Θεραπεία για συντήρηση

sta8is

New Member
Eυτυχώς που βρήκα το site και μου άνοιξε τα ματια.Πιο χρήσιμα πράγματα βρήκα εδώ παρα αυτά που άκουσα από δερματολόγους.Πολυ σοφή κίνηση η δημιουργία τέτοιου forum.

Κάνω χρήση regein εδώ και 8 μήνες, επειδή δεν είχα επανέκφιση και με τις παρενέργειες που σου προκαλεί λέω να χρησιμοποιήσω άλλη lotion. Διάβασα για το folligen, αυτή είναι καλή για αντικατάσταση του regein?Μπορείτε να μου προτείνεται μια άλλη lotion ισα ισα να κάνω συντήρηση αυτά που έχω τουλάχιστον χωρίς να έχει τρελες παρενέργειες?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
συνέχισε λίγο ακόμα το regaine και αν δεν κάνει τίποτα γύρνα το σε folligen.

sta8is

New Member
Soralteno είπε:
συνέχισε λίγο ακόμα το regaine και αν δεν κάνει τίποτα γύρνα το σε folligen.

Δύσκολο να δω επανέκφιση. Η τριχόπτωση έχει ξεκινήσει εδώ και 15 χρονια. Μου ήτανε αργή αλλα σταθερή. η αραίωση είναι σε έκταση norwood 6 ,τα 2/3 των μαλλιών μου έχουν φύγει, μπας και σώσω τα υπόλοιπα.

Αλήθεια το folligen από παρενέργειες λογικά κάτι θα έχει και αυτό, τουλάχιστον είναι ασήμαντες σε σχέση με του regaine?

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Το regaine κρατάει μαλλί και δεν του φαινεται, αν μπορείς να ανεχθεις τις (πιθανές και οχι σίγουρες) παρενέργειες, συνέχισε το. Δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες για τα πεπτίδια χαλκού (folligen) και πιο πολυ ειναι υποστηρικτική αγωγή με το regaine.
Εχεις σκεφτεί να ξεκινήσεις φιναστεριδη, σε συνεννόηση με ενα γιατρό; Στην φάση που εισαι ειναι η πιο αποτελεσματική αγωγή, μη σου πω η μόνη.

sta8is

New Member
Καλά θα συνεχίσω το regaine και βλέπουμε. Ναι διάβασα και για την φιναστερίδη και λέω να αρχίσω και τα ωμέγα 3 μιας και τα τελευταία θα με βοηθήσουν και με τον αθλητισμό που ασχολούμαι.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου φίλε.

Μπλουζα