Καλύτερος γιατρός για μεταμόσχευση στην Θεσσαλονίκη

Gus_07

New Member
Σκέφτομαι να κάνω μεταμόσχευση. Είμαι 34. Το στάδιο τριχόπτωσης μου πρέπει να είναι 6. Ποιόν γιατρό θα προτείνατε για το πιο φυσικό αποτέλεσμα, με τα μέχρι τώρα παρουσιαζόμενες αποτέλεσμα, στην Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
1.Γιατι περιοριζεσαι στην Θεσσαλονικη συναδελφε;

2. Μπορεις να ψαξεις το forum, δεν ειναι και πολλες οι κλινικες της Θεσσαλονικης, δεν υπαρχει καλυτερος και ανεξαρτητα απτο τι θα πει ο καθενας πρεπει να βρεις τον γιατρο που ταιριαζει σε σενα καλυτερα.

3. Μπορεις να ανεβασεις καμια φωτο να καταλαβουμε περι τινος προκειται;

ManCyprus87

Well-Known Member
Ελπίζω να είσαι συνειδητοποιημένος και να ξέρεις τα επίπεδα φυσικότητας που μπορούν να προσφέρουν οι κλινικές στην Ελλάδα, και τα αντίστοιχα επίπεδα που μπορούν να προσφέρουν οι κλινικές εκτός Ελλάδας.

bobby

Well-Known Member
Σαν την Σαλονίκη δεν έχει….. (κατ´ αντιστοιχία με το σαν την Χαλκιδική..)!!!!!!

Πλάκα πλάκα για εμένα δεν πρέπει να περιορίζεις τοπικά τις επιλογές σου…..πρέπει να διαλέξεις την καλύτερη δυνατή περίπτωση γιατρού για εσένα εντός του μπατζετ σου.

Gus_07

New Member
Απλά πολλοί στο φόρουμ έχουν την δυνατότητα να αναλύσουν στοιχεία ,πέρα από φωτογραφίες, που δεν γνωρίζει ο καθένας μας. Αν μπορούν να βοηθήσουν...
Από Θεσσαλονίκη είμαι, αν η ποιότητα στο αποτέλεσμα είναι τόσο μεγάλη, να σκεφτώ και Αθήνα. Αλλά θα προτιμούσα Θεσσαλονίκη

le2der

Active Member
Απλά πολλοί στο φόρουμ έχουν την δυνατότητα να αναλύσουν στοιχεία ,πέρα από φωτογραφίες, που δεν γνωρίζει ο καθένας μας. Αν μπορούν να βοηθήσουν...
Από Θεσσαλονίκη είμαι, αν η ποιότητα στο αποτέλεσμα είναι τόσο μεγάλη, να σκεφτώ και Αθήνα. Αλλά θα προτιμούσα Θεσσαλονίκη
Είσαι στάδιο 6 όπως λες , πρώτα πρέπει να καταλάβεις αν ευσταθεί μια μεταμόσχευση στην περίπτωση σου . Ίσως δεν είσαι ιδανικός υποψήφιος , δηλαδή τα μοσχεύματα της δότριας περιοχής σου ίσως να μην φτάνουν για να καλύψεις την περιοχή χωρίς μαλλιά

JimKan1

Well-Known Member
Σωστο αυτο που λεει ο le2der, επισης το θεμα δεν ειναι τοσο η συγκριση Αθηνας Θεσσαλονικης οσο το Ελλαδα Εξωτερικο.
Στην περιπτωση σου αν δεις οτι δεν εισαι καταλληλος για μμ σκεψου και το SMP που γενικα το επιλεγουν μεγαλα NW.

Gus_07

New Member
Οκ ευχαριστώ! Υπάρχει καμία αξιόπιστη εναλλακτική? Γιατί με τους γιατρούς από ότι ξέρω πρέπει να παίρνεις και μια δεύτερη γνώμη

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

le2der

Active Member
Οκ ευχαριστώ! Υπάρχει καμία αξιόπιστη εναλλακτική? Γιατί με τους γιατρούς από ότι ξέρω πρέπει να παίρνεις και μια δεύτερη γνώμη
Μάθε πρώτα τι μπορεις και τι δεν μπορείς να κανείς στο κεφάλι σου με την δότρια που διαθέτεις . Πας γυμνός στα αγκάθια , θα σου κάνει κάποιος μεταμόσχευση , θα πληρώσεις ένα καρό λεφτά και θα συνεχίσεις να είσαι με φαλάκρα ! ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Μπλουζα