Κριτική για Resul Yaman σε Hair Restoration Network

Noname12

Member
Ελπίζω ότι δεν το παρακάνω ανοίγοντας ξεχωριστό post γι' αυτό, αλλά το γράφω γιατί νομίζω ότι αρκετά μέλη του forum επιλέγουν τον Yaman στην Κων/πολη για τη μεταμόσχευσή τους και τον προτείνουν ως καλή επιλογή σε άλλους βασικά επειδή είναι φθηνός και το όνομά του έρχεται συχνά σε συζητήσεις.

Πρόκειται κατά τη γνώμη μου για πολύ κακή επιλογή: χρησιμοποιεί ακατέβατα 4000+ grafts (megasessions) με χαμηλή φύτρωση ακόμη και σε χαμηλά NW, συχνό permanent shockloss και depleted donor και τοποθέτηση multi-grafts σε hairline. Υπάρχουν πολλά πρόσφατα περιστατικά του στο Hair Restoration Network που είναι πολύ άσχημα. Γενικά οι διαχειριστές του HRN έχουν την τάση να υπερασπίζονται τους γιατρούς που πληρώνουν συνδρομή εκεί (χωρίς αυτό να κάνει το forum συλλήβδην άχρηστο-υπάρχουν πολλά χρήσιμα reviews). Είδα ότι κι ο ίδιος ο Melvin Lopez, που είναι ο διαχειριστής, παραδέχτηκε ότι αρκετά πρόσφατα περιστατικά του Yaman είναι απογοητευτικά. Για όποιον ξέρει πόσο προστατευτικό είναι το HRN προς τους γιατρούς του, είναι τρομερά ενδεικτικό του πόσο εμφανώς άσχημα είναι τα αποτελέσματά του, σε βαθμό ούτε οι ίδιοι δεν μπορούν να τον υπερασπιστούν.

Ελπίζω να είναι χρήσιμο το post για όσα μέλη σκέφτονται τον Yaman για τη μμ τους.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

shearer

Active Member
Μπορει να έχει κάποια κακά περιστατικά αλλά έχει και αρκετά καλά περιστατικά, αρκετά περισσότερα από τα κακά του ο Yaman. Οπότε δεν βρισκω και τοσο αντικειμενικη τη κριτική σου. Έχει αρκετά καλά περιστατικά με καλές φυτρώσεις και δοτριες που δεν ειχαν θέμα..Αυτά μαλλον ξεχνάς να τα αναφέρεις για κάποιο λόγο...

Σε έχω δει σε αρκετά νήματα να αποθεώνεις τον γιατρό Αναστασάκ*. Οπότε ολοι καταλαβαίνουμε για ποιο λόγο το κάνεις ολο αυτο οπως την ιδια επίθεση κάνει και ο γιατρός που αβαντάρεις εδώ μέσα. Είτε εισαι ο ιδιος ο γιατρός κρυμμένος πίσω από αυτο το προφιλ ή κάποιος αυλοκόλακας του που σε κάθε νημα διαφημίζεις τον συγκεκριμένο Γιατρό και τις τεχνικες του.

Τελευταία επεξεργασία:

Noname12

Member
Το θέμα είναι το ratio καλών/κακών περιστατικών. Αν έχεις 4/10 κακά (που μπορεί να διαφωνήσουμε, εγώ μπορεί να θεωρήσω αυτό που βρίσκεις οκ, εγώ μπορεί να το πω κακό δεδομένων των grafts used) 40% αποτυχία είναι ένα τεράστιο ρίσκο που δεν το παίρνεις.

shearer

Active Member
Το θέμα είναι το ratio καλών/κακών περιστατικών. Αν έχεις 4/10 κακά (που μπορεί να διαφωνήσουμε, εγώ μπορεί να θεωρήσω αυτό που βρίσκεις οκ, εγώ μπορεί να το πω κακό δεδομένων των grafts used) 40% αποτυχία είναι ένα τεράστιο ρίσκο που δεν το παίρνεις.
Αυτο το ποσοστό ειναι αυθάιρετο που λες...απλά ξεχνάς να αναφέρεις τα καλά περιστατικά του και επικεντρώνεται στα αρνητικά. Από κάθε κλινική μπορεις να βρεις αρνητικά περιστατικά...Εκτός και αν η κλινική ενημερώνει τους πετάτες της να σταματήσουν τη παρουσίαση αν δεν πάει καλά...λέω εγώ τώρα...

shearer

Active Member
θα μας απαντήσεις γιατι σε καθε νημα αποθεώνεις τον γιατρό αναστασάκ* και τις τεχνικές του; Τι σχέση έχεις με τον συγκεκριμένο γιατρό;

Τελευταία επεξεργασία:

Noname12

Member
Δεν νομίζω ότι έχω "αποθεώσει" τον Αναστασάκη σε κανένα σχόλιό μου. Στο τελευταίο νήμα έγραψα σε άνθρωπο ότι δεν κοιτάω να κάνω μεταμόσχευση στην Ελλάδα και είπα ότι θα προτιμούσα τον Gur και τον Turan (και 3-4 άλλους γιατρούς του εξωτερικού) απ' τον Αναστασάκη στην ίδια τιμή. Προφανώς τώρα τελευταία με πλήρωσαν ο Gur κι οι άλλοι περισσότερο, οπότε τώρα προμοτάρω αυτούς.

Ειλικρινά δεν έχω να σου πω κάτι, απλά σκέψου αν το σχόλιό σου αποθαρρύνει ανθρώπους απ' το να γράφουν και τελικά όσους διαβάζουν να παίρνουν διαφορετικές απόψεις και να κάνουν πιο informed επιλογές.

shearer

Active Member
Δεν νομίζω ότι έχω "αποθεώσει" τον Αναστασάκη σε κανένα σχόλιό μου. Στο τελευταίο νήμα έγραψα σε άνθρωπο ότι δεν κοιτάω να κάνω μεταμόσχευση στην Ελλάδα και είπα ότι θα προτιμούσα τον Gur και τον Turan (και 3-4 άλλους γιατρούς του εξωτερικού) απ' τον Αναστασάκη στην ίδια τιμή. Προφανώς τώρα τελευταία με πλήρωσαν ο Gur κι οι άλλοι περισσότερο, οπότε τώρα προμοτάρω αυτούς.

Ειλικρινά δεν έχω να σου πω κάτι, απλά σκέψου αν το σχόλιό σου αποθαρρύνει ανθρώπους απ' το να γράφουν και τελικά όσους διαβάζουν να παίρνουν διαφορετικές απόψεις και να κάνουν πιο informed επιλογές.
καλά φαινεται ξεκάθαρα τι κανεις και για ποιο λόγο το κάνεις. Σε καθε σχολιο σου αποθεώνεις τον Αναστασάκ* και υποστηρίζεις τυχαία οτι τεχνική ακολουθεί ο ιδιος, μιλάς συνεχώς τα πάρα πολλά περιστατικά του και οτι ξέρεις τι να περιμένεις και οι πιθανότητες να πάρεις καλό αποτέλεσμα ειναι πολυ υψηλές, ενώ οι αλλοι στην Ελλάδα δεν σου λένε κάτι και ειναι μέτριοι οπως λες....Δεν το κανεις τυχαία ολο αυτο. Και βάζεις και κάποια αλλα ονόματα για να μπλέκεται η κατάσταση...Σε κάθε μηνυμα σου διαφημιζεις τον γιατρό Αναστασάκ* σαν κλασσικός αυλοκόλακας...

Τελευταία επεξεργασία:

Noname12

Member
καλά φαινεται ξεκάθαρα τι κανεις και για ποιο λόγο το κάνεις. Σε καθε σχολιο σου αποθεώνεις τον Αναστασάκη και υποστηρίζεις τυχαία οτι τεχνική ακολουθεί ο ιδιος....Δεν το κανεις τυχαία ολο αυτο. Και βάζεις και κάποια αλλα ονόματα για να μπλέκεται η κατάσταση.
Εσύ όμως είσαι γάτα, βλέπεις πίσω απ' το σχέδιο.

Εγώ πρέπει να υποθέσω ότι επειδή υπερασπίζεσαι τον Yaman ή όποιον άλλον γιατρό έχεις κάποια σχέση μαζί του με την αψεγάδιαστη λογική σου;

shearer

Active Member
Εσύ όμως είσαι γάτα, βλέπεις πίσω απ' το σχέδιο.

Εγώ πρέπει να υποθέσω ότι επειδή υπερασπίζεσαι τον Yaman ή όποιον άλλον γιατρό έχεις κάποια σχέση μαζί του με την αψεγάδιαστη λογική σου;
Ολοι μπορούμε να δουμε τι κανεις εδώ μέσα...εναας αυλοκόλακας του Αναστασάκ* εισαι....σε πληρώνει τουλάχιστον ή τζάμπα τον διαφημίζεις σε κάθε σχολιο σου; ή θα πας για καμια ΜΕΤ σε αυτον;

Τελευταία επεξεργασία:

Noname12

Member
Fwiw επειδή με ρωτάς σαν ιεροεξεταστής αν έχω κάποια σχέση με τον Αναστασάκη, δεν έχω καμία εκτός του ότι έχω κάνει ένα cons μαζί του το 2022 (λες και αν είχα σχέση θα το έγραφα, δηλαδή ήμαρτον).

Τελευταία επεξεργασία:

shearer

Active Member
εκτός από το να αποθεώνεις τον γιατρό αυτο, με το να γράφεις συνεχώς για το ποσο καλός ειναι, την ποση οικονομία κάνει στα grafts, για την αγαπημενη σου τεχνική less is more που ειναι και η αγαπημένη του γιατρού σου. Να μας λες για τα 250-300 περιστατικά του που ξέρεις τι να περιμένεις και οι πιθανότητες για καλό αποτέλεσμα ειναι πολυ υψηλές σε αυτον κτλπ, οτι ειναι εξαιρετικός στη διαχείρηση των grafts και ειναι υψηλού επιπέδου η δουλειά του σε μεγάλα norwood κτλπ, ενω για τους αλλους γιατρούς στην Ελλάδα δεν ενθουσιάζεσαι και δεν σου λενε κάτι, ειναι ολοι άχρηστοι για σένα και το γιατρό σου....ολα αυτά δεν τα λες τυχαία...αυλοκόλακας του εισαι...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Harris_G

Well-Known Member
Μια δικη μου μινι αναλυση για κλινικες Τουρκιας: Υπαρχουν καποιες ελαχιστες τοπ που επι της ουσιας δεν εχει νοημα γιατι και σε Ισπανια και Βελγιο ελαχιστα περισσοτερο θα πληρωσεις. Παμε στο αλλο ακρο τωρα καποιες ελαχιστες που σιγουρα ειναι σφαγεια οταν σου λεει 1000 ευρω ολα μαζι για 5000 grafts και δωρο λαχματζουν στο πατο σου..

Η πλειοψηφια ομως πιστευω οτι παιζει ενα 6.5/7 στα 10, τα πανε πολυ καλα με πυκνοτητα, Φυσικοτητα και σχεδιασμο μετρια εως σκαρτα. Ειναι αυτο που εχουμε συζητησει και βαφτισει με τον @tasos33 "κλασσικη τουρκοHairline" που κανει μπαμ απο χιλιομετρα ειδικα σε καποιον μυστη. Εκει καπου νομιζω οτι παιζει και ο Yaman.

Τελευταία επεξεργασία:

Noname12

Member
Αν γράψω ότι θεωρώ ότι είναι skill το να χρησιμοποιεί κάποιος λίγα grafts αυτό με κάνει πληρωμένο απ' τον Αναστασάκη; To έχω γράψει και για τη Seneca, μήπως με πληρώνει κι αυτή; Στο τελευταίο post έγραψα ότι ΔΕΝ θα προτιμούσα τον Αναστασάκη σε σχέση με άλλες κοντινές επιλογές του εξωτερικού. Αλλά και να τον προτιμούσα δλδ σημαίνει ότι θα με πλήρωνε;

Ήμαρτον Παναγία μου, ειλικρινά.
εκτός από το να αποθεώνεις τον γιατρό αυτο, με το να γράφεις συνεχώς για το ποσο καλός ειναι, την ποση οικονομία κάνει στα grafts, για την αγαπημενη σου τεχνική less is more που ειναι και η αγαπημένη του γιατρού σου. Να μας λες για τα 250-300 περιστατικά του που ξέρεις τι να περιμένεις και οι πιθανότητες για καλό αποτέλεσμα ειναι πολυ υψηλές σε αυτον κτλπ, οτι ειναι εξαιρετικός στη διαχείρηση των grafts και ειναι υψηλού επιπέδου η δουλειά του σε μεγάλα norwood κτλπ, ενω για τους αλλους γιατρούς στην Ελλάδα δεν ενθουσιάζεσαι και δεν σου λενε κάτι, ειναι ολοι άχρηστοι για σένα και το γιατρό σου....ολα αυτά δεν τα λες τυχαία...αυλοκόλακας του εισαι...

shearer

Active Member
Αν γράψω ότι θεωρώ ότι είναι skill το να χρησιμοποιεί κάποιος λίγα grafts αυτό με κάνει πληρωμένο απ' τον Αναστασάκη; To έχω γράψει και για τη Seneca, μήπως με πληρώνει κι αυτή; Στο τελευταίο post έγραψα ότι ΔΕΝ θα προτιμούσα τον Αναστασάκη σε σχέση με άλλες κοντινές επιλογές του εξωτερικού. Αλλά και να τον προτιμούσα δλδ σημαίνει ότι θα με πλήρωνε;

Ήμαρτον Παναγία μου, ειλικρινά.
Σε ολα τα μηνυματα σου γράφεις συνεχώς αποθεωτικά σχολια για τον συγκεκριμένο γιατρό...και οσα σου αρέσουν και υποστηρίζεις τυχαία τα κανει αυτος ο γιατρός...σου ειπα ρε φιλε...σε πληρώνει τουλάχιστον ή τζάμπα μπαίνεις εδώ μέσα να τον διαφημίζεις; ή σκεφτεσαι να κανεις μμ εκει και έχεις αναλάβει τον ρολο του αυλοκόλακα ; ή εχεις κανει μεταμόσχευση εκει; μονο για cons μας ειπες...αλλά δεν ξέρουμε και αν ειναι αλήθεια...Ολες οι αλλες κλινικές στην Ελλάδα δεν σε ενθουσιάζουν και δεν σου λένε κάτι...μονο αυτος έχει το πακέτο για σένα και ειναι εξαιρετικός για σένα :D

Noname12

Member
Γράφεις ότι γράφω αποθεωτικά σχόλια και δεν αναφέρεις φράσεις μου για να τεκμηριώσεις αυτό που λες παρά μόνο δικές σου αναγνώσεις αυτών που γράφω.

Σου κάνω ερωτήσεις για να δείξω ότι η λογική σου δεν βγάζει κάποιο νόημα, αφού σύμφωνα με αυτήν θα έπρεπε να χρηματίζονται όλοι όσοι κάνουν θετικά σχόλια για κάποιον γιατρό (στο μέτρο που δεν είσαι σχιζοφρενής λογικά αν κάνεις ένα θετικό σχόλιο για έναν γιατρό θα το ξανακάνεις γιατί η αξιολόγησή σου δεν έχει αλλάξει) και δεν απαντάς.

Σου λέω ότι λέω ότι θα προτιμούσα άλλους γιατρούς αντί του Αναστασάκη και μου λες ότι το κάνω για να θολώσω τα νερά.

Καλή η προπαγάνδα σου βέβαια, συνήθως λέγε-λέγε κάτι μένει.
Σε ολα τα μηνυματα σου γράφεις συνεχώς αποθεωτικά σχολια για τον συγκεκριμένο γιατρό...και οσα σου αρέσουν και υποστηρίζεις τυχαία τα κανει αυτος ο γιατρός...σου ειπα ρε φιλε...σε πληρώνει τουλάχιστον ή τζάμπα μπαίνεις εδώ μέσα να τον διαφημίζεις; ή σκεφτεσαι να κανεις μμ εκει και έχεις αναλάβει τον ρολο του αυλοκόλακα ; ή εχεις κανει μεταμόσχευση εκει; μονο για cons μας ειπες...αλλά δεν ξέρουμε και αν ειναι αλήθεια...Ολες οι αλλες κλινικές στην Ελλάδα δεν σε ενθουσιάζουν και δεν σου λένε κάτι...μονο αυτος έχει το πακέτο για σένα και ειναι εξαιρετικός για σένα :D

Τελευταία επεξεργασία:

Noname12

Member
Μια δικη μου μινι αναλυση για κλινικες Τουρκιας: Υπαρχουν καποιες ελαχιστες τοπ που επι της ουσιας δεν εχει νοημα γιατι και σε Ισπανια και Βελγιο ελαχιστα περισσοτερο θα πληρωσεις. Παμε στο αλλο ακρο τωρα καποιες ελαχιστες που σιγουρα ειναι σφαγεια οταν σου λεει 1000 ευρω ολα μαζι για 5000 grafts και δωρο λαχματζουν στο πατο σου..

Η πλειοψηφια ομως πιστευω οτι παιζει ενα 6.5/7 στα 10, τα πανε πολυ καλα με πυκνοτητα, Φυσικοτητα και σχεδιασμο μετρια εως σκαρτα. Ειναι αυτο που εχουμε συζητησει και βαφτισει με τον @tasos33 "κλασσικη τουρκοHairline" που κανει μπαμ απο χιλιομετρα ειδικα σε καποιον μυστη. Εκει καπου νομιζω οτι παιζει και ο Yaman.
Η βασική μου ένσταση με Yaman είναι ακριβώς η μέτρια φύτρωση βέβαια (παραδόξως θα έλεγα ότι ο σχεδιασμός του hairline του δεν είναι ο χειρότερος).

shearer

Active Member
Γράφεις ότι γράφω αποθεωτικά σχόλια και δεν αναφέρεις φράσεις μου παρά μόνο δικές σου αναγνώσεις αυτών που γράφω.

Σου κάνω ερωτήσεις για να δείξω ότι η λογική σου δεν βγάζει κάποιο νόημα, αφού σύμφωνα με αυτήν θα έπρεπε να χρηματίζονται όλοι όσοι κάνουν θετικά σχόλια για κάποιον γιατρό (στο μέτρο που δεν είσαι σχιζοφρενής λογικά θα κάνεις αν κάνεις ένα θετικό σχόλιο για έναν γιατρό θα το ξανακάνεις γιατί η αξιολόγησή σου δεν έχει αλλάξει).

Σου λέω ότι λέω ότι θα προτιμούσα άλλους γιατρούς αντί του Αναστασάκη και μου λες ότι το κάνω για να θολώσω τα νερά.

Καλή η προπαγάνδα σου βέβαια, συνήθως λέγε-λέγε κάτι μένει.
ε καλά ο στοχος σου ειναι να βγάλεις σκάρτους τους αλλους γιατρούς εδώ στην Ελλάδα που ειναι ο κυριος ανταγωνισμός, να αποθεώνεις τον συγκεκριμένο γιατρό και πετάς και καλά λόγια για κανένα αλλο γιατρό στο εξωτερικό που ξέρεις οτι δυσκολα θα πάει κάποιος....

Ολα τα σχολια σου περιέχουν αποθεωτικά σχολια για οσα κανει ο συγκεκριμένος γιατρός τον οποιο έχεις βγάλει ως εξαιρετικό κατ εσένα και κατά τον ιδιο...

shearer

Active Member
Η βασική μου ένσταση με Yaman είναι ακριβώς η μέτρια φύτρωση βέβαια (παραδόξως θα έλεγα ότι ο σχεδιασμός του hairline του δεν είναι ο χειρότερος).
Υπάρχουν αρκετά περιστατικά του με καλή φυτρωση...πάλι τα ξεχνάς...βλέπεις δεν μπαίνει μέσα ο γιατρός αυτός να λέει στους ασθενείς να σταματάνε τις παρουσιάσεις τους αν δεν πάνε καλα...οπως έχει κατηγορηθεί από ασθενείς του ο γιατρός που αποθεώνεις εδώ μέσα σαν κλασσικός αυλοκόλακας του....

Τελευταία επεξεργασία:

Noname12

Member
ε καλά ο στοχος σου ειναι να βγάλεις σκάρτους τους αλλους γιατρούς εδώ στην Ελλάδα, να αποθεώνεις τον συκγκεκριμένο γιατρό και πετάς και καλά λόγια για κανένα αλλο γιατρό στο εξωτερικό που ξέρεις οτι πιο δυσκολα θα πάει κάποιος....

Ολα τα σχολια σου περιέχουν αποθεωτικά σχολια για οσα κανει ο συγκεκριμένος γιατρός τον οποιο έχεις βγάλει ως εξαιρετικό κατ εσένα και κατά τον ιδιο...
5η φορά που γράφεις το ίδιο πράγμα χωρίς καμία αλληλεπίδραση με αυτά που γράφω.

shearer

Active Member
Ειναι αυτο που εχουμε συζητησει και βαφτισει με τον @tasos33 "κλασσικη τουρκοHairline" που κανει μπαμ απο χιλιομετρα ειδικα σε καποιον μυστη. Εκει καπου νομιζω οτι παιζει και ο Yaman.
Δεν νομιζω οτι η λεξή κλασσική τουρκοhairline αντικατοπτρίζει τον Yaman. Δηλαδη αν καταλαβα καλά εννοεις τις ισιες hairline που βλέπουμε σε αρκετές κλινικές στην Τουρκία που οι επεμβάσεις γινονται χωρις γιατρούς, κάτι τέτοιο δεν βλέπουμε στον Yaman αν έχεις δει τα περιστατικά του.

Μπλουζα