Χρηστος Χαλκιδης
Member
Καλησπερα σε όλους , έφτασε και η δικη μου σειρά για μεταμόσχευση μαλλιών . Έχω κανονίσει με την κλινική Hair of Istanbul για τις 28 Μαρτίου στην τιμή των 4000 ευρώ . Είναι αρκετά ακριβά ωστόσο ήταν μια απόφαση μονόδρομος για μένα διότι η απώλεια μαλλιών επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση μου . Έχω σκεφτεί ένα μακροπρόθεσμο πλάνο προκειμένου μετά την μεταμόσχευση να κρατήσω στο κεφάλι μου τα υπόλοιπα μαλλιά και να έχω όσο το δυνατόν πιο πυκνή και δυνατή τρίχα . Σκέφτηκα λοιπον να ξεκινήσω με :1) φιναστεριδη 1mg την μέρα ,2) μινοξιδιλη ,3) κάποιο σκεύασμα βιταμινών και μετάλλων το οποίο θα βοηθήσει στην γενικότερη υγεία των μαλλιών ( δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο , αν έχει δοκιμάσει κάποιος το οποιοδήποτε και είχε εμφανή αποτέλεσμα παρακαλώ ας το αναφέρει) ,4) σαμπουάν καλής ποιότητας ίσως κάποιο της kerastase. Θα ήθελα αν είναι εύκολο οποίος πιστεύει πως υπάρχει κάτι που θα με βοηθήσει πριν ή μετά τη μεταμόσχευση να μου το αναφέρει . Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την οποία βοήθεια και συμβουλή δεχθώ .
Τα μαλλιά μου είναι κενα στους κροτάφους όμως γενικά η τρίχα σε όλο το κεφάλι είναι λεπτή και φαίνεται το δέρμα του κρανίου ειδικά αν έχει πολύ φως και δεν έχω κάνει το κατάλληλο χτένισμα . Ελπίζω στην κλινική να αποκαταστήσουν το πρόβλημα . Οι φωτογραφίες που έχουν στο ινσταγκραμ με το πριν και το μετά διαφόρων ασθενών με κάνει να αισιοδοξώ χωρίς ωστόσο να σταματώ να είμαι κάπως καχύποπτος .
Τα μαλλιά μου είναι κενα στους κροτάφους όμως γενικά η τρίχα σε όλο το κεφάλι είναι λεπτή και φαίνεται το δέρμα του κρανίου ειδικά αν έχει πολύ φως και δεν έχω κάνει το κατάλληλο χτένισμα . Ελπίζω στην κλινική να αποκαταστήσουν το πρόβλημα . Οι φωτογραφίες που έχουν στο ινσταγκραμ με το πριν και το μετά διαφόρων ασθενών με κάνει να αισιοδοξώ χωρίς ωστόσο να σταματώ να είμαι κάπως καχύποπτος .