Θεραπεια regain 5% 60.0 με tretinoin0.01% πρωι-βραδι...

Εχει μηπως δοκιμασει καποιος αυτη τη θεραπεια?Μου την εδωσε δερματολογος αλλα ηδη βαζω regain 5% 8 μηνες οπου απου τον 6 εχω ξεκινησει και χανω οτι τριχες εβγαλα απο την επανεκφυση που ειχα + και παλιες απο το μπροστινο μερος και εχω σημαντικη αραιωση...προσφατα σε επισκεψη νεου δερματολογου μου εδωσε αυτη τη λοσιον...την εχει καποιος δοκιμασει με θετικα αποτελεσματα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Εχει μηπως δοκιμασει καποιος αυτη τη θεραπεια?Μου την εδωσε δερματολογος αλλα ηδη βαζω regain 5% 8 μηνες οπου απου τον 6 εχω ξεκινησει και χανω οτι τριχες εβγαλα απο την επανεκφυση που ειχα + και παλιες απο το μπροστινο μερος και εχω σημαντικη αραιωση...προσφατα σε επισκεψη νεου δερματολογου μου εδωσε αυτη τη λοσιον...την εχει καποιος δοκιμασει με θετικα αποτελεσματα?
την εχω δοκιμασει με καλα αποτελεσματα μονο που η τρετινοιν δεν δουλευει θετικα σε ολους,σε καποιους προκαλει αραιωση.οποτε αν εχεις μφιβολιες βγαζεις την τρετινοιν και συνεχιζεις με μινοξιδιλη

την εχω δοκιμασει με καλα αποτελεσματα μονο που η τρετινοιν δεν δουλευει θετικα σε ολους,σε καποιους προκαλει αραιωση.οποτε αν εχεις μφιβολιες βγαζεις την τρετινοιν και συνεχιζεις με μινοξιδιλη
και με την μινοξιδιλη μονη της δεν ειδα αποτελεσμα..οπως ειπα και νωριτερα εχασα οτι φυτρες εβγαλα μετα το 6μηνο..τωρα τη χρησιμοποιω 8μιση μηνες και μετα τον 6μηνα περα απο της φυτρες που εχασα και εξακολουθω να χανω βλεπω αραιωση μπροστα...ασε εχω τρελαθει εχω παει μεσα σε μια βδομαδα σε 2δερματολογους..ο ενας αναιρει του αλλου...η δευτερη μου αναιρεσε του πρωτου..δεν ξερω αν επιτρεπονται ονοματα. .δεν εχω προβλημα να πω..η δευτερη μου ειπε οτι η η τρετινοινι δεν κανει τιποτα και μου προτεινε το monodose της frezydιerm μαζι με rigain οπως και το fullfix.οταν ακουσα για το fullfiχ γελασα γιατι μου φαινεται μουφα..εκεινη ισχυριστηκε οτι πελατες της ειδαν διαφορα..ο καθενας λεει τα δικα του και δεν ξερω τι να κανω..απο monodose kai fullfix εχει δοκιμασει κανεις?επισης περα απο αυτα μου προτεινε και μεσοθεραπεια prp. εχει ασχοληθει κανεις με prp?

FarCry

Member
ρε παιδια εχει κανεις αποψη για το monodose?? λεει

http://www.frezyderm.com/gr/mallia/trihoptosi/hair-force-monodose-day-night/

Μηχανισμός δράσης μονοδόσεων ημέρας
DGP04 | Βιοτίνη | Τριπεπτιδίο | Απιγενίνη | Νικοτιναμίδιο:
Έλεγχος ορμονοεπαγόμενης τριχόπτωσης | Αγκίστρωση της ρίζας επι του τριχωτού |Αντιφλεγμονώδης δράση

Μηχανισμός δράσης μονοδόσεων νύχτας
GFM Peptides | Φυτικά εκχυλίσματα:
Ενεργοποίηση κυτταρικού μεταβολισμού |Ενίσχυση τριχοφυίας | Ενδυνάμωση στελέχους

και για τη lotion

http://www.frezyderm.com/gr/mallia/trihoptosi/hair-force-lotion-extra/

Εκχύλισμα Καναδικής Ιτιάς:
Δράση συγκρίσιμη με κορτικοστεροειδή

αυτο ισχυει?

akol

Member
τα monodose τα ειχα δοκιμασει για 3 μηνες.απολυτως τιποτα δεν εκαναν.χασιμο χρονου και χρηματων.

Μπλουζα