Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Γίνεστε πιο συγκεκριμένος παρακαλώ ;
Καταρχάς ευχαριστώ πολύ .
Η μεταμόσχευση πραγματοποιήθηκε στην pshair από τον Γιώργο Παπαθανασίου.
Έβαλα γύρω στα 1200-1300 μοσχεύματα μέχρι να χρειαστώ και την επόμενη .
1 ευρώ .Υπάρχουν όμως αρκετά δικά μου ήδη για αυτό δεν προχώρησα σε παραπάνω .πότε θα κάνεις την επόμενη? γιατί δεν βάλατε και άλλα από τώρα?
πόσο χρεώνει το graft?
Λοιπόν στο κεφάλι μου ήδη υπάρχουν αρκετές δικές μου τρίχες και με συμβούλεψαν να μην βάλω παραπάνω.πότε θα κάνεις την επόμενη? γιατί δεν βάλατε και άλλα από τώρα?
πόσο χρεώνει το graft?
Καλησπέρα και χρόνια πολλά .Φιλε μου, προσωπικη συμβουλη...διαγραψε αμεσα το νημα. Δε θα σε ωφελησει σε τιποτα. Εισαι σε κρισιμη περιοδο (αρχη μεταμοσχευσης) και φυσικα καλο ειναι να εχεις απολυτη ψυχικη ηρεμια.
Αν με ακουσεις και το διαγραψεις, μετα απο 8-9 μηνες, οταν ολοκληρωθει, αν θελεις και αν μπορεις, ανοιξε το παλι να συζητησουμε με βαση συγκεκριμενα δεδομενα και να σε βοηθησουμε με συμβουλες για το μελλον.
Απολαυσε τις γιορτινες μερες, να εισαι υγιης και αισιοδοξος. Σου ευχομαι καλη συνεχεια, φιλε μου.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλησπέρα είμαι 26 στα 27.Θεωρώ πολύ λάθος στρατηγική τις επέμβασης.
Ακούρευτη και με διάσπαρτα μοσχεύματα χωρίς καν χτίσιμο hairline.
Τι ηλικία έχεις φίλε Ηλία?
600-800 μόσχευματα μπήκαν υπολόγιζε ....1 ευρώ .Υπάρχουν όμως αρκετά δικά μου ήδη για αυτό δεν προχώρησα σε παραπάνω .
Λοιπόν στο κεφάλι μου ήδη υπάρχουν αρκετές δικές μου τρίχες και με συμβούλεψαν να μην βάλω παραπάνω.
1 ευρώ το μοσχευμα η τιμη
Καλησπέρα είμαι 26 στα 27.
Ουσιαστικά πύκνωση έκανα καθώς έχω αρκετά δικά μου μαλλιά ακόμα πλην τους κροτάφους.
Αδικούν οι φωτογραφίες .
Άργησα να το ανακαλύψω ομολογώ.Κοιτά αν πάρεις την φυτρωση όλων των μοσχευμάτων αργότερα στα 30+ σκέψου να κάνεις κάτι καλύτερο και με σωστό πλάνο σχεδιασμού.
Μικρο το κακό άλλα από την στιγμή που βρήκες το φόρουμ άρχισε να διαβάζεις μερικά βασικά πράματα.
Ρηχτε και μια ματιά στα πλαϊνά διότι μετράγα παράλληλα και τα 1000 τα έφτασα αν θυμάμαι καλά .600-800 μόσχευματα μπήκαν υπολόγιζε ....
Απάντησα σε repost πιο κάτω με εικόνεςKαλησπερα φιλε και χρονια πολλα.
Δεν ξερω τι ακριβως ηθελες να πετυχεις και τι συμφωνησατε με την κλινικη αλλα ειναι υπερβολικα αραιη η τοποθετηση,1300 grafts διασπαρτα σε ολο το κεφαλι δυστηχως ειναι πολυ λιγα,σχεδον αμελητεος αριθμος.Παιρνεις φιναστεριδη;Ποσο χρονων εισαι;
Ανεβασε και φωτογραφιες το πισω μερος που σου πηραν τα μοσχευματα και προφιλ να δουμε να τα πλαινα αν θελεις.
Παίρνω εδώ και 4 χρόνια μινοξυδιλη αλλά η κεφαλή συνέχιζε να αραιώνειKαλησπερα φιλε και χρονια πολλα.
Δεν ξερω τι ακριβως ηθελες να πετυχεις και τι συμφωνησατε με την κλινικη αλλα ειναι υπερβολικα αραιη η τοποθετηση,1300 grafts διασπαρτα σε ολο το κεφαλι δυστηχως ειναι πολυ λιγα,σχεδον αμελητεος αριθμος.Παιρνεις φιναστεριδη;Ποσο χρονων εισαι;
Ανεβασε και φωτογραφιες το πισω μερος που σου πηραν τα μοσχευματα και προφιλ να δουμε να τα πλαινα αν θελεις.