Μεταμοσχευση και μετρησεις

TheodosisK

Member
Καλησπέρα σε όλους,

Γράφω αυτό το νήμα κατόπιν εορτής, δηλαδή αφού έκλεισα σε κλινική ήδη για μεταμόσχευση, και μάλιστα σε ακριβή κλινική των Αθηνών.

Έκανα διαφορά Online consultations και κανένας, ουτε εκει που εκλεισα, ουτε στις αλλες 2 3 που μιλησα, δεν μου ζητησε να πάω Αθήνα, καθώς μένω επαρχία να με ελέγξει πιο πριν στο τριχωτό. Πριν δηλαδη την επεμβαση

Είναι αρκετό το βίντεο και η online συνέδρια θεωρειτε; Προφανώς και μου έχουν ζητήσει κάποιες βιοχημικες και καρδιολογικές εξετάσεις, αλλά σε επίπεδο δερματολογικου ελέγχου τίποτα. Μήπως θα κάνω κάποια άλλη ενέργεια ή γενικά αυτή είναι η πρακτικη;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

TheodosisK

Member
Ξεκάθαρα όχι. Το δια ζώσης cons δεν μπορεί να αντικατασταθεί με βίντεο και online cons αν θες να είσαι σίγουρος.

Άρα, το ότι μου είπαν πχ έλα την Τρίτη χειρουργείο χωρίς πρακτικά να με έχουν δει από κοντά δεν είναι κάπως βιαστικό; Έχω διαβάσει τον οδηγό σου και είμαι στη περίπτωση που "έχει σταθεροποιηθει" η ΑΑ. Όμως και πάλι, θα περίμενα να ακούσω πως πρέπει να κάνουν πιο πριν αυτές τις μετρήσεις κι έπειτα να βρούμε ημέρα επέμβασης.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πλάκα μου κάνεις; Κανονικά έπρεπε να έχεις κάνει 2-3 δια ζώσης σοβαρά cons και μετά να αποφασίσεις αφού έχεις ένα καλό στρατηγικό πλάνο. Δεν πας για κούρεμα.

TheodosisK

Member
Πλάκα μου κάνεις; Κανονικά έπρεπε να έχεις κάνει 2-3 δια ζώσης σοβαρά cons και μετά να αποφασίσεις αφού έχεις ένα καλό στρατηγικό πλάνο. Δεν πας για κούρεμα.
Και πως ρε συ μεγάλες κλινικές κλείνουν μεταμόσχευση χωρίς να έχουν κάνει τέτοιο έλεγχο; Ρισκάρουν τη φήμη τους;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και πως ρε συ μεγάλες κλινικές κλείνουν μεταμόσχευση χωρίς να έχουν κάνει τέτοιο έλεγχο; Ρισκάρουν τη φήμη τους;
Πελάτες ψάχνουν όλοι. Εγώ σου λέω ποιό είναι το βέλτιστο για σένα όχι για τις κλινικές. Τις απόψεις μου για τα cons μπορείς να διαβάσεις στο γνωστό νήμα.

JimKan1

Well-Known Member
Όπως αναφερθηκε δεν πας για κουρεμα, μεταμοσχευση θα κανεις 1-2 φορες στη ζωη σου (αν εισαι τυχερος) οποτε κανε τη σωστα.

Ειδικα αν εισαι νεος δεν υπαρχει περιθωριο για βιασυνη και προχειρες προσεγγισεις, καθε τριχοθυλακιο και καθε εκατοστο μετραει.

TheodosisK

Member
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ποιες κλινικές λοιπόν πραγματικά κάνουν μετρήσεις στην Ελλαδα; Κι επίσης, η περίπτωση που αναφέρω εγώ είναι πραγματικά red flag ή μήπως υπερβαλω λιγο; Με όσους ρώτησα εκτός φορουμ που έχουν υποβληθεί σε ΜΜ, σε Ελλαδα & τουρκία μου είπαν οτι πουθενά δεν τους έκαναν τις μετρήσεις που αναφέρει ο cvial (δυστυχώς)

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα