Ερώτηση για τη θεραπεία που ακολουθώ".

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
καλημερα παιδια...τουσ τελευταιους 6 μηνεσ εκανα μια θεραπεια η οποια αποτελοyταν απο regaine5% απου το εβαζα μερα παρα μερα, και biotrin (advantan0,1%,elocon0,1%) οπου αυτο το εβαζα καθε μερα για τις πρωτες 15 μερες και μετα μερα παρα μερα...τωρα μετα απο 6 μηνες ο δερματολογος μου ειπε να σταματησω την θεραπεια για το καλοκαιρι και να την αρχησω παλι το σεπτεμβρη...τη γνςμη εχετε γιαυτο ειναι σωστο να την σταματησω?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Κατά κανόνα, όταν ξεκινάμε μια θεραπεία δεν την διακόπτουμε για κανέναν λόγο (μόνο αν μας δημιουργεί προβλήματα - παρενέργειες κλπ).

Η διακοπή μινοξιδίλης δεν είναι ότι καλύτερο.. πιθανότατα να υπάρξει απώλεια μαλλιών, και όπως πολλοί είπαν και το λέμε και όλοι πλέον, τα κεκτημένα από μια θεραπεία δύσκολα ξανά αποκτούνται..

Έχεις κάποιο θέμα κάποια παρενέργεια?

Chs

Μέλος του προσωπικού
Τότε κατά την γνώμη μου πιθανών να είναι καταστροφική η διακοπή μινοξιδίλης αδερφέ..

Βασικά.. έχεις α/α? Έχεις σιγουρευτεί πριν αρχίσεις? Υπάρχει κάποια κληρονομικότητα?

μηπως να σταματουσα το βιοτριν καινα συνεχιζα με το ρεγαιν?

κανεισ απο την οικογενεια μου δεν εχει τωρα τι να σου πω!!κ εμενα μου εκανε πολυ κουλο να σταματισησω την θεραπεια χωρις καν να παω να με εξετασει φαντασου εχει να με δει 6 μηνες ο γιατρος

κανεισ απο την οικογενεια μου δεν εχει τωρα τι να σου πω!!κ εμενα μου εκανε πολυ κουλο να σταματισησω την θεραπεια χωρις καν να παω να με εξετασει φαντασου εχει να με δει 6 μηνες ο γιατρος

Chs

Μέλος του προσωπικού
Ανέβασε φωτό από τα μαλλάκια σου πριν θεραπείας καθώς και τωρινές για να βγάλουμε άκρη. ;)

Chs

Μέλος του προσωπικού
Όταν κάνεις ένα απλό reply post εκεί που γράφεις παρα κάτω έχει μια μπάρα που γράφει συνημμένα, μπορείς να ανεβάσεις από εκεί. Επίσης αν έχεις κάποιο image shack λογαριασμό μπορείς να ανεβάσεις εκεί και να βάλεις το link απλά στο post σου να τις δούμε. Τέλος αν δεν βγάζεις άκρη από αυτά στείλε μου να στις ανεβάσω εγώ.

baldy

Member
υπαρχουν και ενδιαμεσες λυσεις.Δεν ειναι αναγκη ή να την κοψεις τελειως ή να την βαζεις καθε μερα.Παντως απο την prof pic φαινεσαι οκ

αυτεσ ειναι ειναι χθεσινες

Συνημμένα

• 2013-05-28 12.09.21.jpg
    2013-05-28 12.09.21.jpg
    389.9 KB · Προβολές: 87
  • 2013-05-28 12.09.34.jpg
    2013-05-28 12.09.34.jpg
    395.7 KB · Προβολές: 42
  • 2013-05-30 11.02.52.jpg
    2013-05-30 11.02.52.jpg
    375.5 KB · Προβολές: 34

Chs

Μέλος του προσωπικού
Φίλε Μάνο δεν μπορώ να διακρίνω καλά λόγο φωτισμού, συνοπτικά σε βλέπω καλά όμως, αλλά μπορεί λόγο φωτισμού να ξεγελάει, επίσης ανέβασε φωτο από hairline και κροτάφους μπροστά δλδ αν έχεις υποχώρηση, καθώς και φωτό πριν θεραπείας για να δούμε την αρχική κατάσταση...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

δεν εχω θεμα στους κροταφους ουτε μπροστα ουτε ειχα κανει ποτε εντονη αρεωση,με λιγα λογια δεν το καταλαβαινει καποιοσ οτι εχω τριχοπτωση...το καταλαβα εγω ομως που ηξερα το μαλι μου επηδει ειχα παραπολυ και απο τισ τριχες που εβλεπα να πεφτουν πριν 6 μηνες ειχα μια ανεπεσθητη αραιωση στην κορυφη που τωρα πλεον δεν υπαρχει αλλα συνεχιζω να βλεπω να πεφτουν τριχες οχι βεβαια στο σημειο που εβλεπα παλια,σκεφτομαι το ρεγαιν τουλαχηστον να μην το διακοψω

Chs

Μέλος του προσωπικού
μανοσ αντ. είπε:
δεν εχω θεμα στους κροταφους ουτε μπροστα ουτε ειχα κανει ποτε εντονη αρεωση,με λιγα λογια δεν το καταλαβαινει καποιοσ οτι εχω τριχοπτωση...το καταλαβα εγω ομως που ηξερα το μαλι μου επηδει ειχα παραπολυ και απο τισ τριχες που εβλεπα να πεφτουν πριν 6 μηνες ειχα μια ανεπεσθητη αραιωση στην κορυφη που τωρα πλεον δεν υπαρχει αλλα συνεχιζω να βλεπω να πεφτουν τριχες οχι βεβαια στο σημειο που εβλεπα παλια,σκεφτομαι το ρεγαιν τουλαχηστον να μην το διακοψω

Για να καταλάβω... πήγες στο δερματολόγο και διέγνωσε α/α?? Αδερφέ μήπως δεν έχεις κάποιο θέμα και έβαλες τζάμπα μινοξιδίλη?

Georgex6

Well-Known Member
Εισαι στο πολυ αρχικο σταδιο ακομα φιλε θελει επιτηρηση καλη ακομα που ειναι νωρις το πως θα εξελιχθει το κεφαλι σου κανενας δε μπορει να στο πει μονο τα γονιδια σου

οχι ο δερματολογος μου το εγραψε, απλως δεν το εβαζα καθε μερα αλλα μερα παρα μερα...και τωρα μετα απο 6 μηνες μου ειπε να την διακοψω μεχρι το φθινοπωρο και να ξεκηνισω παλι τοτε...αλλα οποιον και να ρωτησα μου ειπε καλυτερα να μην το κανω

Chs

Μέλος του προσωπικού
Θα συμφωνήσω με τον George.. αν είναι θα είναι στα πολύ αρχικά στάδια τριχόπτωσης γιαυτό δεν δείχνει κάτι.

Όσο για τη μινοξ, είναι ένα θέμα.. το σταμάτημα της συνήθως είναι ζημιά :-/

Κάνε ένα τεστ και βάζε λιγότερο και λίγο πιο αραιά.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μάνο, αυτή η θεραπεία που σου έδωσε ο γιατρός, για την περίπτωσή σου σύμφωνα με τις φώτο, μοιάζει too much. Τα κορτικοστεροειδή ενισχύουν κατά πολύ την δράση της μινοξιδίλης και όσες φορές στο παρελθόν τα είχα δοκιμάσει ήταν συνδυασμός μπόμπα.
Εγώ όμως έκανα χρήση σκέτης μινοξ για πολλά χρόνια και είχε εξασθενήσει η δράση της οπότε η κορτιζόνη μου έδωσε αυτό το κάτι παραπάνω.
Εσένα όμως σε ξεκίνησε αμέσως με αυτόν τον τρόπο και κατά την άποψή μου "καις" πολύ νωρίς έναν συνδυασμό που θα μπορούσες ίσως να χρησιμοποιήσεις σε χειρότερη μελλοντική κατάσταση.
Φαντάζομαι θα ξέρεις τα αρνητικά των κορτικοστεροειδών και πως δυστυχώς δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε συνεχώς.
Άρα, ανακαιφαλαιώνοντας, θα μπορούσες κάλλιστα να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα μόνο με μίνοξ.
Τώρα για το αν πρέπει να συνεχίσεις τη μίνοξ ή όχι, τείνω να συμφωνήσω με τον γιατρό όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα.

ναι ειναι πολλη αρχη αυτο μου ειπε και ο δερματολογος το καταλαβα γιατι παντα εδινα μεγαλη σημασια στα μαλια μου,αυτο θα κανω,to biotrin(elocon01%,advantan01%)λεω να το σταματησω εντελως,αα χρησιμοποιω για σαμπουαν to vichy dercos aminexil και βιταμηνες hair force

Chs

Μέλος του προσωπικού
Προς ενημέρωση για την τσέπη σου αλλά και τις προσδοκίες σου, τα dercos, βιταμίνες και Hairforce δεν κάνουν τίποτα...

τι να σου πω εγω οσο επαιρνα τις βιταμηνες ειχς σταματισει η τριχοπτωση μολισ τισ σταματησα ξανα αρχησε τωρα που τις παιρνω εχει αρχησει να ελατωνεται σημαντικα...δε ξερω στους αλλους εμενα μια χαρα δουλεια κανουν,ουτως η αλλως εδω για ολα τα προιοντα απο τουσ μησους ακουω τα καλυτερα και απο τους αλλους μισους τα χειροτερα...τα σαμπουαν ετσι κι αλλιως δεν σταματανε την τρηχοπτωση!αλλα διατηρουν καθαρο και απαλο το δερμα στο κεφαλι

ωστοσο εμενα αλλη ειναι η απορια μου να σταματησω to biotrin(elocon01%,advantan01%

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα