Μεταμόσχευση μαλλιών 2024

Mariosdedej21

New Member
Καλησπέρα σας
Είμαι 29 ετών έχω κάνει μια αποτυχημένη εμφύτευση στο παρελθόν στα 25 μου δεν πηρα κανιά αγωγή και έτσι βρίσκομαι σε χειρότερη κατάσταση μπορώ να παραθέσω φωτογραφίες. Ποια κλινική θα προτείνατε ; Και γιατί (πέρα από την κλινική του Γνωστού ιατρού καθώς τα κόστη ειναι υπερβολικά )

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Καλησπέρα φίλε μου.... Το πιθανότερο αν δεν πάρεις αγωγή εφόσον θα εξελίσσεται το πρόβλημα σου δεν θα πάρεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς... Αν σου είναι εύκολο όμως για να βοηθήσουμε καλύτερα ανέβασε κάποια φώτο!

Chris34

Well-Known Member
Μεταμόσχευση στα 25 δείχνει μεγάλη προδιάθεση για αραίωση. Και χωρίς θεραπεία δεν πάει. Έπρεπε να σε έχουν ενημερώσει για όλα αυτά. Εκτός αν στα είπαν αλλά δεν ακολούθησες τις οδηγίες.
Βάλε αναλυτικές φωτογραφίες να δούμε πως ήσουν πριν τη μεταμόσχευση πως ήσουν μετά και πως είσαι τώρα.

Giorgos30

Member
Ναι βάλε φωτό να δούμε την αποτυχημένη ( εκτός και εάν έχασες δικά σου ) τώρα το τι προτείνουμε , ο καθένας έχει την άποψη του πρέπει να διαβάσεις παρουσιασεισ , να δεις αποτελέσματα ,να ρωτήσεις και να πας και από κοντά να μιλήσεις με γιατρούς

Μπλουζα