Θεραπεια!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

tommyg

New Member
Γεια σε ολους , ειμαι 23 και θελω να σταματησω την τριχοπτωση και αν ειναι δυνατον να υπαρξει και καποιο regrowth . Διαβασα αρκετα αρθρα και εχω ψιλοκαταληξει απλα θα ηθελα και την γνωμη σας με την εμπειρια που εχει ο καθενας.
Το καλυτερο dht blocker απο τι καταλαβα ειναι το REVIVOGEN! Οποτε αρχιζω με αυτο ωστε να σταματησω την τριχοπτωση , εδω θελω καποιες διευκρινησεις ..
Πρεπει να παρω και το σαμπουαν της revivogen η υπαρχει καποιο καλυτερο που μπορειτε να μου προτεινετε?(ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΩΡΑ ΤΟ PROPOLINE ΓΙΑ ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑ ΓΤ ΕΧΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ) και αν παρω καποιο αλλο θα μπορω μετα τη χρηση του να βαζω το conditioner της revivogen?

Και θεου θελοντος πανε ολα καλα και σταματαει η τριχοπτωση μετα θα πρεπει να συμπληρωσω το revivogen με κατι αλλο ωστε να υπαρξει επανεκφυση .. εστω και οριακη .. το θεμα ειναι πως με τα πιο αποτελεσματικα τετοιου ειδους διαβασα πως υπαρχει παρενεργεια στην λιμπιντο και αυτο ειναι κατι που δεν το θελω. Υπαρχει καποιο που κανει επανεκφυση αλλα δεν εχει παρενεργειες να μου προτεινετε ?
Επισης να ρωτησω αν πρεπει να τα ξεκινησω και τα δυο μαζι (revivogen+regrowth).
Ακομα να ρωτησω πρεπει να χρησιμοποιω εφ' ορου ζωης το revivogen ?
Και τελος παιδια αν εχετε καποιον καλυτερο συνδυασμο να μου προτεινετε !
Ευχαριστω για τον χρονο σας !

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
διαβασες πολα αρθρα και κατεληξες οτι το καλυτερο ειναι το ρεβιβο? ....

πολοι λενε οτι το ρεβιβο δεν τους βοηθησε καν και αλλοι οτι εδωσε λιγα πραγματα και τα αλλα που δινουν ρεγκ δεν προκαλουνε προβληματα εκει που αναφερεις αλλα ενα αλλο DHT μπλοκερ το κανει αυτο που ειναι (καλυτερο) απο το ρεβιβο και αυτο ειναι η φινα....

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Φιλαρακι δυστυχως υπαρχουν μονο 2 φαρμακα που ειναι οντως αποδεδειγμενο οτι βοηθουν στην μειωση της τρισοπτωσης που σε καποιους δινει κ regrowth.Το 1 ειναι η φιναστεριδη και μαλλον ειναι το αποτελεσματικοτερο φαρμακο που υπαρχει αφου ριχνει την διυδροτεστοστερονη ως κ 70% αλλα εχει σε αρκετους καποιες ασχημες παρενεργειες(κατα την αποψη μου ειναι ρισκο ενα χαπι τοσο δυνατο εφορου ζωης)Το 2ο ειναι η μινοξιδιλη η οποια βοηθαει σιγουρα αλλα σε πιο μικρο βαθμο και κατα την αποψη μου ειναι ιδανικη για ανθρωπους που χανουν μαλλια με πιο αργο ρυθμο και γενικα εχουν αρχισει να χανουν μαλλια μετα τα 28-30 σιγουρα ομως κανει δουλεια σε ολους και μαλιστα υπαρχουν παιδια απο το site οπως ο fenimore που ειδε regrowth πολυ γρηγορα αλλα του εβγαλε καποιες παρενεργειες και την εκοψε.Ισως βοηθουν και λιγο καποια dht blockerσ και ισως καποια σαμπουν κετοκοναζολης.Δυστυχως ειμαστε ολοι στο ΠΕΡΙΜΕΝΕ μπας και βγει κατι πιο δυνατο.Εγω προσωπικα θα ημουν ευχαριστημενος αν εβγαινε κατι 2 φορες πιο δυνατο απο την μινοξιδιλη....Διαβασε καλα το site και θα μαθεις τα παντα ρισκε ομως κ στις παρενεργειες καμια ματια για να εισαι σωστα ενημερωμενος.

jimys

Member
Και εγω στην ιδια ηλικια ειμαι και κατεληξα και εγω στο ρεβιβο , (δες την υπογραφη μου) βεβαια θα το γυρισω σε crinagen που ειναι πανω κατω το ιδιο αλλα δεν εχει την ιδια τιμη και θελω να πιστευω οτι δεν θα μου αφηνει αυτους τους λεκκεδες που μου αφηνει το ρεβιβο.. συνδυασε το με μινοξ απλα με διαφορα χρησης 4 τουλαχιστον ωρες ,,,
οσο για τα σαμπουαν ξεκινα με fungoral 2-3 φορες την εβδομαδα.. και για καθημερινο κατι που να μην εχει στα συστατικα του zinc...

και ναι οντως αποσο το εψαξα κ εγω το ρεβιβο ειναι το καλυτερο τοπικο dht-blocker εμπορικο.. υπαρχουν και αλλα που ειναι homemade ..

ξεκινα ετσι κ αν δεν δεις αποτελεσματα σε 4-5 μηνες τοτε ψαξτο για φιναστεριδη η το keratene alphaactive,,

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα