Η θεραπεία μου!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Gousgounis

New Member
Καλησπέρα φίλοι δυστυχώς καλώς σας βρήκα :))) με τη καλή έννοια

Είμαι ο Γιάννης 27 χρόνων το πρόβλημα μου ήταν σταδιακή αλλά σταθερή τριχοπτωση ίσως και 5 χρονια, ώσπου παρατηρήθηκε αραιωση στη κορυφή αλλά το πρόβλημα δείχνει να ναι τοπικό . Είμαι στην ιατρική σχολή και επισκέφτηκα ένα στρατιωτικό ιατρό στη Θεσσαλονίκη . Αφού παρατήρησε σ.δ αποφασίσαμε να κοιτάξουμε το θέμα της αραιωσης με 6μηνη θεραπεία.

Μου δόθηκε :

Regain 6 ψεκασμοί πρωί και βράδυ για το πρώτο μήνα και βράδυ μόνο για 2ο.

Και

Richelet tablet το οποίο είναι

L-κυστινη L-methionine διάφορα φυσικά συστατικά και βιταμίνες B3-5-6-8 και σεληνιο

Αυτό δόθηκε για ενδυνάμωση τριχας 1 ταμπλετα κάθε πρωί για 3 μήνες.

Αποτελέσματα μετά 15 μέρες .

Regain είναι νωρίς ακόμα όμως με τις ταμπλετες είδα η τρίχα μου να αλλάζει άρχισε να γίνεται πιο χοντρή όπως πριν και δεν δείχνει άρρωστο πλέον το μαλλί μου ύστερα απο σύντομη χρήση του σκευασματος.

Επισυνάπτεται επίσης και η συσκευασία γιατι είναι δύσκολο να το βρείτε δεν το έχουν οι περισσότεροι. Προσπάθησα και τα συστατικά αλλά δεν με αφήνει έπιασα όριο :)

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 300

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mikipitri

Member
Καλώς ήρθες φίλε Γιάννη και καλά αποτελέσματα! ;)
Πόσο καιρό χρησιμοποιείς τις ταμπλέτες και είδες τέτοια βελτίωση???
Όλες οι θεραπείες απαιτούν κάποιο χρόνο για να δράσουν... κατάλαβα σωστά ότι τις χρησιμοποιείς μόλις κάποιες "μέρες"?
Αν θες πες λίγες λεπτομέρειες και φυσικά παρακολούθησε με φωτο την όποια εξέλιξη!!!

Gousgounis

New Member
Μα το regain το χρησιμοποιώ τοπικά μιας και είναι τοπικό το πρόβλημα μου. Μη βιάζεσαι μα βγάλεις διάγνωση :)

Ευχαριστω mikipitri!! Δεν εχω φωτο όμως μπορω να βάλω μια σήμερα ! Το σκευασμα αυτό βελτίωσε αισθητά την ποιότητα τις τριχας απο τη δεύτερη κιόλας βδομάδα !!

mikipitri

Member
πάντως όπως είπε και ο rovknrolla, το regain μπορεί να το χρησιμοποιείς τοπικά αλλά ή δράση του δεν είναι τοπική!!!
αν συνεχίσεις με το regain σε κάνα δίμηνο θα παρατηρήσεις και τρίχες (χνούδι) στο πρόσωπο, άσχετα αν εσυ βάζεις μόνο τοπικά! :)

Gousgounis

New Member
rocknrolla είπε:
To Regain έχει ως ένα βαθμό συστηματική απορρόφηση. Το ότι το βάζεις μόνο στο "προβληματικό" σημείο δε σημαίνει ότι δεν μεταφέρεται και αλλού η μινοξιδίλη. Με Regain μπορεί να βγάλεις τρίχες στο πρόσωπο (ζυγωματικά) ή στο σώμα ενώ το χρησιμοποιείς μόνο στο κεφάλι.

Οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουμε φάει πολλά κουτιά βιταμίνες προτού καταλήξουμε στο ότι δεν βοηθάνε ουσιαστικά στην τριχόπτωση.

Οκ το δέχομαι :)

lab_rat

Member
Παντως καλυτερευση στην ποιοτητα της τριχας μπορεις να δεις απο βιταμινες. Απλα τιποτα παραπανω απο αυτο...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lab_rat

Member
rocknrolla είπε:
Εννοείται. Αλλά αν ο παράγοντας τριχόπτωση συνεχίζεται είναι σαν να προσπαθείς να σβήσεις πυρκαγιά με νεροπίστολο...
Συμφωνω εννοειται! Απλα ο φιλος δεν ειπε οτι σταματησε την τριχωπτωση, ειπε οτι δυναμωσε η τριχα.
Δυσκολο παντως μολις σε 15 μερες απο τις βιταμινες (οχι ακατορθωτο) πιο πιθανο να ειναι απο το regaine.

Gousgounis

New Member
Απλά have in mind ότι ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και ότι πιθανότατα να έχει διαφορετική ανταπόκριση στη φαρμακευτική αγωγή. Αυτό που προσπαθώ είναι να κάνω ενδυνάμωση του τριχωτου της κεφαλής μου με μια ταυτόχρονη πυκνωση απο το regain. Δηλαδή στην ουσία σπρώχνω τη τρίχα διότι ενδέχεται η τριχοπτωση η οποία είχα η οποία έχει μειωθεί , το βλέπω στο μαξιλάρι μου να οφείλεται σε άλλους παράγοντες διότι η ποιότητα των μαλλιών είχε αλλάξει αισθητά προς το χειρότερο .

weznem

Well-Known Member
καλημερα φιλε,καλη αρχη,οτι σου λενε τα παιδια εχουν δικιο,οι βιταμινες θα βοηθησουν την τριχα αν για καποιο λογο κακκης διατροφης δεν παιρνεις οτι χρειαζεται(και αν)....οταν τα γονιδια ξεκινησουν την διαδικασια ανδρογεννητικης αλωπεκιας,μην περιμενεις η κυστινη και η κερατινη να σου σωσει τα μαλλια..
δυστυχως υπαρχει η πιθανοτητα να εχεις α/α οπως σε ειδα και να μην οφειλεται η αρραιωση στην σ/δ...βλεπω ανοιγει το μπιφτεκι θα δειξει..διαβασε για τις προσταγνανδινες που ειναι το μελλον μας απο οτι φαινεται μεχρι τωρα...να προσλαμμβανεις οσοτο δυνατον λιγοτερο αλλατι..η μινοξιδιλι προκαλει κατακρατηση αλατος εξου και οι μαυροι κυκλοι και το πρησμενο προσωπο..

Gousgounis

New Member
Δεν εχω παρωπίδες , ξέρω ότι το μόνο πράγμα που μπορεί να σταματήσει την τριχοπτωση είναι το πάτωμα ... Βέβαια δεν είχα ποτέ ιδιαίτερη τριχοπτωση παρά μόνο μια περίοδο πριν 4 χρονια, και πριν δηλαδή αρχίσω θεραπεία δε μπορω να πω ότι είχα ιδιαίτερη τριχοπτωση τα νορμαλ στο μαξιλάρι αλλά έσπαγε πολύ εύκολα η τρίχα μου δεν ήταν σε καλή κατάσταση όπως είπα και παραπάνω ... Δε ξέρω τι παίζει μου φαίνεται πολύ περίεργο :)

nio-4-

New Member
Την καλησπέρα μου σε όλους..θα ήθελα τη βοήθεια σας..κάνω θεραπεία με μινοξιδίλη εδώ και 7 χρόνια και τα τελευταία 4 χρόνια κάνω ψεκασμούς μιά φορά την ημέρα και σαμπουάν ketokonazole 3 φορές την εβδομάδα. Τώρα και 1 χρόνο το regaine που βάζω μου δημιουργεί κάποιες κοκκινίλες στο κεφάλι τις οποίες δερματολόγος μου είχε συστήσει να βάζω ένα μείγμα με δαφνέλαιο για να υποχωρήσουν όποτε εμφανίζονται. Αυτό φαίνεται ότι κοντρολάρει το πρόβλημα.Σκέφτομαι όμως μήπως είναι υπερβολικό το διάστημα της θεραπείας και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να το κόψω κάπως μιας και όλο αυτό τον καιρό βλέπω ότι συνεχώς το πρόβλημα της τριχόπτωσης προχωράει κανονικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

jmirko

New Member
nio-4- είπε:
Την καλησπέρα μου σε όλους..θα ήθελα τη βοήθεια σας..κάνω θεραπεία με μινοξιδίλη εδώ και 7 χρόνια και τα τελευταία 4 χρόνια κάνω ψεκασμούς μιά φορά την ημέρα και σαμπουάν ketokonazole 3 φορές την εβδομάδα. Τώρα και 1 χρόνο το regaine που βάζω μου δημιουργεί κάποιες κοκκινίλες στο κεφάλι τις οποίες δερματολόγος μου είχε συστήσει να βάζω ένα μείγμα με δαφνέλαιο για να υποχωρήσουν όποτε εμφανίζονται. Αυτό φαίνεται ότι κοντρολάρει το πρόβλημα.Σκέφτομαι όμως μήπως είναι υπερβολικό το διάστημα της θεραπείας και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να το κόψω κάπως μιας και όλο αυτό τον καιρό βλέπω ότι συνεχώς το πρόβλημα της τριχόπτωσης προχωράει κανονικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μία από τα ίδια και είμαι μόνο 2+ years με minoxidil..

baldy

Member
gousgouni epeidi exo akribos to idio problima σδ η δερματολογος μου εγραψε 2 σαμπουαν για καθημερινη χρηση ειδικα για αυτο το προβλημα,to epicrin kai to meyrin,fungoral δεν το συνηστουνε ευκολα.Τα σαμπουαν αυτα τα χρησιμοποιεις αφοβα οσο θελεις και που και που να χρησιμοποιεις και ενα τυπικο αντιπυτιριδικο,λενε οτι καλο ειναι να μη βαζεις συνεχεια το ιδιο

kapa

Μέλος του προσωπικού
αντικαταστηστε την μινοξιδιλη με αυτη http://shop.genhair.com/store/index.php?main_page=product_info&products_id=1&zenid=56e6de954ef2b664015bfc5cdebd3baa
και δεν θα εχετε κανενα δερματικο προβλημα
ολα τα δερματικα προβληματα που μπορει να προκαλεσει η μινοξιδιλη ειναι απο την προπυλαινογλυκολη που περιεχει

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα