Θεραπεία με regain...μετά από 14 μήνες

langweilig

New Member
Αποτελέσματα θεραπείας μετά από σχεδόν 14 μήνες με μια φορα την μέρα χρήσης regaine μαζί με airol , proscar 1/5 και cetirizine:

Η τρίχα είναι πιο χοντρή με αποτέλεσμα τα μαλλιά να φαίνονται πιο πυκνά...επιπλέον μαλλιά δεν έβγαλα το χνούδι παρέμεινε χνούδι.Από ότι έψαξα και βρήκα στο forum αφού δεν είχα επαναφυτρωση με την minox δεν υπάρχει λόγος να την συνεχίσω.
Για να κρατήσω τώρα αυτά που έχω σκέφτομαι να κάνω λήψη omega 3 αντί για citirizine που έπαιρνα για να μπλοκάρω την pgd2 και να συνεχίσω το proscar για να μειωμένη dht.
Κάτι άλλο να μου προτείνεται?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
οτι δεν εχεις επανεκφυση δεν σημαινει οτι η μινοξ δεν δουλευει αμα την κοψεις θα χασεις εδαφος .

danceworld_2001

Well-Known Member
Ακριβώς, το ίδιο έκανα και εγώ με διακοπή μινοξ 8 μήνες και έχασα τρελό έδαφος παρότι παίρνω φίνα.

langweilig

New Member
Δηλαδή ο καλύτερος τρόπος να κρατήσω αυτά που έχω είναι να περνώ minox μια ζωή? φτου....έλεγα να την κόψω επειδή έχει παρενέργειες (ήδη βλέπω διαφορες στο πρόσωπο μου)
Δεύτερος καλύτερος τρόπος?

danceworld_2001

Well-Known Member
Καλησπερα φιλε μου. Δυστυχως οπως τα ειπες ειναι. Big 3 και ξερο ψωμι. Οχι δεν εχασα μαλλια επανεκφυσης αλλα υπαρχοντα που τα διατηρουσε η βοηθουσε λιγο παραπανω η μινοξ.

langweilig

New Member
Θα συνεχίσω με ωμέγα 3 και φίνα και ότι κάτσει...μετά από μήνες θα πω και εγώ αν είναι πως μου βγήκε αυτή η θεραπεία.

zotrix

Active Member
danceworld_2001 είπε:
Καλησπερα φιλε μου. Δυστυχως οπως τα ειπες ειναι. Big 3 και ξερο ψωμι. Οχι δεν εχασα μαλλια επανεκφυσης αλλα υπαρχοντα που τα διατηρουσε η βοηθουσε λιγο παραπανω η μινοξ.

φίλε για πόσο καιρό είχες σταματήσει το regain όταν σε πήρε η κατηφόρα? Εγώ το σταμάτησα 25 μέρες σχεδόν και δεν είχα τριχόπτωση αλλά το ξαναξεκίνησα.

jimys

Member
langweilig είπε:
Αποτελέσματα θεραπείας μετά από σχεδόν 14 μήνες με μια φορα την μέρα χρήσης regaine μαζί με airol , proscar 1/5 και cetirizine:

Η τρίχα είναι πιο χοντρή με αποτέλεσμα τα μαλλιά να φαίνονται πιο πυκνά...επιπλέον μαλλιά δεν έβγαλα το χνούδι παρέμεινε χνούδι.Από ότι έψαξα και βρήκα στο forum αφού δεν είχα επαναφυτρωση με την minox δεν υπάρχει λόγος να την συνεχίσω.
Για να κρατήσω τώρα αυτά που έχω σκέφτομαι να κάνω λήψη omega 3 αντί για citirizine που έπαιρνα για να μπλοκάρω την pgd2 και να συνεχίσω το proscar για να μειωμένη dht.
Κάτι άλλο να μου προτείνεται?

πως συμπέρανες ότι δεν είχες επανέκφυση...;

Μπορεί στους κροτάφους όντως να μην έβγαλες , στο εσωτερικό0 και στο crown; εκεί είσαι σίγουρος ότι δεν δουέψε;;

Εμένα δεν δουλεψε κροτάφους αλλα στα υπόλοιπα σημεία είδε πύκνωση ο κομμωτής μου που εγώ δεν μπορούσα να δω [ παρα μόνο με φωτός που δεν έβγαλα ]

Αν τη σταματήσεις η κατηφόρα θα αργήσει να γίνει εμφανής γιατι θα αφορά σημεία πίσω απο τους κροτάφους..

sven

Active Member
Eχω διάχυτη αραίωση σε όλο το επάνω μέρος και crown,τα κουρεύω έναν πόντο οποτε το μάτι φτάνει αρκετά πίσω, για το crown χρησιμοποιούσα καθρέπτη. Δεν περίμενα κιόλας θαύματα καθώς την άρχισα αρκετά χρονια μετά την τριχόπτωση. Έχω ξεκινήσει τώρα μια βδομάδα το folli.....χρωματίζει και τους πόρους και είναι σαν να έχω κατι σαν ελαφρύ micropigmentation :p

EDIT :Το νέο μου ψευδώνυμο είναι αυτό. Το άλλο το διάλεξει βιαστικά αφού ειχα σκοπο μονο μια ερώτηση να κανω και οχι να το παρακολουθώ τακτικά αλλα μετά διαπίστωσα τι πληροφορίες μπορεί να σου παρέχει και μακάρι να σας είχα ανακαλύψει νωρίτερα :)

jimys

Member
sven είπε:
Eχω διάχυτη αραίωση σε όλο το επάνω μέρος και crown,τα κουρεύω έναν πόντο οποτε το μάτι φτάνει αρκετά πίσω, για το crown χρησιμοποιούσα καθρέπτη. Δεν περίμενα κιόλας θαύματα καθώς την άρχισα αρκετά χρονια μετά την τριχόπτωση. Έχω ξεκινήσει τώρα μια βδομάδα το folli.....χρωματίζει και τους πόρους και είναι σαν να έχω κατι σαν ελαφρύ micropigmentation :p

EDIT :Το νέο μου ψευδώνυμο είναι αυτό. Το άλλο το διάλεξει βιαστικά αφού ειχα σκοπο μονο μια ερώτηση να κανω και οχι να το παρακολουθώ τακτικά αλλα μετά διαπίστωσα τι πληροφορίες μπορεί να σου παρέχει και μακάρι να σας είχα ανακαλύψει νωρίτερα :)

χμμ η διαχυτη ειναι ιδιαζουσα περιπτωση αλλα μπορει και να ειναι α.α ,
Χρησιμοποιω και εγω το folligen και στην αρχη μου χρωματιζε πολυ τοδερμα.. προσεξα οτι οταν χρησιμοποιουσα φολλι και μετα μινοξ τοτε το κεφαλι μ ηταν σαν πρασινο λιβαδι..

προτεινω μινοξ και μετα φολλι..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα