Μεταμόσχευση μαλλιών στην Κωνσταντινούπολη

Καλησπερα σε όλους , έφτασε και η δικη μου σειρά για μεταμόσχευση μαλλιών . Έχω κανονίσει με την κλινική Hair of Istanbul για τις 28 Μαρτίου στην τιμή των 4000 ευρώ . Είναι αρκετά ακριβά ωστόσο ήταν μια απόφαση μονόδρομος για μένα διότι η απώλεια μαλλιών επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση μου . Έχω σκεφτεί ένα μακροπρόθεσμο πλάνο προκειμένου μετά την μεταμόσχευση να κρατήσω στο κεφάλι μου τα υπόλοιπα μαλλιά και να έχω όσο το δυνατόν πιο πυκνή και δυνατή τρίχα . Σκέφτηκα λοιπον να ξεκινήσω με :1) φιναστεριδη 1mg την μέρα ,2) μινοξιδιλη ,3) κάποιο σκεύασμα βιταμινών και μετάλλων το οποίο θα βοηθήσει στην γενικότερη υγεία των μαλλιών ( δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο , αν έχει δοκιμάσει κάποιος το οποιοδήποτε και είχε εμφανή αποτέλεσμα παρακαλώ ας το αναφέρει) ,4) σαμπουάν καλής ποιότητας ίσως κάποιο της kerastase. Θα ήθελα αν είναι εύκολο οποίος πιστεύει πως υπάρχει κάτι που θα με βοηθήσει πριν ή μετά τη μεταμόσχευση να μου το αναφέρει . Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την οποία βοήθεια και συμβουλή δεχθώ .
Τα μαλλιά μου είναι κενα στους κροτάφους όμως γενικά η τρίχα σε όλο το κεφάλι είναι λεπτή και φαίνεται το δέρμα του κρανίου ειδικά αν έχει πολύ φως και δεν έχω κάνει το κατάλληλο χτένισμα . Ελπίζω στην κλινική να αποκαταστήσουν το πρόβλημα . Οι φωτογραφίες που έχουν στο ινσταγκραμ με το πριν και το μετά διαφόρων ασθενών με κάνει να αισιοδοξώ χωρίς ωστόσο να σταματώ να είμαι κάπως καχύποπτος .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chris34

Well-Known Member
Ε τηησπερα σε όλους , έφτασε και η δικη μου σειρά για μεταμόσχευση μαλλιών . Έχω κανονίσει με την κλινική Hair of Istanbul για τις 28 Μαρτίου στην τιμή των 4000 ευρώ . Είναι αρκετά ακριβά ωστόσο ήταν μια απόφαση μονόδρομος για μένα διότι η απώλεια μαλλιών επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση μου . Έχω σκεφτεί ένα μακροπρόθεσμο πλάνο προκειμένου μετά την μεταμόσχευση να κρατήσω στο κεφάλι μου τα υπόλοιπα μαλλιά και να έχω όσο το δυνατόν πιο πυκνή και δυνατή τρίχα . Σκέφτηκα λοιπον να ξεκινήσω με :1) φιναστεριδη 1mg την μέρα ,2) μινοξιδιλη ,3) κάποιο σκεύασμα βιταμινών και μετάλλων το οποίο θα βοηθήσει στην γενικότερη υγεία των μαλλιών ( δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο , αν έχει δοκιμάσει κάποιος το οποιοδήποτε και είχε εμφανή αποτέλεσμα παρακαλώ ας το αναφέρει) ,4) σαμπουάν καλής ποιότητας ίσως κάποιο της kerastase. Θα ήθελα αν είναι εύκολο οποίος πιστεύει πως υπάρχ
Τα μαλλιά μου είναι κενα στους κροτάφους όμως γενικά η τρίχα σε όλο το κεφάλι είναι λεπτή και φαίνεται το δέρμα του κρανίου ειδικά αν έχει πολύ φως και δεν έχω κάνει το κατάλληλο χτένισμα . Ελπίζω στην κλινική να αποκαταστήσουν το πρόβλημα . Οι φωτογραφίες που έχουν στο ινσταγκραμ με το πριν και το μετά διαφόρων ασθενών με κάνει να αισιοδοξώ χωρίς ωστόσο να σταματώ να είμαι κάπως καχύποπτος .

Καλησπερα σε όλους , έφτασε και η δικη μου σειρά για μεταμόσχευση μαλλιών . Έχω κανονίσει με την κλινική Hair of Istanbul για τις 28 Μαρτίου στην τιμή των 4000 ευρώ . Είναι αρκετά ακριβά ωστόσο ήταν μια απόφαση μονόδρομος για μένα διότι η απώλεια μαλλιών επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση μου . Έχω σκεφτεί ένα μακροπρόθεσμο πλάνο προκειμένου μετά την μεταμόσχευση να κρατήσω στο κεφάλι μου τα υπόλοιπα μαλλιά και να έχω όσο το δυνατόν πιο πυκνή και δυνατή τρίχα . Σκέφτηκα λοιπον να ξεκινήσω με :1) φιναστεριδη 1mg την μέρα ,2) μινοξιδιλη ,3) κάποιο σκεύασμα βιταμινών και μετάλλων το οποίο θα βοηθήσει στην γενικότερη υγεία των μαλλιών ( δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο , αν έχει δοκιμάσει κάποιος το οποιοδήποτε και είχε εμφανή αποτέλεσμα παρακαλώ ας το αναφέρει) ,4) σαμπουάν καλής ποιότητας ίσως κάποιο της kerastase. Θα ήθελα αν είναι εύκολο οποίος πιστεύει πως υπάρχει κάτι που θα με βοηθήσει πριν ή μετά τη μεταμόσχευση να μου το αναφέρει . Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την οποία βοήθεια και συμβουλή δεχθώ .
Με τι κριτήρια επέλεξες τη συγκεκριμένη κλινική για να κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών;
Απλά βλέποντας το site τους;
Πώς και αποφάσισες για Τουρκία; Τα λεφτά δεν είναι λίγα για εκεί. Πολλές κλινικές έχουν φθηνότερα πακέτα αλλά και στην Ελλάδα έχεις αρκετές επιλογές σε αυτά τα λεφτά.
Είμαι και εγώ σε αναζήτηση κλινικής. Τουρκία δεν θα ήθελα να παω για πολλούς λόγους.

Disco

Well-Known Member
Στη συγκεκριμένη κλινική έκανε το μέλος Aris81 με ένα από τα καλύτερα αποτελέσματα.
ο mpiliak0s έκανε εκεί vlafo. Αλλά και αυτός πήρε πολύ καλό αποτέλεσμα όπως και ο aris81

vlafo

Well-Known Member
ο mpiliak0s έκανε εκεί vlafo. Αλλά και αυτός πήρε πολύ καλό αποτέλεσμα όπως και ο aris81

Μας έχουν μπερδέψει με τα ίδια ονόματα.:)

nick90

Well-Known Member
βιταμίνες Pilfood complex ξεκίνα τώρα φίλε, 2 χάπια τη μέρα και θα τις παίρνεις μέχρι και τον 6ο μήνα. Μινοξιδίλη σταματάς τώρα και ξανα αρχίζεις ένα μήνα μετά την επέμβαση. Τα σαμπουάν δεν παίζουν ρόλο, θα έλεγα πάρε το Johnsons shampoo που ειναι ήπιο σαμπουάν. Ίσως σου δώσουν και απο την κλινική κάποιο. Από θεραπείες είσαι οκ με φιναστερίδη και μινοξιδίλη. Όταν κάνεις την επέμβαση άνοιξε ένα νέο νήμα να παρουσιάσεις την επέμβαση σου. Καλή επιτυχία.

Georgie

Well-Known Member
Γνώρισα ένα τύπο πριν λίγο καιρό που είχε κάνει στη κλινική αυτή με πολύ καλό αποτέλεσμα.
Δε τη λες VFM για Τουρκία αφού το κόστος είναι σε επίπεδο Asmed ίσως και ακριβότερη .
Κάποιος λόγος θα υπάρχει υποθέτω.
Σε εύχομαι καλή επιτυχία

Επέλεξα την συγκεκριμένη κλινική λόγω των εξαιρετικών αποτελεσμάτων που είδα στο προφιλ της στο ινσταγκραμ. Μίλησα με αρκετά άτομα που κάνανε εκεί μεταμόσχευση μαλλιών και τα αποτελέσματα είναι αληθινά .

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν είναι κριτήριο το instagram. Τα άτομα που έκαναν εκεί πως τα βρήκες;

Μπλουζα