Λουσεις σε ιαματικα λουτρα.

hijikos

Active Member
Ανοιγω ενα καινουργιο θεμα που ισως δεν ετυχε να το δοκιμασει κανεις. Ξεκινησα μπανια σε ιαματικα λουτρα που ειναι για δερματικες παθησεις( εχω κανει μεχρι στιγμης γυρω στα 30) , και ειδα αρκετη βελτιωση στο τριχωτο δηλαδη μειωθηκε πολυ η τριχοπτωση και καθαρισα απο την ξηροδερμια, το μαλλι φαινεται ποιο δυνατο και ποιο πυκνο χωρις υπερβολες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mikipitri

Member
Είναι κάτι που ξεκίνησα να το σκέφτομαι το καλοκαίρι που πήγα Καμμένα Βούρλα. Έπιασα τη συζήτηση με έναν παππού και επειδή με είδε ξυρισμένο μου είπε να έρχεσαι εδώ να κάνεις ιαματικά λουτρά και θα δεις σημαντική βελτίωση!!! Να πω την αλήθεια δεν τον πολυπίστεψα αλλά το είχα στο μυαλό ίσως να έκανα κάποια δοκιμή...
Για δώσε περισσότερες λεπτομέρειες... που τα κάνεις? απλά μπαίνεις στο νερό και κάθεσαι ή κάνεις κάποιο μασάζ?

hijikos

Active Member
Η εισοδος εδω ειναι 3 ευρω ο χρονος που μπορεις να καθισεις μεσα στην πισινα απεριοριστος.
Ο προβλεπομενος χρονος ειναι 20-25 λεπτα παραπανω αρχιζει και πεφτει η πιεση, θερμοκρασια νερου γυρω στους 38 βαθμους κελσιου. Τα ιαματικα αυτα ειναι για δερματικες παθησεις. Φοραω ωτοασπιδες, εχει 3 λουτηρες που τρεχει το νερο μεσα στην πισινα η 2 με ζεστο νερο και ο τελευταιος με χλιαρο καθομε απο κατω και τρεχει το νερο πανω στο κεφαλι., στην συνεχεια καθομε ξαπλωμενος στην επιφανεια ανασκελα για αρκετοι ωρα, νερο δεν μπαινει μεσα στα αυτια λογο ωτοασπιδων.

hijikos

Active Member
Στην Μυτιληνη ειναι ιαματικα λουτρα θερμα, το καλο ειναι οτι ειμαι πολυ κοντα σε 10 λεπτα απο το σπιτι μου με το αμαξι. Προσοχη δεν ειναι για ατομα που εχουν προβλημα με την καρδια . Και επισης ειναι πολυ φθηνα σε σχεση με αλλες περιοχες και ειναι για δερματικες παθησεις!

Μπλουζα