Baggio
New Member
Καλησπερα παιδια. Ειμαι στους 6 μηνες απο την επεμβαση fut και πηρα την αποφαση να ανοιξω θεμα. Τη σελιδα δυστυχως την βρηκα μετα την μμ και δεν μπορεσα να μαθω πληροφοριες για ολες τις κλινικες και τους γιατρους. Θα βαλω φωτογραφιες τωρα στο 6 μηνο κ μετα οτι βρω απο πιο πριν για να καταλαβετε. Τους πρωτους 2 μηνες επαιρνα φιναστεριδη κ βαζω μονοξιδιλη σε υγρη μορφη καθε μερα απο μια φορα το βραδυ. Πριν λιγες ημερες που με ειδε μου ειπε οτι βρισκομαι στο 60 % της φυτρωσης. Απογοητευτηκα ομως γιατι ειναι αρκετα αιραια. Αναλογα πειρσταστικα που εχω δει απο αλλους εδω στο φορουμ στους 6 μηνες εχουν ηδη ικανοποιητικο αποτελεσμα. Εντωμεταξυ μ αυτο π με εκανε εντυπωση ειναι οτι μ βαλε τοπικ κ εβγαλε φωτο (απ την επαγγελματικη μηχανη που τραβαει ολους) λεγοντας μου οτι ετσι θα ειμαι στο 12 μηνο κ πως θα μεινω ευχαριστημενος. Προφανως εγω δεν εδωσα τοσα λεφτα για να βαζω αυτο το πραγμα στο κεφαλι μ. Οσο για την ουλη ολο το καλοκαιρι φαινοταν κ ΔΕΝ καλυπτοταν απο 5 χιλιοστα μαλλι οπως διαφημιζε. Αναγκαζομουν να το αφηνω αρκετα εκατοστα αλλα κ παλι ξεχωριζε γιατι εχω λεπτη τριχα. Εδωσα 3,000 ευρω για την ενχειριση.
Συνημμένα
Τελευταία επεξεργασία: