Μεταμοσχευση μαλλιων στη Βρετανία

NeedMoreHair

New Member
Καλησπέρα,

Ελπίζω η ερώτηση μου να μην είναι τελείως εκτός της θεματολογίας του forum. Ζω στο Λονδίνο και είμαι αποφασισμένος να κάνω μεταμόσχευση μαλλιών εδώ και κάποια χρόνια. Το θέμα είναι ότι λόγω δουλειάς και οικογένειας δυσκολεύομαι να έρθω Ελλάδα για την επέμβαση. Έχετε κάποια ιδέα σχετικά με το αν αξίζει να κάνει κάποιος επέμβαση στη Βρετανία ή θεωρείτε ότι δεν το έχουν γενικα. Αν στην Ελλάδα είναι καλύτερες οι κλινικές μπορώ να το κανονίσω με κάποιο τρόπο.

Ευχαριστώ!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
Δεν το εχουν γενικα αλλα υπαρχουν καποιοι αξιολογοι γιατροι, πολυ ακριβοι ομως, αν ειναι να ταξιδεψεις εκτος Βρετανιας κοιτα και αλλες χωρες εκτος Ελλαδας αφου ετσι κ αλλιως θα μπεις αεροπλανο.

TopBoy

Active Member
Αφού εισαι εξωτερικό τοτε κοίτα για γιατρούς σε Ισπανία Πορτογαλία, Βέλγιο και οχι ελλάδα. Έτσι και αλλιως και για Ελλάδα θες αεροπλάνο.

Sansiro

Member
Βασικά γιατι έχεις ανοίξει το νημα σου στην Ενότητα Παρουσιάσεων της κλινικής STARKS/ΤΥΡΚΑΛΑΣ ; που κολλάει ; Σκέφτεσαι να πας στον Dr Τυρκαλά στην Ελλάδα;

NeedMoreHair

New Member
Βασικά γιατι έχεις ανοίξει το νημα σου στην Ενότητα Παρουσιάσεων της κλινικής STARKS/ΤΥΡΚΑΛΑΣ ; που κολλάει ; Σκέφτεσαι να πας στον Dr Τυρκαλά στην Ελλάδα;
Λάθος μου! Ίσως επειδή κοιτούσα τη συγκεκριμένη ενότητα. Ναι η αλήθεια είναι ότι είχα επισκεφθεί τον Τυρκαλα κάποια στιγμή και ήταν μια επιλογή σε περίπτωση που ερχόμουν Ελλάδα για τη μεταμόσχευση. Αλλά το σκέφτομαι σοβαρά να τσεκάρω κλινικές στις χώρες που αναφέρθηκαν πιο πανω

NeedMoreHair

New Member
Σας ευχαριστώ όλους. Επιβεβαιώσατε τις υποψίες μου. Θα ψάξω άλλες χώρες. Ίσως Ισπανία για αρχη

alex7

Well-Known Member
Νομίζω πάντως ότι ο Τυρκαλας χειρουργεί και στην Αγγλία αν έχεις θέμα να ταξιδέψεις .Ετσι μου είχε πει παλιά .

kollaps

Active Member
Σας ευχαριστώ όλους. Επιβεβαιώσατε τις υποψίες μου. Θα ψάξω άλλες χώρες. Ίσως Ισπανία για αρχη
Ισπανία, Πορτογαλία, Βέλγιο υπάρχουν καλοί γιατροί και λόγω του ότι μένεις Λονδίνο που έχει φθηνές πτήσεις προς αυτές τις χώρες αξίζει να προσπαθήσεις και για live consultations. Βέλγιο μπορείς να πας και οδικά ακόμα.

Corona

Active Member
Νομίζω πάντως ότι ο Τυρκαλας χειρουργεί και στην Αγγλία αν έχεις θέμα να ταξιδέψεις .Ετσι μου είχε πει παλιά .
και που κανει μεταμοσχεύσεις στην Αγγλία ο Τυρκαλάς ; έχει Starks και στην Αγγλια ή συνεργαζεται με αλλη κλινική εκει;

alex7

Well-Known Member
και που κανει μεταμοσχεύσεις στην Αγγλία ο Τυρκαλάς ; έχει Starks και στην Αγγλια ή συνεργαζεται με αλλη κλινική εκει;
Εμένα μου είπε για Λίβερπουλ και Εδιμβούργο που είναι πιο πάνω όχι Αγγλία .Δεν ξέρω αν έχει Starks εκεί η όχι

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex7

Well-Known Member
Αφού το Liverpool Αγγλία ειναι..τι λες οχι Αγγλια..?? Το Εδιμβούργο Σκωτία που πας με τρένο από Λονδινο....
Το και στην πρόταση διαχωρίζει τα μέρη .Προφανως η πόλη του Λίβερπουλ είναι Αγγλία ΚΑΙ το Εδιμβούργο δεν είναι .Διαβασε προσεκτικά τι γράφω

NeedMoreHair

New Member
Ισπανία, Πορτογαλία, Βέλγιο υπάρχουν καλοί γιατροί και λόγω του ότι μένεις Λονδίνο που έχει φθηνές πτήσεις προς αυτές τις χώρες αξίζει να προσπαθήσεις και για live consultations. Βέλγιο μπορείς να πας και οδικά ακόμα.
Ευχαριστώ πολύ! Υπάρχει περίπτωση να έχετε κάποιον συγκεκριμένο υπόψιν σε κάποια από αυτές τις χώρες?

kollaps

Active Member
Ευχαριστώ πολύ! Υπάρχει περίπτωση να έχετε κάποιον συγκεκριμένο υπόψιν σε κάποια από αυτές τις χώρες?
Δεν θέλω να σου πω συγκεκριμένο γιατρό γιατί προς το παρόν δεν έχω κάνει ΜΜ με κάποιον απ'αυτούς, οπότε δεν έχω first hand experience. Αλλά αν κάνεις μια μικρή έρευνα τόσο στο παρόν φόρουμ όσο και σε άλλα μέρη (reddit, hairrestorationnetwork, κλπ) θα βρεις εύκολα ποιοί θεωρούνται οι καλύτεροι.

NeedMoreHair

New Member
Δεν θέλω να σου πω συγκεκριμένο γιατρό γιατί προς το παρόν δεν έχω κάνει ΜΜ με κάποιον απ'αυτούς, οπότε δεν έχω first hand experience. Αλλά αν κάνεις μια μικρή έρευνα τόσο στο παρόν φόρουμ όσο και σε άλλα μέρη (reddit, hairrestorationnetwork, κλπ) θα βρεις εύκολα ποιοί θεωρούνται οι καλύτεροι.
Good point. Αρχισα μια ερευνα και σιγα σιγα μαθαινω ποιοι ειναι θεωρητικα top. Μου επεσαν λιγο τα μαλλια που μου εχουν μεινει με τις τιμες και τους χρονους αναμονης αλλα αυτο ειναι μια αλλη συζητηση. Φαινεται να αξιζει το αποτελεσμα. Θα συνεχισω την ερευνα μου και πιστευω κατι θα βρω για την περιπτωση μου. Ευχαριστω!

Chris34

Well-Known Member
Για εμένα μικρή η διαφορά στα αποτελέσματα που έχουμε δει στο φόρουμ από γιατρούς του εξωτερικού σε σχέση με καποιους γιατρούς στην Ελλάδα για να δικαιολογηθούν τα υπέρογκα ποσά που ζητάνε έξω.
Πιο πολύ έχει να κάνει με το συνολικό κόστος ζωής εκεί εκτός από κάποιες εξαιρέσεις.
Όπου και να πήγαινα προσωπικά εγώ τουλάχιστον για τη μοναδική επέμβαση που έκανα στην Advanced hair clinics δεν θα μπορούσα να πάρω κάτι καλύτερο και ας έδινα και 10-11κ.
Επίσης Hdc στην Κύπρο πολύ καλά αποτελέσματα εφάμιλλα εξωτερικού με λίγο πιο αυξημένη τιμή.
Τυρκαλας επίσης καλός.
Για πυκνότητες είτε κάνει κάποιος Ελλάδα είτε εξωτερικό οι περισσότεροι μπαίνουν για δεύτερη. Το επίπεδο έχει ανέβει γιατί πλέον υπάρχει ανταγωνισμός και στην Ελλάδα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το πρόβλημα δεν είναι ούτε στις πυκνότητες ούτε στο ότι δεν μπορούν να παράξουν καλά αποτελέσματα. Το πρόβλημα έγκειται στο hit and miss δηλαδή στο ποσοστό επιτυχίας (συν φυσικά στην έλλειψη σχεδιασμού, dupa, κλπ).

Chris34

Well-Known Member
Το θέμα είναι ότι αυτός που πάει σε έναν ακριβό γιατρό του εξωτερικού έχει αρχικά πολύ υψηλές προσδοκίες οπότε μετά την πρώτη εύκολα θα κάνει και μια δεύτερη μεταμοσχευση μαλλιών για πυκνωση και διορθώσεις σε λεπτομέρειες. Αυτός που θα κάνει Ελλάδα επίσης θέλει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα αλλά έχει μαζέψει δύσκολα τα χρήματα και τις πιο πολλές φορές δεν θα ασχοληθεί ξανά τουλάχιστον σαν συνέχεια της πρώτης προσπάθειας.
Κάποια πολύ δυνατά αποτελέσματα ακριβών γιατρών του εξωτερικού πιθανον να είναι αποτέλεσμα δύο η και τριών συνεδρίων. Φυσικά δεν είναι όλα για όλους ο καθένας επιλέγει το καλύτερο για τον εαυτό του και ανάλογα τις δυνατότητες του.

Μπλουζα