ΜΜ στον Yaman

Καλησπέρα, παιδια. Έχω διαβάσει πολλές συνομιλίες εδώ και είπα να γραψω κι εγω την δίκη μου εμπειρία. Πρωτα από όλα, μπράβο για τον κόπο και την πολύ καλη δουλειά που κανετε.

Είμαι 30 ετών, ζω στο εξωτερικό και σύμφωνα με τους γιατρούς που μίλησα είμαι NW4. Έκανα αρκετές επαφές και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και οι τιμές που πήρα ήταν από 2000 μέχρι 12000. Αποφάσισα να κάνω την ΜΜ στην Τουρκία, τον επόμενο Οκτώβρη, στον Γιαμαν. Ο λόγος ήταν καθαρά οικονομικός. Μετά από επικοινωνία που είχαμε, μου είπαν ότι επειδή η δότρια μου είναι καλη, θα πάμε σε 4000 με 4200 τρίχες.

Έχετε κάποια συμβουλή για τον εν λόγω γιατρό; Κάτι που ίσως θα έπρεπε να λάβω υποψιν μου; Ζήτησα επίσης αν μπορούν να μου διορθώσουν λίγο και τα γενιά, καθώς επίσης και μια ουλή στο φρύδι. Μου είπαν ότι αυτά θα τα δούμε από κοντά και δεν μου έδωσαν προσφορά γι αυτό.

Δεν έχω κάνει ποτε χρήση αγωγής, εξ ου και κάποιοι γιατροί, όπως ο Freitas, δεν με αναλαμβάνουν. Δεν θα ήθελα να συσχετιστώ καθόλου με αγωγή, για να είμαι ειλικρινής.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
Σε ολους λενε οτι εχουν καλη δοτρια, κολπο μαρκετινγκ ειναι για να σε κανουν να νιωσεις ασφαλεια και αισιοδοξια, αν δεν σε εξετασει καποιος απο κοντα δεν μπορει να ξερει αν εχεις καλη δοτρια η οχι.

Σιγουρα το οικονομικο παιζει ρολο αλλα θα σου προτεινα να μην το εχεις σαν κυριο κριτηριο.

Αν δεν βαλεις καθαρες φωτογραφιες που να φαινεται η κατασταση του μαλλιου σου και της δοτριας δεν μπορει να σου δωσει κανεις αξιοπιστες συμβουλες.

Τελευταία επεξεργασία:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Παρακαλω βρείτε κάποιες φωτογραφίες εδώ. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.

Συνημμένα

• IMG_6254.jpeg
    IMG_6254.jpeg
    967.5 KB · Προβολές: 93
  • IMG_6252.jpeg
    IMG_6252.jpeg
    687.3 KB · Προβολές: 86
  • IMG_6251.jpeg
    IMG_6251.jpeg
    417.7 KB · Προβολές: 87
  • IMG_6250.jpeg
    IMG_6250.jpeg
    460.3 KB · Προβολές: 85
  • IMG_6248.jpeg
    IMG_6248.jpeg
    676 KB · Προβολές: 88
  • IMG_6282.jpeg
    IMG_6282.jpeg
    398.6 KB · Προβολές: 87
  • IMG_6274.jpeg
    IMG_6274.jpeg
    543.7 KB · Προβολές: 91

LoverBoy

Well-Known Member
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Παρακαλω βρείτε κάποιες φωτογραφίες εδώ. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.
Φίλε μου το πλάνο για 4000 δεν το βρίσκω υπερβολικό αλλά και με 3500 θα ήσουν τζετ....Νομίζω κάπου εκεί θα χρειαστείς για να αποκτήσεις μια όμορφη εικόνα μπροστά!Αλλά γιατί είσαι αντίθετος στην θεραπεία?Είσαι μικρός ακόμα και για καλή σου τύχη έχεις κρατήσει τα μαλλιά απο την Β ζώνη και πίσω!Γέφυρες και το crown σου το βλέπω σε καλή κατάσταση!Θωράκισε τα αυτά να τα κρατήσεις να δυναμώσουν και με μια ΜΜ Α κ Β ζώνη θα γίνεις κουκλί.....Μην τα αφήνεις στην τύχη τους!Είναι κρίμα να φτιάξεις το μπροστά και μετά απο 3-4 χρόνια να ψάχνεσαι για το πίσω!
Η κλινική που επέλεξες δεν είναι κακή απλά λίγο με την δότρια το ζορίζουν!Αν όπως είπες όμως ότι ο λόγος είναι καθαρά οικονομικός και δεν μπορείς παραπάνω το καταλαβαίνω!

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
Η δότρια σου στο πλάι βέβαια δεν δείχνει πολύ πλούσια αλλά μπορεί να είναι πίσω πολύ γερή!

JimKan1

Well-Known Member
Τα πλαινα σου δεν ειναι καλα, 3000 θελεις μονο για Α ζωνη, στο κραουν αραιωνεις; δεν μπορω να καταλαβω απ τις φωτο

montecristo

Well-Known Member
Από πίσω φαινεται οκ η δότρια οπτικα στην occipital, στα πλαινά δεν ειναι καλή χαμηλά στην temporal ζώνη και φαινεται να έχεις retrograde alopecia. Πιο πάνω στα πλαινα στην parietal ζώνη ειναι οκ.
Για μπροστά στην Α ζώνη θα χρειαστείς γυρω 3500 για καλή πυκνότητα γιατί έχεις χάσει ολη την Α ζώνη και χρειάζεσαι πύκνωση στην Β ζώνη και ισως στο crown που δεν φαινεται καλά. Θα έλεγα να πάρεις τουλάχιστον τοπική θεραπεία φιναστερίδης για να προστατέψεις τα υπάρχοντα αλλιως θα χρειαστείς και αλλη επέμβαση γιατι θα αραιώσεις σε αυτά που έχεις...
Η περίπτωση σου μου θυμίζει κάπως την περίπτωση του @ApofasismenosPsyxakias που έκανε και αυτός στον Yaman επέμβαση και πήγε καλα γενικά. Μπορεις να του στείλεις μήνυμα για τυχόν απορίες που έχεις. Αυτό ειναι το νήμα του:

LoverBoy

Well-Known Member
Έχουμε παρόμοια κατάσταση, εσένα έχει πάει λίγο πιο πίσω… Σκέψου και άλλες επιλογές εκτός από Γιάμαν για να σου κάνει ημίμετρα
Θυμίζει όντως την δική σου περίπτωση όπως λες με μεγαλύτερη έκταση προς τα πίσω!Εσύ είχες βάλει 2500 οπότε ο συγκεκριμένος με 1000 παραπάνω θα γίνει τζετ αρκεί να πέσει σε καλή τοποθέτηση!

ch7.panos

Well-Known Member
Συμφωνώ για εμένα ο Γιάμαν είναι value for money χωρίς να σημαίνει πως παίρνεις φουλ ψηλό value

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ManCyprus87

Well-Known Member
Καλημέρα και καλωσόρισες φίλε.
Καταρχήν πρέπει να αντιληφθείς την τρέχουσα κατάσταση των μαλλιών σου αλλα κυρίως και την κατάσταση στην οποία θέλει να σε πάρει η ανδρογεννετική αλωπεκία στα επόμενα χρόνια.
Είσαι NW4, καθοδόν για NW5 μέχρι περίπου τα 35.
Είσαι νέος και πρέπει καταρχήν να κατοχυρώσεις τα υφιστάμενα μαλλιά σου πρώτα και μετά να σκεφτείς τις ΜΜ.
Και κατοχύρωση μαλλιών είτε το θέλουμε είτε όχι σημαίνει θεραπεία με φιναστερίδη και μινοξιδίλη.
ΜΜ + θεραπεία πάνε πακέτο στις πλείστες των περιπτώσεων, αλλιώς τρύπα στο νερό.

Προτεινόμενο πλάνο:
Φιναστερίδη 1mg/day 12-18 μήνες + Μινοξιδίλη 1 φορά την ημέρα.
Και ακολούθως ΜΜ με 4000-4500 grafts (ανάλογα με το τι μπορεί να δώσει η δότρια σου) στην Α' ζώνη κυρίως αλλά και στη Β' ζώνη.

Καλή επιτυχία, εδώ είμαστε οτι θες.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και όλες τις απαντήσεις. Μίλησα με πολλές κλινικές. Κάποιες μου είπαν εξ αρχής ότι δεν με αναλαμβάνουν, διότι δεν έχω κάνει ποτε χρήση αγωγής. Αυτές που με αναλαμβάνουν πρότειναν όλες γύρω στις 4000 τρίχες κ απ εκεί και πέρα υπήρχε μεγάλη απόκλιση στην τιμή. Επίσης, να ρωτησω κάτι; Φαντάζομαι ότι το να ανεβάσει ένας γιατρός την δουλειά που σας έκανε στα social media, προκύπτει μετά από συμφωνία, έτσι δεν είναι; Μου έκανε νύξη μια από τις κλινικές γι αυτό το θέμα και μου έκανε εντύπωση.

Τώρα, κάποιες διευκρινίσεις σε αυτά που καταθέσατε.

• Στο αριστερό σημείο της κεφαλής, έχω ένα κομμάτι στρογγυλό, σε σχήμα μονόευρου, στο οποίο δεν έβγαλα ποτε μαλλιά στην ζωή μου. Γεννήθηκα χωρις μαλλιά εκεί. Μου είπαν ότι αυτό διορθώνεται με την ΜΜ.
  • Στα πλαϊνά, πράγματι τα τελευταία χρόνια αραίωσα πολύ, πάνω από τα αυτιά και χαμηλά στον λαιμό. Δεν το είχα παρατηρήσει γιατί έκανα συγκεκριμένο κούρεμα για χρόνια, αλλά τελευταία μου κανει εντύπωση το ποσό έχει αραιώσει.
  • Τώρα για τις αγωγές. Με χάπια δεν θα ήθελα να συσχετιστώ, πιστεύω ότι δεν θα καταφέρω να είμαι συνεπής ως προς αυτο ούτως η άλλως. Υπάρχουν άλλες λοσιόν ή σαμπουάν που βοηθανε αντίστοιχα;
  • Για το crown, ναι κ εκεί υπάρχει αραίωση.

Απ εκεί και πέρα, έχω δει δουλειά από κοντά, κυρίως από κλινικές στην Τουρκία και αυτό που με δυσαρεστεί είναι το ποσό ψεύτικο φαίνεται το αποτέλεσμα και ο σχεδιασμός του hairline. Σε αυτό, δεν μπορείς να το συζητήσεις με τον γιατρό και να διαπραγματευτεις κάτι καλύτερο;

g_pal

Active Member
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και όλες τις απαντήσεις. Μίλησα με πολλές κλινικές. Κάποιες μου είπαν εξ αρχής ότι δεν με αναλαμβάνουν, διότι δεν έχω κάνει ποτε χρήση αγωγής. Αυτές που με αναλαμβάνουν πρότειναν όλες γύρω στις 4000 τρίχες κ απ εκεί και πέρα υπήρχε μεγάλη απόκλιση στην τιμή. Επίσης, να ρωτησω κάτι; Φαντάζομαι ότι το να ανεβάσει ένας γιατρός την δουλειά που σας έκανε στα social media, προκύπτει μετά από συμφωνία, έτσι δεν είναι; Μου έκανε νύξη μια από τις κλινικές γι αυτό το θέμα και μου έκανε εντύπωση.

Τώρα, κάποιες διευκρινίσεις σε αυτά που καταθέσατε.

• Στο αριστερό σημείο της κεφαλής, έχω ένα κομμάτι στρογγυλό, σε σχήμα μονόευρου, στο οποίο δεν έβγαλα ποτε μαλλιά στην ζωή μου. Γεννήθηκα χωρις μαλλιά εκεί. Μου είπαν ότι αυτό διορθώνεται με την ΜΜ.
  • Στα πλαϊνά, πράγματι τα τελευταία χρόνια αραίωσα πολύ, πάνω από τα αυτιά και χαμηλά στον λαιμό. Δεν το είχα παρατηρήσει γιατί έκανα συγκεκριμένο κούρεμα για χρόνια, αλλά τελευταία μου κανει εντύπωση το ποσό έχει αραιώσει.
  • Τώρα για τις αγωγές. Με χάπια δεν θα ήθελα να συσχετιστώ, πιστεύω ότι δεν θα καταφέρω να είμαι συνεπής ως προς αυτο ούτως η άλλως. Υπάρχουν άλλες λοσιόν ή σαμπουάν που βοηθανε αντίστοιχα;
  • Για το crown, ναι κ εκεί υπάρχει αραίωση.

Απ εκεί και πέρα, έχω δει δουλειά από κοντά, κυρίως από κλινικές στην Τουρκία και αυτό που με δυσαρεστεί είναι το ποσό ψεύτικο φαίνεται το αποτέλεσμα και ο σχεδιασμός του hairline. Σε αυτό, δεν μπορείς να το συζητήσεις με τον γιατρό και να διαπραγματευτεις κάτι καλύτερο;

Πάντως πιο εύκολα θα εισαι συνεπής στο να παίρνεις απλά ενα χάπι παρά να βάζεις μια λοσιόν επειδή λες οτι δεν θα εισαι συνεπής με τα χάπια...Αν δεν θέλεις χάπια με τίποτα τοτε νομίζω μπορεις να πάρεις τοπική λοσιόν φιναστερίδης...έχει η fagron που την παραγγέλνεις από το φαρμακείο. Υπάρχουν αναφορές στο φορουμ αν ψάξεις.
Τώρα για τις κλινικές στην Τουρκία και τη φυσικότητα που λες ειναι ανάλογα σε ποια κλινική θα πας εκεί. Υπάρχουν αρκετές επιλογές στην Τουρκία που κάνουν οι γιατροί τις επεμβάσεις ή συμμετέχουν σε αυτές και έχουν φυσικά αποτελέσματα. Ο Yaman πχ που ανέφερες κανει ωραίο σχεδιασμό hairline και έχουν ωραια φυσικότητα οι hairlines του γιατι κάνει ο ιδιος τις τομές(incisions) στη λήπτρια σε ολα τα περιστατικά του.

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
Τώρα για τις αγωγές. Με χάπια δεν θα ήθελα να συσχετιστώ, πιστεύω ότι δεν θα καταφέρω να είμαι συνεπής ως προς αυτο ούτως η άλλως. Υπάρχουν άλλες λοσιόν ή σαμπουάν που βοηθανε αντίστοιχα;
Δυστυχώς μερικές φορές είναι μονόδρομος φίλε μου αν θες να πάρεις ένα καλό αποτέλεσμα και να έχει διάρκεια!Όχι δεν υπάρχει λοσιόν ή σαμπουάν που να βοηθάει αντίστοιχα!Θα χάνεις τον χρόνο σου και το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι μια τρύπα στο νερό!Σκέψου σοβαρά την θεραπεία αν σε ενδιαφέρει πραγματικά να κρατήσεις τα μαλλιά που σου έχουν μείνει και όταν είσαι έτοιμος μπες για ΜΜ και θα αλλάξει ριζικά η εικόνα σου!

Χαίρετε, έκανα την ΜΜ στον Γιαμαν. Όπως έγραψε και ο @apofasismenospsychakias κύλησαν τα πράγματα.

Βάλαμε περισσότερες τρίχες από ο,τι περίμενα. 4650.

Μπυ έγραψε μια αγωγή για πέντε μέρες. Σκέφτηκα πολύ τα μηνύματα σας περί φοναστεριδης και μινοξιδιλης και θα συζητήσω πάλι αύριο αν είναι να μου τα γράψουν να τα πάρω από την Τουρκία. Πείτε μου αν έχετε ερώτηση ή αν θέλετε να ανεβάζω φωτός τις επόμενες μέρες.

JimKan1

Well-Known Member
Χαίρετε, έκανα την ΜΜ στον Γιαμαν. Όπως έγραψε και ο @apofasismenospsychakias κύλησαν τα πράγματα.

Βάλαμε περισσότερες τρίχες από ο,τι περίμενα. 4650.

Μπυ έγραψε μια αγωγή για πέντε μέρες. Σκέφτηκα πολύ τα μηνύματα σας περί φοναστεριδης και μινοξιδιλης και θα συζητήσω πάλι αύριο αν είναι να μου τα γράψουν να τα πάρω από την Τουρκία. Πείτε μου αν έχετε ερώτηση ή αν θέλετε να ανεβάζω φωτός τις επόμενες μέρες.
Φιλε μου αλλαξε τον τιτλο του νηματος και βαλε φωτο απτον σχεδιασμο και την τοποθετηση , εχεις δει πως γινονται οι παρουσιασεις

Μπλουζα