ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

conq

New Member
Θα πω μερικα πραματα καθως εχω ταλεπορηθεί πολλα χρόνια με ακμη και τριχοπτωση . Τα 2 αυτά προβληματα ολοι οι επιστημονες συμφωνουν πως οφείλονται στην υπερμετρη παραγωγή ανδρογόνων απο τον οργανισμο μας .

Θα τα πω γρηγορα και απλα γιατι εχω βαρεθεί να με ταλαιπορούν με μακροσκελείς αναλύσεις .

Τα ανδρογόνα στον οργανισμό μας αυξάνονται λογω πολλών αιτιών αλλα κατα 90% για 2 λόγους .

1) Γαλακτοκομικά : Το γάλα που πίνουμε είναι μέσα στις ορμόνες που ταιζουν τις αγελάδες για να μεγαλώσουν γρήγορα . Συνεπώς κάθε γαλακτοκομικό τυρί βούτηρο γιαούρτι κτλπ περιέχουν ορμόνες οι οποίες δημιουργούν πλεόνασμα στον οργανισμό .

2) Γλουτένη : Οι αρχαίοι Έλληνες τάιζαν το σιταρι που τρωμε στα σκυλιά . Η γλουτένη δεν διασπάται απο τον οργανισμό μας με αποτέλεσμα να έχουν βρεί οι γιατροί πως εκτοξεύουν τα επίπεδα ινσουλίνης και κατα συνέπεια εκτοξεύουν την DHT

www.hairloss-research.org/UpdateWheatConsumption1-10.html

Πέρα απο αυτά που λέω πιο πάνω θέλω να σας πω για μένα . Δεν πουλάω κάτι , δεν εχω κάποιο προσωπικό όφελος απο αυτό . Απλά τους τελευταίους μήνες έχω βρεί την υγειά μου και πρέπει να το πω .

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟΙ που πεφτουν τα μαλλιά μας ή που έχουμε ακμή . Φταίει αυτό που τρώμε . Τα 2 παραπάνω που έχω γραψει γαλακτοκομικά και γλουτένη είναι τόσο χωμένα μέσα στη διατροφή μας που δε φαντάζεστε . Ακόμα και το σουβλακι έχει τζατζικι/σως και πίτα δλδ γαλακτοκομικά και γλουτένη .

Εχω περιορίσει το φαγητό μου σε όλα τα υπόλοιπα και έχω λύσει το πρόβλημα μου . Χρησιμοποιούσα μινοξιδίλη για πολύ καιρό και όταν σταμάταγα έχανα τα αποτελέσματα . Δοκιμάστε την μονοξιδίλη σας για 6 μήνες αποκλείοντας αυτά από την διατροφή σας .

Σταματήστε κάθε άλλο φαρμακο και διατηρήστε μόνο μινοξιδίλη για να πάρετε πίσω τα μαλλιά σας .

Ξέρω ότι πολλοί θα με θεωρήσετε εκτός πραματικότητας όπως με θεωρούν πολλοί περίεργο που δε τρώω τυρί η τζατζίκι η πίτσα που έχει τυρί η οτιδήποτε άλλο απο αυτά που ανέφερα. Απλά ο οργανισμός πολλών ανθρώπων αντιδράει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟΣ οπως μας λένε .Εγώ είμαι ζωντανό παράδειγμα , ελπίζω κάποιο να το δοκιμάσουν και να πουν τα αποτελέσματα ακομα και με φωτογραφίες .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gio

New Member
Φίλε conq, πολύ ωραίος ο συλλογισμός σου, αλλά όπως καταλαβαίνεις για να πιστοποιήσεις την ακρίβεια των λεγομένων σου, θα πρέπει -σαφώς- να ανεβάσεις και δικές σου φωτογραφίες... πριν την διατροφή σου, και μετά ώστε τα υπόλοιπα μέλη να αξιολογήσουν την εγγύτητα των σκέψεων σου.

conq

New Member
Οσοι είστε πιο πεισματάρηδες εδω μέσα ψάξτε τα λεγόμενα μου και θα δείτε πόσες ορμόνες ανδρικές τρώμε μέσα απο τα γαλακτοκομικά και τη γλουτένη . Γι αυτό το λόγο έχουμε πρόβλημα. Σκεφτήτε κάθε φορά που τρώτε αν έχει οτιδήποτε μέσα με γάλα ή σιτάρι .

Βούτηρο ,τυρί ,ορό γάλακτος , κρέμα γάλακτος κτλπ είναι σε όοοολα τα τρόφιμα σχεδόν χωμένο !! ακόμα και στα πατατάκια !!!! Τα ποπ κορν γίνονται με βούτηρο ! τα πάντα γύρω μας ειναι βουτηγμένα στο γάλα .

Πολλοί θα θεωρήσουν οτι λέω υπερβολές αλλά το ζήτημα έχει να κάνει κυρίως με το γεγονός ότι υπάρχει συμφέρον το γάλα να είναι εκει μέσα γτ 2 τεράστιες βιομηχανίες βγαζουν λεφτά απο κει !
Μαντέψτε ποιές .... οι οποίες τα σκάνε στους γιατρούς για να γράφουν τα φάρμακά τους .

Πολύ συνομοσιολογία θα μου πείτε αλλά εκεί καταλήγω και δεν είμαι απο αυτούς που φωνάζουν ούτε για ψεκασμούς ούτε τπτ άλλο . Απλά είχα 2 μεγάλα θέματα τα οποία έχω αναστρέψει .

Gio είπε:
Φίλε conq, πολύ ωραίος ο συλλογισμός σου, αλλά όπως καταλαβαίνεις για να πιστοποιήσεις την ακρίβεια των λεγομένων σου, θα πρέπει -σαφώς- να ανεβάσεις και δικές σου φωτογραφίες... πριν την διατροφή σου, και μετά ώστε τα υπόλοιπα μέλη να αξιολογήσουν την εγγύτητα των σκέψεων σου.

Φιλε μου αυτό είναι το πρόβλημα ότι δεν εχω φωτογραφίες γιατί ότι εκανα δεν το είχα δει ως θεραπεία . Το βάζω εδώ για να το δείτε με την καλύτερη πρόθεση ....

Δεν χρειάζεται να έχεις υψηλή τεστοστερόνη και dht για να έχεις τριχόπτωση άρα αυτά που γράφεις δεν ισχύουν κατά την γνώμη μου. Εγώ π.χ. δεν έχω υψηλή τεστοστερόνη ούτε και ακμή αλλά έχω τριχόπτωση.

conq

New Member
Για επανεκφυση τριχων δεν ξερω γτ συνεχιζα την μινοξιδιλη εκεινο το διαστημα και σταματησα πριν 3 μηνες .

Οσο για τη DHT οι περισσοτεροι παιρναμε μπλοκερς και βλεπαμε αποτελεσμα και ειμαι πεποισμενος οτι το προβλημα ειναι ορμονικο .Το μονο σημειο που ολοι οι γιατροι συμφωνουν ειναι στο που οφείλεται η τριχοπτωση . Επισης πλεον συμφωνουν για τις ορμονες που ταιζουν τις αγελαδες οτι εχουν ανδρογονα τα οποια εμεις τρωμε και αναρωτιομαστε για πιο λογο εχουμε πολλα στον οργανισμο μας . Η ορμονικη ανισοροπία δεν ειναι φυσιολογική . Αφού όλοι συμφωνουμε οτι η τριχοπτωση δεν οφείλεται σε ιο αλλα σε ορμόνες νομίζω ότι αντι να μπλοκαρουν την παραγωγη DHT μπορούμε να σταματήσουμε να τρώμε ορμόνες .

conq

New Member
Σιγουρα ειμαστε ολοι καχυποπτοι με φιδελεα και παπαριασμα απο πολλους με νεες θεραπειες ...

Δε προτείνω θεραπεία ... προτείνω να αποκλείσετε απο τη διατροφή σας 2 συστατικά τα οποία θα σας κάνουν ουσιαστικά κακό . Ψαξτε κυριως στην αγγλικη βιβλιογραφία όσα ψάχνω τόσους μήνες για τα γαλακτοκομικα και τις ορμονες και ποσα προκαλει το γαλα . ΣΤην αρχη τα χαρακτηρισα υπερβολες απο την αποψη οτι δε μπορει να φταιει η διατροφη ... Το γαλα ειναι χωμενο παντου ομως σαν ορο γαλακτος σαν βουτυρο σαν τυρι .... τρωμε ορμονες με το κιλό καθε μέρα .

Εγώ αυτό που θέλω είναι να φτάσει στα αυτιά σας και κάποιοι να το ακολουθήσετε και να τραβήξετε φωτογραφίες ώστε να ηρεμήσουμε όλοι .

tonymontana7 είπε:
Δηλαδή και οι αρχαίοι Έλληνες έτρωγαν αγελάδες που τις τάιζαν ορμόνες;

Η αγελάδα εκτός απο τις ορμόνες που την ταιζουν παρεχει με το γαλα ορμονες απο μονη της τις οποίες οταν βαλεις στον οργανισμο σου προκαλούν πρόβλημα .

Και επισης δεν ειναι μονο τα γαλακτοκομικα ... ειναι και η γλουτενη . Στην αρχαια ελλαδα είχαμε το ψωμι ζεας το οποιο απαγορευτηκε πιο μετα για αγνωστους λογους . Οι πιο φτωχοι δεν μπορουσαν να το παρουν και επερναν φτηνο σιταρι ...το οποιίο εχει επικρατήσει σημερα ... αν εχεις προσεξει ολοι οι πλουσιοι στην αρχαια ελλαδα ειχαν μαλλια

conq

New Member
τι εννοεις?? εγω φιλε μου για να εξηγουμαστε δεν ταζω καμια θεραπεια .

Απλα θελω να πω αυτο που εζησα και οσοι ενδιαφερθουν μπορουν να ψαξουν . Απλα πιστεύω ολοι συμφωνουμε οτι το προβλημα ειναι στα ανδρογονα οπως και να αποκτουντε απο εμας .

Εγω νομιζω οτι μια μικρη ερευνα πανω σε αυτο μπορει να το κανει ο καθενας και να δει αν αξιζει να ασχοληθει η οχι .

Chs

Μέλος του προσωπικού
Άντε γεια lydios, που θα το παίξεις και εξυπνάδα, κάνε όσα restart στο router θες..

t0x1.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

conqN

New Member
Λοιπον γραφτηκα ξανα απλα για να δωσω συγχαρητηρια στο κυριο που με μπλοκαρε επειδη ειπα την αποψη μου .

Δεν θα ξαναγραψω εδω περα δινω τον λογο μου δε θελω να ενοχλω . Εχω γραψει οσα ακριβως θελω απο πανω αφιερωστε μονο λιγο χρονο για να ψαξετε πανω σε αυτα .

Καποια στιγμη θα πρεπει επισης να μαθει ο admin απο υπολογιστες αλλιως θα μπλοκαρει ολους οσους ειναι πελατες της φορθνετ ... αυτο που εχεις κυκλωσει μεγαλε ειναι ο παροχος μου .

Θα θελα επισης να μου πεις τι παραβαση κανονα εκανα ....

Chs

Μέλος του προσωπικού
conqN είπε:
Λοιπον γραφτηκα ξανα απλα για να δωσω συγχαρητηρια στο κυριο που με μπλοκαρε επειδη ειπα την αποψη μου .

Δεν θα ξαναγραψω εδω περα δινω τον λογο μου δε θελω να ενοχλω . Εχω γραψει οσα ακριβως θελω απο πανω αφιερωστε μονο λιγο χρονο για να ψαξετε πανω σε αυτα .

Καποια στιγμη θα πρεπει επισης να μαθει ο admin απο υπολογιστες αλλιως θα μπλοκαρει ολους οσους ειναι πελατες της φορθνετ ... αυτο που εχεις κυκλωσει μεγαλε ειναι ο παροχος μου .

Θα θελα επισης να μου πεις τι παραβαση κανονα εκανα ....

Φίλε όσες φορές ήσουν εσύ, ήταν αυτός ο πάροχος και τον έχω τσεκάρει εδώ και πολύ καιρό Εγγυημένα ;) Και όχι μόνον αυτό εννοείται.. υπάρχουν και άλλα που μου αποδεικνύουν πως είσαι εσύ.

ΛΥΔΙΕ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΣ μακριά.... ξέρω καλά αν είσαι εσύ η όχι.. και μας έχεις κουράσει αφάνταστα, και εμένα προσωπικά πολύ..

Κάνε μου τη χάρη και μην ξανά μπεις στο forum, μάθε τι είναι αξιοπρέπεια...

Το thread κλειδώνεται.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα