παιδια για σας, ειμαι ο γιαννης και μολις γραφτηκα κιεγω στην παρεα σας, συνχαριτηρια στους διαχιριστες που διατηρουν αυτο το σημαντικο φορουμ. να σας πω το προβλημα μου, ειχα παρα πολυ πυκνα μαλλια, εχουν αρεωσει τα τελευτεα 2 χρονια πολυ λιγο μπροστα μονο, δεν ηταν τοσο προβλημα αυτο, αλλα ξαφνικα τους τελευτεους 3 μηνες εχουν αραιωσει παρα πολυ που αν με δειτε απο πανω φενετε καθαρα το δερμα και γιαλιζει. πηγα σε δερματολογο και μου εδωσε θεραπια regaine πρωι βραδυ, cystiphane βιταμινες νωμιζω, ειναι μεσημερι βραδυ να τις περνω, σαμπουαν mey rin για 3 φορες τη βδομαδα να λουζομαι, και λοσιον hair force για μετα το λουσιμο σε βρεγμενα μαλλια. τη θεραπια την ξεκινησα πριν 1 μηνα και δεν βλεπω καμια φυτρα κενουρια, και τριχοπτωση κανονικα οπως ηταν να συνεχιζει. ξερει καποιος γιατι γινετε αυτο? και κατι αλο, περισι ειχα παθει αλοπικιαση οχι στο ιδιο σημειο αλλα πισω στο κεφαλι και ειχα 3 σταμπες τεραστιες. ο γιατρος τοτε μου εδωσε το minodril, τελειονοντας το μπουκαλι με το minodril εριξα και εκει που εχω τωρα προβλημα μπροστα στο κεφαλι που ηταν ηδη αρεα τα μαλλια λιγο, 3-4 φορες εριξα οχι παραπανω, και ειδα οτι ξεκιναγαν κενουριες φυτρες σε καμια 10 μερες, μηπως να κοψω τη θεραπια που κανω τωρα και να παρω minodril? ευχαριστω πολυ.