ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΣΤΟ SHAPIRO?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

GUS

New Member
Γεια σας παιδια! διαβαζω το forum σας εδω και πολυ καιρο και αποφασισα επιτελους να κανω μεταμοσχευση. θελω λιγη δουλεια στη hairline και σκεφτομαι το καλοκαιρι να επισκεφτω τον dr shapiro. θα ηθελα να σας παρακαλεσω γιατι καταλαβαινετε οτι ξερω μονο οτι εχω διαβασει στο internet να μου πειτε την αποψη σας και αν καποιος εχει επισκεφτει η εχει κανει δουλεια με τον συγκεκριμενο γιατρο. αξιζει τον κοπο?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member
Απ: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΣΤΟ SHAPIRO?

ο συγκεκριμενος γιατρος ειναι πολυ καλος.....
αλλα αν θες δουλειο μονο στην χερλαιν....μπορεις να κοιταξεις λιγο και τον dr rahal...
ειναι και οι απ τους κορυφαιους στον χωρο....απλα ο ραχαλ ειναι πολυ φημισμενος οτι σχεδιαζει πολυ ωραιες χερλαιν σε σχεση με τους υπολοιπους...

GUS

New Member

Panos ευχαριστω για την απαντηση αλλα στο shapiro μου αρεσε ο τροπος που διαβασα οτι αντιμετωπιζει τους ασθενεις του.Σκεφτομαι να παω μια φορα να μιλησω μαζι του και μετα να προγραμματισω την μεταμοσχευση. Καταλαβαινεις οτι και λογω οικονομικων δεν εχω τη δυνατοτητα να πηγαινοερχομαι πολλες φορες αμερικη και ειναι ενα προβλημα το οποιο θελω επιτελους να το λυνω για να προχωρησω τη ζωη μου οπως θελω.Δεν θελω να μπλεκω σε περιπετειες και για αυτο ειμαι αποφασισμενος να απευθυνθω σε καποιον απο τους κορυφαιους. Επισης για τον shapiro δεν εχω βρει καποιον που να μην ηταν ευχαριστημενος η να ειχε καποιο προβλημα μετα τη μεταμοσχευση. Πιστευεις οτι ο Rahal ειναι πιο αξιοπιστη λυση? Υπαρχει καποιος που να εχει επισκεφτει αυτους τους γιατρους ατο forum?

Panos1982

Well-Known Member

ειναι και οι δυο αυτοι γιατροι μεσα στους 5 καλυτερους του κοσμου......
ειναι και οι 2 αξιοπιστες λυσεις....και σε προσεχουν τοσο πριν οσο και μετα την επεμβαση σε οτι χρειαστεις.....

να ξερεις ομως οτι δεν υπαρχει κανεις γιατρος στον κοσμο....που να μην εχει και αποτυχιες εκτος απο επιτυχιες.....

Η συμβουλη μου ειναι οτι οπου κ να πας απ αυτους τους 2.....θα ειναι πολυ καλη επιλογη....και ο κινδυνος αποτυχιας πολυ μικρος....
αν ομως ημουν στην θεση σου και ηθελα να κανω δουλεια μονο στην χερλαιν θα επελεγα ραχαλ....
μονο και μονο για τον σχεδιασμο που κανει....οχι για καποιον αλλο λογο....

mike ..

New Member

gus o dr shapiro εδρευει στην φλοριδα η κανω λαθος...νομιζω ..

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα