Απ: ΜΕΘΟΔΟS TRANSSTEM
παιδια καλησπερα σας.παρακολουθω αρκετο καιρο το site σας κ εχετε τα συγχαρητηρια μου!θελω να πω για αυτη την μεθοδο η οποια γινεται σε κεντρο αισθητικης τησ ν.σμυρνης.επισκευτηκα τον γιατρο εκει ο οποιος εχει κανει κ αυτος μεταμοσχευση λεει κ πραγματικα το μαλλι του ηταν κομπλε..50αρη αντρα αλλα δεν ειχε αραιωση.μονο που δεν ειναι οπως το αναφερει σε αρθρο δημοσιευμενο.διοτι παλι σου κανει strip και επειτα η κανονικη διαδικασια απλα σου βαζει κ βλαστοκυτταρα τα οποια σου αφαιρει ενεσιμα.η διαδικασια μου ειπε οτι γινεται σε κεντρο του d.eitz* k noikiazoyn ton xvro.το θεμα ειναι οτι μεσα σε ενα μηνα ηθελε να κανουμε την επεμβαση χωρις να προετοιμαστω ψυχολογικα,γιατι ειμαι πολυ καχυποπτος.κ απλα δεν ξαναπατησα..τωρα δεν ξερω αν εκανα καλα η οχι.κατα καιρους εχω διαβασει αρθρα τα οποια μου δινουν δυναμη.κ ελπιζω.η επιστημη προχωραει με γρηγορους ρυθμους.ακομα κ ο καρκινος θα γιατρευτει σε λιγα χρονια.τωρα κανω συντηρηση με μινιξιδιλη κ βαζω τοπικ κ βολευομαι για την ωρα.χαιρομαι κ για τα παιδια που πηγαινουν καναδα γιατι οπως ειδα το αποτελεσμα του comb ηταν παρα πολυ καλο..συγχαρητηρια.κ αμα χρειστει θα παω κ εγω καποια στιγμη αργοτερα..θα περιμενω για κατι καλυτερο που μας εχουν τΑξει μεσω των αρθρων τους..υπομονη λοιπον!!