Λέϊζερ

Gianisvele

New Member
Καλησπέρα σας ... Ήθελα να ρωτήσω τι αποτελεσματικότητα έχει τα καπέλα λέιζερ και επίσης που τα βρίσκετε για αγορά...είδα μόνο να το διαφήμιζε ο Αναστασάκης ...δεν έχω βρει κάτι άλλο

(Δεν είδα αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ για αυτό είπα να ανοίξω νέο )

Ευχαριστώ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Γυρω στο χιλιαρικο το κουστουμι αν παρεις δικο σου.
Απο αποτελεσματικοτητα για αυτα τα λεφτα δε νομιζω οτι αξιζει.

Υπαρχει και η δυνατοτητα να κανεις συνεδριες σε δικο τους εχω την εντυπωση.

g_pal

Active Member
Η κάθε κλινικη θα προσπαθήσει να σου πουλήσει τα δικά της προιόντα. Αλλοι laser, αλλοι τοπικές φινες, αλλοι αλλες λοσιόν κτλπ.
Οι 2 θεραπείες που αποδεδειγμένα δουλεύουν ειναι φιναστερίδη σε χάπι και μινοξιδίλη. Από τη στιγμή που μπορεις να βρεις πολυ καλύτερες θεραπείες οπως φιναστεριδη και μινοξιδίλη, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το πάρεις καθώς δεν θα σου δώσει κάτι παραπάνω, ουτε μπορει να αντικαταστήσει σε αποτελεσματικότητα τις 2 βασικές θεραπείες.

Τελευταία επεξεργασία:

Gianisvele

New Member
Οκ το καταλαβαίνω αυτό που λες για τις θεραπείες. Απλώς έκανα μια συγκεκριμένη ερώτηση για τα λέιζερ ... Υπάρχει κάποιο που το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος?( Εννοώ το δικό του όχι αυτό της κλινικής)

theoblue

Active Member
Οκ το καταλαβαίνω αυτό που λες για τις θεραπείες. Απλώς έκανα μια συγκεκριμένη ερώτηση για τα λέιζερ ... Υπάρχει κάποιο που το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος?( Εννοώ το δικό του όχι αυτό της κλινικής)
Καλησπερα φιλε μου, χρησιμοποιω το Laser Cap της @Anastasakis Hair Clinic εδω και καποιους μηνες, σε συνδυασμο με μινο.

Λογω παρενεργειων, δεν παιρνω φινα, που ειναι και η πιο αποτελεσματικη θεραπεια. Ιδανικα δλδ θα πηγαινα σε συνδυασμο φινα + μινο αν μπορουσα.

Μετα απο καποιους μηνες ταυτοχρονης χρησης μινο και Cap, εχω αρχισει να βλεπω αποτελεσματα στο Crown, καλυτερα του αναμενομενου και καλυτερα απο οτι εβλεπα μονο με τη μινο (που παιρνω τα τελευταια χρονια).

Οταν χρησιμοποιουσα μονο μινο, ειδα καποια βελτιωση τους πρωτους μηνες αλλα μετα οχι κατι ιδιαιτερο (η βελτιωση υποχωρησε στα προ μινο επιπεδα).

Επειδη η βελτιωση στο Crown ειναι ακομα σε εξελιξη, θα ποσταρω φωτος οταν σταθεροποιηθει.

Φυσικα περιμενω να δω αν τα αποτελεσματα θα συντηρηθουν στο περασμα του χρονου ή θα υποχωρησουν.

Επισης, ακομα και αν κανει δουλεια σε μενα, δε σημαινει οτι θα κανει σε ολους. Λαβε υποψη σου οτι ειμαι σε μια ηλικια που η αλωπεκια μπαινει πια στο σταδιο της αργης εξελιξης και επιπλεον ποτε δεν ειχα πολυ επιθετικη μορφη.

Προσωπικα θεωρω οτι για οποιον το πορτοφολι του αντεχει, ο συνδυασμος μινο + laser μπουσταρει το αποτελεσμα μιας ΜΜ.
Τωρα για τα υπολοιπα, δυστυχως αν δε δοκιμασεις στον εαυτο σου δεν μπορεις να ξερεις.

Παντως για καποιον που δε θελει η δεν μπορει να παρει φινα, καλυτερο ειναι να εφαρμοζεις 2 συνδυαστικες εγκεκριμενες θεραπειες αντι για μια. Το αν καποιος θεωρει οτι το added value αξιζει το κοστος ειναι αλλου παπα ευαγγελιο και εξαρταται και απο το αποτελεσμα που θα δει στον εαυτο του.

Sansiro

Member
Μονο με τη φιναστερίδη θα δεις σοβαρά αποτελέσματα. Δεν θα σταθεροποιηθείς με κανένα καπέλο και θα συνεχίσει η αραίωση σου αν δεν χτυπήσεις τη ρίζα του προβλήματος που ειναι η ορμόνη DHT. Και αν πάρεις φιναστερίδη δεν το χρειάζεσαι, οπότε θεωρώ οτι ειναι τζάμπα τα λεφτά για αμφίβολα αποτελέσματα. Δεν έχω δει κανεναν στο ιντερνετ να έβγαλε μαλλια με τέτοιο καπέλο ή να σταθεροποιήθηκε μακροπρόθεσμα, εδώ δεν σταθεροποιείται με τη μινοξιδίλη που ειναι πολύ ανώτερη θεραπεία θα σταθεροποιηθεί με ενα καπέλο;
Με τη φιναστερίδη επισης μπορει κάποιος να παίξει με τις δόσεις, ακόμα και να έχει παρενέργειες παίρνει χαμηλότερη δόση και ολα καλα. Δεν ειναι τυχαίο οτι γνωστοί γιατροί του εξωτερικού όπως ο Dr Lorenzo προτείνουν μονο φιναστερίδη (ή ντουταστερίδη) για σταθεροποίηση της τριχόπτωσης ή και μινοξιδίλη σε χάπι.

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα