Μεταμόσχευση μαλλιών BHT

aris88

New Member
Καλησπέρα σας!
Έχω πραγματοποιήσει 2 επεμβάσεις μεταμόσχευσης μαλλιών αλλά, στο πέρασμα του χρόνου παρατηρώ πάλι να ξεκινά η αραίωση ιδιαίτερα μπροστά. Η δότρια περιοχή έχει ακόμη για μια μμ. Είμαι 37 και στρατηγικά σκέφτομαι να την κρατήσω για το μέλλον. Θέλω να ρωτήσω λοιπόν αν πάρω μοσχεύματα από το στήθος ή από το πρόσωπο θα έχω ικανοποιητικό αποτέλεσμα; Είμαι αρκετά μπερδεμένος γιατί διαβάζω άλλου οτι έχει επιτυχία και άλλου ότι μόνο το 60% διατηρούνται. Ευχαριστώ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Καλησπέρα σας!
Έχω πραγματοποιήσει 2 επεμβάσεις μεταμόσχευσης μαλλιών αλλά, στο πέρασμα του χρόνου παρατηρώ πάλι να ξεκινά η αραίωση ιδιαίτερα μπροστά. Η δότρια περιοχή έχει ακόμη για μια μμ. Είμαι 37 και στρατηγικά σκέφτομαι να την κρατήσω για το μέλλον. Θέλω να ρωτήσω λοιπόν αν πάρω μοσχεύματα από το στήθος ή από το πρόσωπο θα έχω ικανοποιητικό αποτέλεσμα; Είμαι αρκετά μπερδεμένος γιατί διαβάζω άλλου οτι έχει επιτυχία και άλλου ότι μόνο το 60% διατηρούνται. Ευχαριστώ.
Καλησπέρα φίλε μου!Έκανες ποτέ ή κάνεις θεραπεία?

LoverBoy

Well-Known Member
Έκανα prp στην πρώτη μμ μετά τίποτα ούτε κάποια αγωγή
Για αυτό φίλε μου προχώρησε το πρόβλημα και συνέχισε η αραίωση!Ο λόγος που δεν έκανες θεραπεία είναι επειδή δεν σε ενημέρωσε κανείς ή επειδή το αρνήθηκες εσύ?Αν θες πες μας που είχες κάνει τις επεμβάσεις σου!

aris88

New Member
Για αυτό φίλε μου προχώρησε το πρόβλημα και συνέχισε η αραίωση!Ο λόγος που δεν έκανες θεραπεία είναι επειδή δεν σε ενημέρωσε κανείς ή επειδή το αρνήθηκες εσύ?Αν θες πες μας που είχες κάνει τις επεμβάσεις σου!
Δεν με ενημέρωσε κάποιος, ενώ ξεκίνησε ωραία η φύτρωση και μετά η πύκνωση, μετά την διετία άρχισε η αραίωση. Δεν θα επιθυμούσα να πω ακόμη το όνομα του….το θέμα είναι το bht αξίζει ή όχι;

LoverBoy

Well-Known Member
Δεν με ενημέρωσε κάποιος, ενώ ξεκίνησε ωραία η φύτρωση και μετά η πύκνωση, μετά την διετία άρχισε η αραίωση. Δεν θα επιθυμούσα να πω ακόμη το όνομα του….το θέμα είναι το bht αξίζει ή όχι;
Το σέβομαι!Πάντως να ξέρεις έτσι γίνεται όταν κάνεις Μεταμόσχευση και δεν ακολουθείς θεραπεία!Κάνεις όμως λάθος ερώτηση!Δηλαδή απο το λάθος που έκανες δεν κατάλαβες ότι ακόμα και απο το στήθος ή απο τα γένια σου να βγάλεις τρίχες πάλι τα ίδια θα είσαι σε 2 χρόνια και θα προχωράει το πρόβλημα!Μήπως πρέπει να το δεις διαφορετικά και να λάβεις υπόψιν σου την θεραπεία?Αν θες και υπάρχει κάποια φώτο του τριχωτού σου θα βοηθούσε καλύτερα να καταλάβουμε το πρόβλημα σου!

aris88

New Member
Το σέβομαι!Πάντως να ξέρεις έτσι γίνεται όταν κάνεις Μεταμόσχευση και δεν ακολουθείς θεραπεία!Κάνεις όμως λάθος ερώτηση!Δηλαδή απο το λάθος που έκανες δεν κατάλαβες ότι ακόμα και απο το στήθος ή απο τα γένια σου να βγάλεις τρίχες πάλι τα ίδια θα είσαι σε 2 χρόνια και θα προχωράει το πρόβλημα!Μήπως πρέπει να το δεις διαφορετικά και να λάβεις υπόψιν σου την θεραπεία?Αν θες και υπάρχει κάποια φώτο του τριχωτού σου θα βοηθούσε καλύτερα να καταλάβουμε το πρόβλημα σου!

Συνημμένα

• IMG_5833.jpeg
    IMG_5833.jpeg
    995.8 KB · Προβολές: 52
  • IMG_5807.jpeg
    IMG_5807.jpeg
    720.6 KB · Προβολές: 51
  • IMG_5788.jpeg
    IMG_5788.jpeg
    482.9 KB · Προβολές: 48
  • IMG_5764.jpeg
    IMG_5764.jpeg
    529.8 KB · Προβολές: 50

JimKan1

Well-Known Member
Ωραιο μαλλι και πολυ τολμηρες φωτο, που εκανες μεταμοσχευση;

Μπορεις να βαλεις απο μουσια αλλα ειναι συνηθως μονοτριχα και μπαινουν crown και Β ζωνη, στηθος ειναι συνηθως συμπληρωματικα και εχουν μικρο κυκλο ζωης οποτε μην στηριζεσαι

Panos1982

Well-Known Member
Καταρχην δεν υπαρχει γιατρος που θα σου βαλει τριχες απο σωμα, εφ οσων υπαρχουν ακομα διαθεσιμες στη δοτρια του κεφαλιου, κανένας !
Αν βρεις καποιον που κανει κατι τετοιο ειναι απλα τσαρλατανος.

Οπως ειπωθηκε οι τριχες απο σωμα εχουν πολυ μικρο κυκλο ζωης κ πολυ μεγαλο κυκλο ανάπαυσης, κ πολυ μικροτερα ποσοστα φυτρωσης.
Με απλα λογια , θα φυτευσεις π.χ 1000 θυλακες ,
Θα φυτρώσουν -ενας θεος ξερει ποσοι-
Κι απ αυτους που θα φυτρωσουν , το περισσοτερο διαστημα θα ειναι σε τελογενη φαση κ πολυ λιγο σε αναγεννη δηλαδη να δινουν τριχα.
Επισης η ποιότητα οπως το παχος το μηκος κλπ ειναι πολυ φτωχα σε σχεση με το μαλλι οποτε εκτος οτι συνηθως απουσιαζουν απ το κεφαλι , αλλα ακομα κι οταν ειναι εκει δεν δινουν ιδιαιτερο ογκο / καλυψη.

Οι μόνες τριχες που ειναι καλες μετα το κεφαλι ειναι απ τα γεννια ( που κι αυτες μειονεκτουν).
Αλλα δε θα βρεις γιατρο για να στο κανει αυτο αυτη τη στιγμη εφ όσων εχεις δοτρια διαθεσιμη στο κεφαλι.

** αν σε ενοχλει τοσο πολυ.κανε ενα μικρο touch up κ θα εισαι οκ**

Δε χρειάζεται να χαλασεις πολλα θυλακια κ δεν υπαρχει ιδιαιτερος κινδυνος σοκλος εφ οσων θα δουλεψεις αναμεσα σε μεταμοσχευμενες.

Αν ομως δε θελεις να χαλασεις τη καβα της δοτριας σου οπως λες ουτε καν για touch up.
Τοτε ,
Αλλη λυση ειναι να κανεις καποια αγωγη
Αλλη να χρησιμοποιησεις καποιο concealer για illusion πυκνοτητας
Αλλη να κανεις smp πυκνωσης.
Δεν υπαρχει κατι αλλο !

aris88

New Member
Το θέμα είναι ποια αγωγή να χρησιμοποιήσω και τι δοσολογία. Αυτά είναι που δεν ξέρω και δεν ενημερώθηκα κατά την διάρκεια των επεμβάσεων

Panos1982

Well-Known Member
Το θέμα είναι ποια αγωγή να χρησιμοποιήσω και τι δοσολογία. Αυτά είναι που δεν ξέρω και δεν ενημερώθηκα κατά την διάρκεια των επεμβάσεων

Αν ψαξεις λιγο το φορουμ ,υπάρχουν 100αδες θεματολογιες με τα θεματα που αναζητας κ εχουν ειπωθει τα πάντα.
Θεραπειες ειναι κυριως φινα (με το γνωστο logo - μαλλι ή πουλι ) , μινοξιδιλη.
Concealers ειναι toppik , dermmatch.
Και smp , ελλαδα μουτζαλιες κανουν , εξωτερικό υπάρχουν ικανότατοι.

Το θεμα ειναι οτι πρεπει να τα ψαξεις λιγο μονος σου να καταλαβεις τι ειναι το καθε τι , πως λειτουργει ,
τι trade off εχει το καθενα , γιατι ολα κατι σου δινουν κατι σου περνουν...κ να αποφασίσεις τι θελεις.

Γιατι στο τελος της ημερας ειμαστε μεγαλοι άνθρωποι κ υπεύθυνοι για τις αποφασεις μας , αν κανεις κατι απλα επειδη στο ειπε ενας panos1982 ή οποισδηποτε αλλος χωρις να ξερεις τι πραγματικα κανεις στην ουσια....
Υπευθυνος θα εισαι εσυ για το τι μελλει γενέσθαι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Φίλε μου Άρη το μαλλί σου το βλέπω σε πολύ καλή κατάσταση!Δεν ξέρω τον λόγο που σε κάνει να θέλεις να μπεις για μεταμόσχευση άμεσα!Στην θέση σου θα έκανα υπομονή κάποια χρόνια για τυχόν μελλοντική αραίωση και θα έμπαινα να κάνω μια πύκνωση εφόσον και όπου χρειαστεί!Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη!απο εκεί και πέρα δική σου η απόφαση!

Μπλουζα