Η hdc σε θεσσαλονίκη & αθήνα για προσωπικές συναντήσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη στις 11 Ιουλίου 2016 και στην Αθήνα από 13 έως 15 Ιουλίου 2016 από το Διευθυντή Συντονισμού & Διαχείρισης Ασθενών κ. Θεόδωρο Φιούρη.

Με την Ευκαιρια που βρισκομαι εδω με ζητησε ο Κ.Φιουρης να σας ενημερωσω διοτι πολλα παιδια δεν ξερουν απο που να ενημερωθουν η ξεχνανε εαν δεν μπουνε στην σελιδα τους.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Με την Ευκαιρια που βρισκομαι εδω με ζητησε ο Κ.Φιουρης να σας ενημερωσω διοτι πολλα παιδια δεν ξερουν απο που να ενημερωθουν η ξεχνανε εαν δεν μπουνε στην σελιδα τους.

αυτος που τον καιει το προβλημα του γιαννη θα βρει να ενημερωθει να εισαι σιγουρος. Για Ελλαδα και κυπρο μετρημενα κουκια ειναι οι κλινικες που υπαρχουν.
Με την ευκαιρια πες τους και εσυ να ριξουν λιγο τιμες γιατι με την κατασταση στην Ελλαδα διαθεσιμοι πελατες υπαρχουν πολλοι λεφτα δεν υπαρχουν.. ;)

Flosk

Well-Known Member
Αν ηταν ετσι Δημητρη δεν θα πληρωνε ο Γεωργιου για διαφημισεις.. Και αλλο Consultation δωρεαν και αλλο μμ με χιλιαδες ευρω. Στα consultation ενημερωνονται οι ενδιαφερομενοι δωρεαν. Δεν ξερω αν ησουν μελος οταν φτιαχτηκε νημα για τα consultation του Bisanga..
Και εμπας περιπτωση αν ο αλλος θελει να το διαδωσει δεν καταλαβαινω γιατι εσυ πρεπει να το σχολιασεις; Το βρισκεις κακοβουλο;

dimitris50423

Well-Known Member
καλα κανουν και πληρωνουν για διαφημισεις.. ολες οι κλινικες πληρωνουν και διαφημιζονται με καθε τροπο.
και τα δωρεαν consultations μια χαρα ειναι και χρησιμα απο οπου και αν προερχονται.
με τη δευτερη μου προταση εξεφρασα μια σκεψη δικη μου και πιστευω και πολλων αλλων. κατα καιρους εχουμε πει πολλοι οτι πρεπει να κατεβουν λιγο οι τιμες γενικα και ειναι προς οφελος ολων μας.

Flosk

Well-Known Member
Για τιμες θα συμφωνησω και γω εννοειται απλα καταλαβα απο αυτο που ειπες στην αρχη πως του τη λες εμμεσως και οτι δεν χρειαζεται να ενημερωνει για τα consultation και πως ειναι περιττα.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Φιλε Δημητρη εαν ερθεις εδω θα καταλαβεις γιατι η τιμη ειναι αυτη αν και εχει πεσει απο τοτε που εκανα εγω το 2012.
Ειμαι σε ενα διαμερισμα 100τμ.που ειναι αγορασμενα απο την κλινικη και εχει ολα τα κομφορ (και δεν εχουν μονο ενα) Σκεψου μονο αυτο, τι προσφερουν στο ασθενη πρωτα με σχεση και την τιμη
Δεν δικαιολογω κανεναν και Φυσικα και εγω θα ηθελα να πεσει γιατι λεφτα δεν εχω και δυσκολα μαζευονται.
Αλλα βαση το τι προσφερουν με σχεση Ελλαδας-Δουλειας-Υπηρεσιες παραμενει το value for money με το λιγοτερο ρισκο στο κεφαλι σου.

naruto

Well-Known Member
ΕΡΩΤΗΣΗ
O Φιουρης μπορει να μου αξιολογησει την δοτρια μου(αριθμος grafts-ποιοτητα τριχας) ή μονο ο Μαρρας μπορει?

sven

Active Member
Να τους πεις τζων να κανει τα consultations γιατρός. Συμπαθέστατος ο Φιουρης αλλα...

Δεν χρειάζετε να το πει, διαβάζει και ο φιούρης το φορουμ αλλά θα σου απαντήσει ο γιαννης γιαννης αν είναι μιας που ειναι και αυτός μεσα στα 100 τ.μ. της κληνικής όπως γράφει :)

sven

Active Member
Ετσι γράφει ο ίδιος, προδόθηκε, και θα βγει να πει αν δουλευά εκει θα ειχα φτιάξει το μπιφτέκι , χαχ

Δεν ανοίχτηκε τυχαία αυτο το θέμα απο τον γιαννη γιαννη,παρε δώσε σίγουρα έχει.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sven

Active Member
Ειμαι σε ενα διαμερισμα 100τμ.που ειναι αγορασμενα απο την κλινικη και εχει ολα τα κομφορ

Δεν προσέχεις τι διαβάζεις μάλλον.

Αν δεν τον είχαν δει μερικα ατομα απο εδω μέσα θα νόμιζα οτι χρήστης γιάννης γιάννης είναι ο ίδιος ο φιούρης έτσι όπως μηλάει ΓENIKA για αυτην την κληνική .

Flosk αυτη την φόρα δεν εκανες εσύ την συγκεκριμένη ανακοίνωση όπως έκανες παλίοτερα , ο φιούρης αυτη την φόρα τόπε στον γιαννη γιαννη να την κάνει, φαίνετε αυτον τον καιρό να είναι πιο κοντά σε αυτον απο οτι σε εσένα.

Τελευταία επεξεργασία:

mikegad

Well-Known Member
Δεν προσέχεις τι διαβάζεις μάλλον.

Φίλε νιώθεις καθόλου;
Διάβασες το νήμα καθόλου ή είδες μόνο την τελευταία σελίδα;
Από την πρώτη στιγμή είπε πως θα πήγαινε με το παιδί στην κύπρο και πως θα ειναι μαζι τις μέρες της μεταμόσχευσης

sven

Active Member
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη στις 11 Ιουλίου 2016 και στην Αθήνα από 13 έως 15 Ιουλίου 2016 από το Διευθυντή Συντονισμού & Διαχείρισης Ασθενών κ. Θεόδωρο Φιούρη.

Δεν βλέπω πουθενά να λέει πήγα κύπρο με το παιδι για να κάνει μμ και θα είμαι μαζί του τις μέρες αυτές και μου είπε ο ....

Μπλουζα