Θυλακιτιδα

paraskevi angeli

New Member
Καλησπερα σας. Ειμαι σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση εκανα μεταμοσχευση μαλλιων πριν ενα μηνα και μολις εντοπισα καποια ασπρακια που δεν τα εδινα σημασια και πηγα στο δερματολογο μου γτ ο γιατρος που μου εκανε την επεμβαση ειναι εκτος ελλαδας και μου διεγνωσε θυλακιτιδα. Θα μου πεσουν ολα τα μοσχευματα πιστευετε;; ειμαι σε απογνωση και αν καποιος γνωριζει να μου απαντησει ειλικρινα ακομη και αν ειναι κατι κακο. Ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο που θα διαθεσετε

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dim d

Well-Known Member
θυλακιτιδα στο τριχωτο συμβαινει, πηγαινε εδω σε ενα δερματολογο να σου γραψει αντιβιωση πριν οξυνθει.

paraskevi angeli

New Member
Παιδια σας εβαλα τη φωτογραφια πραγματικα σας ευχαριστω για την ανταποκριση σας γτ ειμαι σε κατασταση ολα πηγαν χαμενα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν έχεις πρόβλημα με την επιβίωση των μοσχευμάτων. Η θυλακίτιδα είναι ασθένεια του δέρματος και όχι του εσωτερικού υποστρώματος που επηρεάζει την επιβίωση των τριχοθυλακίων. Βέβαια καλό είναι να την αντιμετωπίσεις έγκαιρα όπως όλες τις παθήσεις. Πάντως μην ανησυχείς.

dim d

Well-Known Member
Ως παθοντας σου λεω να πας να ξεκινησεις αμεσα αντιβιωση. Αν δεν λειτουργησει αυτο το επομενο βημα ειναι κορτικοστεροειδη. Προσοχη στον ηλιο.

paraskevi angeli

New Member
Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυυυ ουτε ο γιατρος μου δεν με καθησυχασε ετσι πραγματικα δεν εχω λογια να στε καλα!!

Μπλουζα