Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές. Είχα γράψει πριν ένα μήνα περίπου ότι το revivogen που έβαζα μου προκάλεσε μία ισχυρή φλεγμονή στο τριχωτό (στον αριστερό κρόταφο) . Πρέπει να το είχα πληγώσει μια φορά που ξύθηκα.
Σας πληροφορώ ότι οι τρίχες αυτές μεγάλωσαν λίγο και τις τραβάω και δεν πέφτουν. Επίσης από τότε που σταμάτησα το revivogen η τριχόπτωσή μου έχει ελαχιστοποιηθεί.
Πληροφοριακά λέω ότι βάζω ένα διάλυμα με μινοξυδίλη και βιταμίνες και προγεστερόνη και προσκάρ καί κανά δύο άλλα που μου είχε κάνει ο φαρμακοποιός.
Καταλήγω στο ότι σκέφτομαι να απλώσω αυτή τη μέρα για καμμιά δεκαριά μέρες σε όλο το κεφάλι μαζί με τη μινοξυδίλη. Αν έχει κάποιος γνώμη περί του θέματος την ακούω.
Πήγα στα δερματολόγο και μου έδωσε την κρέμα betnovate. Την έβαζα για μία βδομάδα περίπου και παρατήρησα νέες τρίχες στο σημείο εκείνο. Απ όσο διάβασα εδώ είδα ότι οι κορτιζονούχες αυτές αλοιφές προκαλούν έντονη τριχοφυία και αν τις σταματήσεις οι τρίχες αυτές πέφτουν.
Σας πληροφορώ ότι οι τρίχες αυτές μεγάλωσαν λίγο και τις τραβάω και δεν πέφτουν. Επίσης από τότε που σταμάτησα το revivogen η τριχόπτωσή μου έχει ελαχιστοποιηθεί.
Πληροφοριακά λέω ότι βάζω ένα διάλυμα με μινοξυδίλη και βιταμίνες και προγεστερόνη και προσκάρ καί κανά δύο άλλα που μου είχε κάνει ο φαρμακοποιός.
Καταλήγω στο ότι σκέφτομαι να απλώσω αυτή τη μέρα για καμμιά δεκαριά μέρες σε όλο το κεφάλι μαζί με τη μινοξυδίλη. Αν έχει κάποιος γνώμη περί του θέματος την ακούω.