Θεραπεία με botafex + vencil απόψεις ?

A.K

New Member
Γεια σας παιδιά είμαι 26 ετών και έχω στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού μου αραίωση πάνω από ένα χρόνο μου πρότεινε ο δερματολόγος που πήγα μια θεραπεία με botafex 5% και μου έδωσε μαζί και κάψουλες vencil hair nails μου είπε επίσης να βάζω μια φορά botafex κάθε βράδυ 7-8 ψεκασμούς το vencil έχει zinc το παίρνω το πρωί θα ήθελα τις απόψεις σας για τα 2 αυτά και επίσης αν θα προτείνατε κάποιο σαμπουάν τώρα βάζω ένα απλό σαμπουάν του εμπορίου έχω διαβάσει στο forum σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για την ενημέρωση γενικά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Dynamics

Active Member
την μοναδικη φορα που εβαλα μινοξ στο κεφαλι ηταν με μποταφεξ για 3-4 μηνες!Πολυ φαγουρα αφερφε!

fasda

Active Member
φιλε ασε τις minoxidiles και αρχισε να διαβαζεις το θεμα με το derma roller 1,5mm συντομα θα ξεκινισω και εγω!!!

Dynamics

Active Member
αμα κοψει την μινοξ θα παρει την κατω βολτα!Μαζι με ρολλερ θα βαζει και μινοξ και σιγα σιγα θα την κοψει!

GiannisTak

Active Member
Καλημέρα σας. Χρησιμοποίησα botafex 5% συστηματικά για τρεις μήνες ως συστατικό σε λοσιόν αλλά και χωριστά για θεραπεία γυροειδούς στα μαλλιά. Δεν ένιωσα κάποια από τις γνωστές παρενέργειες.

Dynamics

Active Member
οταν την εκοψες φιλε ησουν οπως πριν η χειροτερα?
Τοτε δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα!Η αληθεια ειναι οτι εκανε δουλεια στο δικο μ προβλημα!Την τελευταια φορα που εβαλα μινοξ στο κεφαλι μ εγινε χειροτερα και απο τοτε σταματησα!Δεν εχω γνωμη αν με εκανε χειροτερα γιατι δεν ειχα ασχοληθει τοτε σοβαρα !Αλλα με αυτα που λενε ολα παλικαρια εδω ναι αμα σταματησεις την μινοξ θα γινεις χειροτερα απο οτι πριν!

Μπλουζα