sakispower
Member
Καλημερα σε ολους και συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια για τις προσπαθειες που καταβαλουν για την αντιμετωπιση της τριχοπτωσης!Ενα μεγαλο ευχαριστω στο forum! Θα πω και γω την δικη μου ιστορια μια απο τις χιλιαδες που θα εχεται σιγουρα διαβασει..Ειμαι 30 ετων..ΤΟ 2009(25 ετων) παρατηρουσα μια αραιωση στα μαλλια και επισκευτηκα δερματολογο...Μου εγραψε λοιπον καποια σαμπουαν (HAIR FORCE FREZYDERM, VERSION), καθως και ενα μειγμα ξεκασμου regaine 5% αλλα μαζι με version spray και 2 μπουκαλακια budesoderm..αυτα τα 3 μαζι μου τα εκανε ενα μιγμα ο φαρμακοποιος και καθε βραδθ εριχνε 10-12 ψεκασμους..Μετα απο 4 χρονια της θεραπειας αυτης αποφασισα να σταματησω το μιγμα και να παιρνω σκετο regaine 5%.. (δηλαδη καταργησα τα αλλα δυο)..Δικια μου αποφαση αυτη γιατι νομιζω το μιγμα ειναι ασκοπο και ηθελα κατι πιο ισχυρο!Στην αρχη ειχα καποια θεματα με φαγουρα και ξηροδερμια αλλα μετα απο 1,5 μηνα το συνηθισα μια χαρα...αυτο το κανω εδω και 5 μηνες περιπου αλλα η αραιωση ισως να εχει αυξηθει ελαφρως!!Το ερωτημα νου ειναι τι μου προτεινεται να κανω?Να αρχισω φυναστεριδη??Θα με βοηθησει σε μεγαλο βαθμο??Τι αλλο θα μπορουσα να προσθεσω?θελω συμβουλες και προτασεις καθως η εμπειρια ολων των χρηστων ειναι σημαντικη!!
Να αναφερω οτι στο σκετο regaine ριχνω 8-9 ψεκασμους πλεον(με καλυπτει η δοση αυτη?)..Θα πρεπει οι ψεκασμοι να πηγαινουν στη ριζα της τριχας(δηλαδη στο δερμα)?Ειναι απαραιτητα να κανω ελαφρυ μασαζ στο κεφαλι?Τα σαμπουν πλεον που χρησιμοποιω ειναι διαφορα κατα της τριχοπτωσης(κανενα να προτεινεται?).. Οσο αφορα τη φυναστεριδη αν ξεκινησω τη θεραπεια αυτη εννοειται το regaine δεν το σταματαω ποτε ετσι??
Να αναφερω οτι στο σκετο regaine ριχνω 8-9 ψεκασμους πλεον(με καλυπτει η δοση αυτη?)..Θα πρεπει οι ψεκασμοι να πηγαινουν στη ριζα της τριχας(δηλαδη στο δερμα)?Ειναι απαραιτητα να κανω ελαφρυ μασαζ στο κεφαλι?Τα σαμπουν πλεον που χρησιμοποιω ειναι διαφορα κατα της τριχοπτωσης(κανενα να προτεινεται?).. Οσο αφορα τη φυναστεριδη αν ξεκινησω τη θεραπεια αυτη εννοειται το regaine δεν το σταματαω ποτε ετσι??