διαφορα απο το kirkland που εχω παρει εγω? πρεπει να αλλαξω για καλυτερα αποτελεσματα?
τα ιδια ειναι ολες οι μινοξιδιλες ως προς τα αποτελεσματα.

5) αν εχω κανει σωστη επιλογη..θα βγαλω μαλια? και αν συνεχισω θα λειτουργη παντα?

οχι δεν λειτουργει για παντα.πρεπει να ψαχνεσαι και να αλλαζεις θεραπειες σε βαθος χρονου.

διαφερει στον καθενα αλλοι εχουν σεντινγκ αλλοι οχι συνηθως στο 3μηνο μεσα βλεπεις τα πρωτα δειγματα
Ευχαριστω

επιμενω οτι βαριεσαι να διαβασεις και να ψαξεις νηματα κλειδωμενα στην αρχη των σελίδων..αλλα σου κανα το χατηρι,να μην λες οτι δεν σου απανταμε..

karrriba

New Member
Απαντησεις εν συντομία:
1. Η μινοξ κανει δουλεια και απο μονη της. Αν τη συνοδευσεις παλι με καποιο καλό σαμπουαν ή ενα DHT blocker ακόμη καλυτερα.
2. Εδω δεν καταλαβαινω τι ακριβως εννοεις. Απλα χρησιμοποιησε οση χρειαζεται για να καλυψεις την περιοχη του κεφαλιου που αντιμετωπιζει προβλημα.
3. Οι οποιες παρενεργειες λογικα εξαφανιζονται αφου σταματησεις τη χρηση της. Τωρα ποτε και αν θα σταματησεις λογω παρενεργειων σε εσενα επαφιεται (μηπως να ρωτησεις και κανενα γιατρο; )
4. Καμμια ουσιαστικη διαφορα οσον αφορα την αποτελεσματικοτητα τους.
5. Μαλλια θα βγαλεις, εξαρταται ομως απο την περιοχη. Στην κορυφη του κεφαλιου ειναι αρκετα αποτελεσματικη, στους κροταφους ομως μην περιμενεις καποιο θαυμα. Απλα θα σε βοηθησει να διατηρησεις τα υπαρχοντα. Σχετικα με το αν χανει τη δραστικοτητα της με το χρονο, πολλοι υποστηριζουν πως αυτο ισχυει. Η δικια μου εμπειρια λεει πως μεσα σε 1,2 μηνες αφοτου σταματησα τη μινοξ (επειτα απο 6 χρονια χρησης) το κεφαλι μου αδειασε. Αρα εφερνε ακομη αποτελεσματα. Τα συμπερασματα δικα σου
6. Ναι, θα πρεπει να περιμενεις μερικους μηνες (3 με 5 θα ελεγα εγω). Χρησιμο ειναι επισης να βγαλεις φωτογραφιες του κεφαλιου σου πριν την εναρξη της θεραπεις ωστε να συγκρινεις αργοτερα και να αποφανθεις αν εχει αποτελεσμα ή οχι.
Καλη τυχη

thiva7

Member
karrriba είπε:
Απαντησεις εν συντομία:
1. Η μινοξ κανει δουλεια και απο μονη της. Αν τη συνοδευσεις παλι με καποιο καλό σαμπουαν ή ενα DHT blocker ακόμη καλυτερα.
2. Εδω δεν καταλαβαινω τι ακριβως εννοεις. Απλα χρησιμοποιησε οση χρειαζεται για να καλυψεις την περιοχη του κεφαλιου που αντιμετωπιζει προβλημα.
3. Οι οποιες παρενεργειες λογικα εξαφανιζονται αφου σταματησεις τη χρηση της. Τωρα ποτε και αν θα σταματησεις λογω παρενεργειων σε εσενα επαφιεται (μηπως να ρωτησεις και κανενα γιατρο; )
4. Καμμια ουσιαστικη διαφορα οσον αφορα την αποτελεσματικοτητα τους.
5. Μαλλια θα βγαλεις, εξαρταται ομως απο την περιοχη. Στην κορυφη του κεφαλιου ειναι αρκετα αποτελεσματικη, στους κροταφους ομως μην περιμενεις καποιο θαυμα. Απλα θα σε βοηθησει να διατηρησεις τα υπαρχοντα. Σχετικα με το αν χανει τη δραστικοτητα της με το χρονο, πολλοι υποστηριζουν πως αυτο ισχυει. Η δικια μου εμπειρια λεει πως μεσα σε 1,2 μηνες αφοτου σταματησα τη μινοξ (επειτα απο 6 χρονια χρησης) το κεφαλι μου αδειασε. Αρα εφερνε ακομη αποτελεσματα. Τα συμπερασματα δικα σου
6. Ναι, θα πρεπει να περιμενεις μερικους μηνες (3 με 5 θα ελεγα εγω). Χρησιμο ειναι επισης να βγαλεις φωτογραφιες του κεφαλιου σου πριν την εναρξη της θεραπεις ωστε να συγκρινεις αργοτερα και να αποφανθεις αν εχει αποτελεσμα ή οχι.
Καλη τυχη

Ευχαριστω πολυ..αυτο ηθελα :)

weznem είπε:
επιμενω οτι βαριεσαι να διαβασεις και να ψαξεις νηματα κλειδωμενα στην αρχη των σελίδων..αλλα σου κανα το χατηρι,να μην λες οτι δεν σου απανταμε..

Φιλε μου δεν ειναι θεμα βαρεμαρας...ειναι θεμα χρονου και μην κατανοησεις καποιον πραγματον που γινοντε αναφορες εδω μεσα.
Διαβασα και τα sticky θεματα εδω μεσα και την αναζητηση χρεισιμοποιησα μπας και βγαλω ακρη....πχ το τι ειναι μινοξ το εχω διαβασει 3-4 φορες μονο και μονο για να ειμαι σιγουρος τι βαζω στο κεφαλη μου. αυτο ειναι ολο....Η επιβεβαιωση καποιον μικρο αποριων.
Και θα συνεχισω να το κανω αυτο...προσπαθω να βρω την καλυτερη δυνατη λυση για το καταραμενο κεφαλη μου που μου διωχνει τα μαλια :p

Ευχαριστω

baldy

Member
παιδια το φορουμ για αυτο ειναι,ολλα λιγο πολυ εχουν συζητηθει και στο ιντερνετ μπορεις να τα βρεις ολλα,στο φορουμ μπαινεις για να μιλησεις για το θεμα σου και να διατυπωσεις ακριβως αυτο που σκεφτεσαι,αμα ηταν ετσι δεν θα επρεπε να ξαναμιλησουμε για μινοξιδιλη αφου εκατο φορες εχουμε μιλησει για το θεμα.Οποτε δεν συμφωνω στο θεμα βαρεμαρας.Αν ηταν ετσι κανενας δεν ερχοταν στο φορουμ να γινει μελος.Εκατο φορες τα ιδια θα λεμε και οποιος συνεισφερει καλως,αλλιως το φορουμ δεν θα ειχε νοημα.Που και βαρεμαρα να ειναι δεν με πειραζει καθολου ομως!Ο φιλος θελει να ρωτησει καποια πραγματα και μονο που μπηκει στη διαδικασια να εγγραφει δειχνει οτι ενδιαφερεται.

απο μονο του το minoxidil κανει δουλεια? η θελει και καπιο σαμπουαν λοσιον κτλπ στην αγωγη?

η δουλεια της ειναι να διεγειρει την τριχοφυια δεν καταπολεμα την αιτια οπου ειναι οτι η dhτ,αυτο που κανει ειναι απλως οτι παρατεινει τη ζωη της τριχας

αν εχω κανει σωστη επιλογη..θα βγαλω μαλια? και αν συνεχισω θα λειτουργη παντα?

την μινοξιδιλη την βαζεις για να διατηρησεις αυτα που εχεις οσο το δυνατον περισσοτερο και δινει καποια επανεκυση απο οτι λενε τωρα το ποσο εξαρταται,το θα λειτουργει για παντα σηκωνει μεγαλη συζητηση,αν το λειτουργει ειναι για σενα να κραταει για παντα τα μαλλια στις περιοχες που βαζεις η απαντηση ειναι οχι αφου δεν καταπολεμα την αιτια οπως σου ειπα αλλα παρατεινει απλως την ζωη της τριχας ,τωρα αν η μινοξιδιλη χανει σε δυναμη δεν εχει απαντηθει,η δερματολογος μου ειπε οτι δουλευει το ιδιο παντα δηλαδη ειναι σαν να μου ειπε οτι την ιδια δυναμη εχει παντα,τωρα αυτο αν αληθευει συμπερασμα δεν εχει βγει,το οτι θα συνεχισεις να χανεις εδαφος παρολλο που τη βαζεις δεν σημαινει απαραιτητα οτι η μινοξιδιλη χανει σε δυναμη

ναι μετα απο μηνες

weznem

Well-Known Member
οκ μπορει και να χεις δικιο αν ειναι οπως τα λες και δεν καταλαβες..απαντηθηκαν τα ερωτηματα σου οποτε εισαι κομπλε :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Turbobox

New Member
Αδερφέ κι εγώ νέος είμαι στο θέμα της τριχόπτωσης αλλά θα σου πω τη δική μου εμπειρία με τη μίνοξ.
Έχει δυο μήνες που τη χρησιμοποιώ, την ίδια που πήρες κι εσύ κιρκλαντ 5%. Στην αρχή είχα έντονη τριχόπτωση αλλά μου είπαν τα παιδιά εδώ, πως έτσι γίνεται και αυτό δείχνει πως δουλεύει.
Στο 2μηνο τώρα που έχει περάσει, έχω δει κάποιες τρίχες να βγαίνουν και σε συνδυασμό με φουγκοράλ και καλό σαμπουάν βλέπω σιγα- σιγά την ποιότητα των μαλλιών μου ν' αλλάζει προς το καλύτερο. ΑΛΛΑ, έχω φοβερές παρενέργειες στο πρόσωπο εξαιτίας της μίνοξ. Το πρόσωπο μου πρήστηκε, αλλά όχι ομοιόμορφα δεν έγινε δηλαδή στρόγγυλο, παραμορφώθηκε σε συγκεκριμένα σημεία. Επίσης τα μάτια μου σακούλιασαν και μαύρισαν πολύ. Γενικώς το πρόσωπο μου δείχνει ταλαιπωρημένο και γερασμένο (είμαι κι ωραίο παιδί να πάρει :p ).
Έτσι έχει δυο μέρες που τη σταμάτησα.
Πιστεύω πως η μινοξ βοηθάει αρκετά και πιστεύω πως κι σε εμένα θα είχε καλά αποτελέσματα αν τη συνέχισα αλλά αυτές οι παρενέργειες δε παλεύονται.
Στα λέω αυτά για να έχεις υπόψιν σου τη μπορεί να σου συμβεί (πολύ πιθανόν να μη σου συμβεί και τίποτα, δεν εμφανίζουν όλοι παρενέργειες).

υγ: γιατί ενοχλείστε που ρωτάει; αν ήταν να διαβάσει ξερά έχουμε την google.

baldy

Member
ναι σωστος turbox,

αυτο που λες για το πρηξιμο να σε ρωτησω σε ποια σημεια την βαζεις?ποτε αρχισαν να εμφανιζονται οι παρενεργειες? σου τρεχει καθολου εστω και λιγο στο μετωπο? επισης μηπως βαζεις πολυ,αν βαζεις λιγοτερο μπορει να μην σε πειραζει απλα δωσε μια εικονα πως την χρησιμοποιεις πως ψεκαζεις που και ποσες φορες? επισης βαζεις καθε μερα?

Turbobox

New Member
Έβαζα 1 ml το πρωί και 1 ml το βράδυ, κάθε ημέρα. Επειδή ήταν σε υγρή μορφή τραβούσα με μια σύριγγα του 1 ml και έβαζα 0,5ml στο πίσω μέρος του κεφαλιού και από 0,25ml στους κροτάφους. Οι παρενέργειες πρέπει ν΄άρχισαν την 3η εβδομάδα. Στο μέτωπο όχι δε μου έφευγε, μόνο 1-2 φορές λίγο στην αρχή αλλά έμαθα να το ρυθμίζω. Μπορεί να μην έχω παρενέργειες με λιγότερη δοσολογία αλλά δεν θα το δοκιμάσω, τουλάχιστον τώρα, θέλω να συνέλθει το πρόσωπο μου.

baldy

Member
γιατι το εκανες με ενεσεις? γιατι δεν το ψεκαζεις απλως?δεν ξερω τιποτα αλλα μια υποθεση θα κανω ισως με την ενεση να περναει πολυ βαθια και γι'αυτο να ειναι πιο εντονο απο οτι στην επιφανεια,ισως ακουγετε βλακεια δεν ξερω.Παντως πρεπει να το σκεφτεις σοβαρα τι θα κανεις με το πρηξιμο καποια στιγμη θα ερθεις αντιμετωπος με την καραφλα και θα εχεις συν γερασμενη φατσα,εγω θα ελεγα πηγαινε μια φορα τη μερα.Τα μαλλια θα χαθουνε ετσι και αλλιως καποια στιγμη,μην παιζεις τοσο επιθετικα.Ασε που δεν ξερουμε τι ισχυει για την μινοξ,αν χανει την δυναμη της τοτε ειναι σαν να εξαντλεις την δραση της απο νωρις

weznem

Well-Known Member
δηλαδη αν μπουνε αλλα 100 ατομα θα ανοιξουνε θεματα με ερωτησεις απαντημενες και θα μας ρωτανε παλι τα ιδια για 1.876.543 φορα και οταν δεν θα απανταμε θα μας λενε οτι δεν ενδιαφερομαστε κτλ..εχεις σκεφτει ποσο ελεεινα κουραστικο ειναι να απαντας μετα απο 5 χρονια ξανα πσοα μλ μινοξιδηλ να βαλω?γι αυτο τα περισσοτερα μελη δεν ασχολουνται με τετοια θεματα..και τους καταλαβαινω απολυτα.. ειναι απαντημενα εδω μεσα ολα ελεος,τα ιδια και τα ιδια.. πανε σε νηματα 100 σελιδων και σου λενε πως το χρησιμοποιω αυτο..λες να μην εχει απαντηθει το πιο απλο ερωτημασε 100 σελιδες? η απλα βαριουνται?

Turbobox

New Member
baldy είπε:
γιατι το εκανες με ενεσεις? γιατι δεν το ψεκαζεις απλως?δεν ξερω τιποτα αλλα μια υποθεση θα κανω ισως με την ενεση να περναει πολυ βαθια και γι'αυτο να ειναι πιο εντονο απο οτι στην επιφανεια,ισως ακουγετε βλακεια δεν ξερω.Παντως πρεπει να το σκεφτεις σοβαρα τι θα κανεις με το πρηξιμο καποια στιγμη θα ερθεις αντιμετωπος με την καραφλα και θα εχεις συν γερασμενη φατσα,εγω θα ελεγα πηγαινε μια φορα τη μερα.Τα μαλλια θα χαθουνε ετσι και αλλιως καποια στιγμη,μην παιζεις τοσο επιθετικα.Ασε που δεν ξερουμε τι ισχυει για την μινοξ,αν χανει την δυναμη της τοτε ειναι σαν να εξαντλεις την δραση της απο νωρις

Την ένεση την χρησιμοποιούσα για να μετράω το ml, δεν τρυπούσα το κεφάλι μου απλά την άδειαζα σε αυτό. Τη σταμάτησα την μίνοξ δεν παίρνω άλλο θα στραφώ σε άλλες λύσεις, με τις όσο πιο δυνατόν λιγότερες παρενέργειες. (λοσιόν Kapa για αρχή)

weznem είπε:
δηλαδη αν μπουνε αλλα 100 ατομα θα ανοιξουνε θεματα με ερωτησεις απαντημενες και θα μας ρωτανε παλι τα ιδια για 1.876.543 φορα και οταν δεν θα απανταμε θα μας λενε οτι δεν ενδιαφερομαστε κτλ..εχεις σκεφτει ποσο ελεεινα κουραστικο ειναι να απαντας μετα απο 5 χρονια ξανα πσοα μλ μινοξιδηλ να βαλω?γι αυτο τα περισσοτερα μελη δεν ασχολουνται με τετοια θεματα..και τους καταλαβαινω απολυτα.. ειναι απαντημενα εδω μεσα ολα ελεος,τα ιδια και τα ιδια.. πανε σε νηματα 100 σελιδων και σου λενε πως το χρησιμοποιω αυτο..λες να μην εχει απαντηθει το πιο απλο ερωτημασε 100 σελιδες? η απλα βαριουνται?

Σε καταλαβαίνω που σπάζεσαι αλλά δεν το βλέπει έτσι αυτός που έρχεται πρώτη φορά στο φόρουμ. Τουλάχιστον στην αρχή ο άλλος καίγεται να βρει απαντήσεις γι αυτό ρωτάει συν που όλα του φαίνονται κινέζικα και δεν βρίσκει άκρη, όπως έπαθα κι εγώ. Το πιο καλό θα ήταν να υπήρχε ένας οδηγός για αρχάριους, όχι σαν αυτό το γενικό που υπάρχει στην 1η σελίδα πιο συγκεκριμένο.

Από την άλλη θα μπορούσα να σου πω ρε φίλε admin η mod είσαι και σπάζεσε; Σου χαλάμε το φόρουμ; Συν του ότι ν΄ απαντήσεις σε κάποιον είναι προαιρετικό δεν σου το επιβάλλει κάποιος να το κάνεις σώνει και καλά.
Αλλά δεν θα σου πω κάτι τέτοιο, ειδικά σε εσένα που βλέπω και το πόσο βοήθησες εμένα αλλά και τόσο άλλα άτομα στο φόρουμ.

weznem

Well-Known Member
ειπα σκεψεις που κανουν πολλοι,διχως να της πουν σε καποιον που ρωταει,,προσπαθω να απανταω διοτι αντιλαμβανομαι την πρεμουρα κτλ που λες καιτην αγνοια αλλα πολλες φορες βαριεσαι φιλε.. δεν εχει σχεση με admin ktl.. εχουν ευθυνη για την σωστη λειτουργια του σαιτ δεν ζουν απο το σαιτ εθελντικα το κανουν οποτε και οδηγοι κτλ που λεμε ωραια ειναι αλλα ποιος τα κανει...φιλε..

thiva7

Member
baldy είπε:
παιδια το φορουμ για αυτο ειναι,ολλα λιγο πολυ εχουν συζητηθει και στο ιντερνετ μπορεις να τα βρεις ολλα,στο φορουμ μπαινεις για να μιλησεις για το θεμα σου και να διατυπωσεις ακριβως αυτο που σκεφτεσαι,αμα ηταν ετσι δεν θα επρεπε να ξαναμιλησουμε για μινοξιδιλη αφου εκατο φορες εχουμε μιλησει για το θεμα.Οποτε δεν συμφωνω στο θεμα βαρεμαρας.Αν ηταν ετσι κανενας δεν ερχοταν στο φορουμ να γινει μελος.Εκατο φορες τα ιδια θα λεμε και οποιος συνεισφερει καλως,αλλιως το φορουμ δεν θα ειχε νοημα.Που και βαρεμαρα να ειναι δεν με πειραζει καθολου ομως!Ο φιλος θελει να ρωτησει καποια πραγματα και μονο που μπηκει στη διαδικασια να εγγραφει δειχνει οτι ενδιαφερεται.

απο μονο του το minoxidil κανει δουλεια? η θελει και καπιο σαμπουαν λοσιον κτλπ στην αγωγη?

η δουλεια της ειναι να διεγειρει την τριχοφυια δεν καταπολεμα την αιτια οπου ειναι οτι η dhτ,αυτο που κανει ειναι απλως οτι παρατεινει τη ζωη της τριχας

αν εχω κανει σωστη επιλογη..θα βγαλω μαλια? και αν συνεχισω θα λειτουργη παντα?

την μινοξιδιλη την βαζεις για να διατηρησεις αυτα που εχεις οσο το δυνατον περισσοτερο και δινει καποια επανεκυση απο οτι λενε τωρα το ποσο εξαρταται,το θα λειτουργει για παντα σηκωνει μεγαλη συζητηση,αν το λειτουργει ειναι για σενα να κραταει για παντα τα μαλλια στις περιοχες που βαζεις η απαντηση ειναι οχι αφου δεν καταπολεμα την αιτια οπως σου ειπα αλλα παρατεινει απλως την ζωη της τριχας ,τωρα αν η μινοξιδιλη χανει σε δυναμη δεν εχει απαντηθει,η δερματολογος μου ειπε οτι δουλευει το ιδιο παντα δηλαδη ειναι σαν να μου ειπε οτι την ιδια δυναμη εχει παντα,τωρα αυτο αν αληθευει συμπερασμα δεν εχει βγει,το οτι θα συνεχισεις να χανεις εδαφος παρολλο που τη βαζεις δεν σημαινει απαραιτητα οτι η μινοξιδιλη χανει σε δυναμη

ναι μετα απο μηνες

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση

Να ενας λογος που μπερδευομαι και γινετε ενα χαος στο κεφαλη μου

karrriba είπε:

Ο φιλος εδω λεει οτι βγαζεις μαλλια, ενω εσυ μου λες : την μινοξιδιλη την βαζεις για να διατηρησεις αυτα που εχεις οσο το δυνατον περισσοτερο και δινει καποια επανεκυση απο οτι λενε τωρα το ποσο εξαρταται.

Ισως να λετε το ιδιο πραμα και γω με το αγχος για το τι γινετε απλα να μην το καταλαβενω. :p

Turbobox είπε:
Αδερφέ κι εγώ νέος είμαι στο θέμα της τριχόπτωσης αλλά θα σου πω τη δική μου εμπειρία με τη μίνοξ.
Έχει δυο μήνες που τη χρησιμοποιώ, την ίδια που πήρες κι εσύ κιρκλαντ 5%. Στην αρχή είχα έντονη τριχόπτωση αλλά μου είπαν τα παιδιά εδώ, πως έτσι γίνεται και αυτό δείχνει πως δουλεύει.
Στο 2μηνο τώρα που έχει περάσει, έχω δει κάποιες τρίχες να βγαίνουν και σε συνδυασμό με φουγκοράλ και καλό σαμπουάν βλέπω σιγα- σιγά την ποιότητα των μαλλιών μου ν' αλλάζει προς το καλύτερο. ΑΛΛΑ, έχω φοβερές παρενέργειες στο πρόσωπο εξαιτίας της μίνοξ. Το πρόσωπο μου πρήστηκε, αλλά όχι ομοιόμορφα δεν έγινε δηλαδή στρόγγυλο, παραμορφώθηκε σε συγκεκριμένα σημεία. Επίσης τα μάτια μου σακούλιασαν και μαύρισαν πολύ. Γενικώς το πρόσωπο μου δείχνει ταλαιπωρημένο και γερασμένο (είμαι κι ωραίο παιδί να πάρει :p ).
Έτσι έχει δυο μέρες που τη σταμάτησα.
Πιστεύω πως η μινοξ βοηθάει αρκετά και πιστεύω πως κι σε εμένα θα είχε καλά αποτελέσματα αν τη συνέχισα αλλά αυτές οι παρενέργειες δε παλεύονται.
Στα λέω αυτά για να έχεις υπόψιν σου τη μπορεί να σου συμβεί (πολύ πιθανόν να μη σου συμβεί και τίποτα, δεν εμφανίζουν όλοι παρενέργειες).

υγ: γιατί ενοχλείστε που ρωτάει; αν ήταν να διαβάσει ξερά έχουμε την google.

Ευχαριστω για την απαντηση και την κατανοηση στο θεμα μου...να σε καλα. :)

weznem είπε:

Φιλε weznem εγω ειμαι Web designer... Φτιαχνω ιστοσελιδες.

Εχετε φτιαξει ενα πολυ ομορφο σιτε και πολυ χρησιμο...αλλααα
ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΥΜ.
Οποιος ερχετε εδω εχει δικαιωμα να δημιουργηση θεμα και να κανει ερωτηματα.
1) το ποιος θα απαντηση κτλπ ειναι δικαιωμα του καθενος οπως λεει και ο φιλος πιο πανω
2) Αμα δεν υπαρχει λογος να χιλιο συζητηθει το θεμα με το μινοξ γιατι δεν φτιαχνετε μια στατικη σελιδα HTML-PHP και απλα να περνει ο καθε επισκεπτεις πληροφοριες και οτι καταλαβε καταλαβε.

Δεν εχω κανενα σκοπο ουτε να προσβαλο ουτε να επιβαλο να μου δωσετε απαντησης.
Αν δεν εχετε σκοπο να απαντησετε απλα μην ΧΑΛΑΤΕ το ΘΕΜΑ που ανοιξα με το "κανε αναζητηση" η "Εχει απαντηθει" γιατι ο επομενος μετα απο μενα το ιδιο με εμενα θα παθει αμα δει 15 σελιδες θεμα....ενω αμα κατω απο το ερωτημα μου υπηρχε απλα μια απαντηση θα βοηθουσε και το NEXT και το παρα NEXT.

Ευχαριστω για της απαντησεις σας...νομιζω εχω καταλαβει αρκετα :)

weznem

Well-Known Member
φιλε δεν προσβαλομαι,μιλα ελευθερα..
οσνο αφορα την απορια σου ειναι απλο,οπως ολα τα φαρμακα σε καποιους δουλευουν καλυτερα σε αλλους λιγοτερο,σε αλλους καθολου..
το ιδιο ισχυει και για τις παρενεργειες αν το σκεφτεις..
εγω βαζωμινοξιδηλ 3χρονια και με κραταει καλα πλεον εχω και μια ψιλοεπανκφυση..εχασα ενα μικρο εδαφος λογικο ηταν.. δεν θα τα βαλει η μινο με την α/α μονη της εδω δεν βγαζουν μαλλια ευκολα(κροταφους) ορμονικα χαπια θα το κανει η μινοξιδηλ..οποτε μπορει να σου κανει σουπερ δουλεια,μπορει και οχι..στην πραξη θα δεις..

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα