Μεταμόσχευση-πυκνωση κεφαλής

Ilias_05

Member
Πριν μια εβδομάδα πραγματοποίησα την πρώτη μου μεταμόσχευση μαλλιών .
Σας παραθέτω τις πρώτες μου φωτογραφίες.μεταμόσχευση 1_copy_1889x1623.jpgμεταμόσχευση 1_copy_1889x1623.jpgμεταμόσχευση 3_copy_2213x1501.jpgμεταμόσχευση 3_copy_2213x1501.jpgμεταμόσχευση 2_copy_2157x1601.jpg

Συνημμένα

• μεταμόσχευση 1.jpg
    μεταμόσχευση 1.jpg
    2.7 MB · Προβολές: 15

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stratos

Well-Known Member
καλησπέρα, χρόνια πολλά, δώσε καμία πληροφορία παραπάνω.
αν δεν κάνω λάθος βλέπω αραιή τοποθέτηση παντού.
που την έκανες, τιμή, πόσα grafts τοποθετήθηκαν κλπ..
καλή επιτυχία να έχεις,

Ilias_05

Member
Καταρχάς ευχαριστώ πολύ .
Η μεταμόσχευση πραγματοποιήθηκε στην pshair από τον Γιώργο Παπαθανασίου.
Έβαλα γύρω στα 1200-1300 μοσχεύματα μέχρι να χρειαστώ και την επόμενη .

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Θεωρώ πολύ λάθος στρατηγική τις επέμβασης.
Ακούρευτη και με διάσπαρτα μοσχεύματα χωρίς καν χτίσιμο hairline.
Τι ηλικία έχεις φίλε Ηλία?

Nik.Mos

Well-Known Member
Kαλησπερα φιλε και χρονια πολλα.
Δεν ξερω τι ακριβως ηθελες να πετυχεις και τι συμφωνησατε με την κλινικη αλλα ειναι υπερβολικα αραιη η τοποθετηση,1300 grafts διασπαρτα σε ολο το κεφαλι δυστηχως ειναι πολυ λιγα,σχεδον αμελητεος αριθμος.Παιρνεις φιναστεριδη;Ποσο χρονων εισαι;
Ανεβασε και φωτογραφιες το πισω μερος που σου πηραν τα μοσχευματα και προφιλ να δουμε να τα πλαινα αν θελεις.

tol

Well-Known Member
Καταρχάς ευχαριστώ πολύ .
Η μεταμόσχευση πραγματοποιήθηκε στην pshair από τον Γιώργο Παπαθανασίου.
Έβαλα γύρω στα 1200-1300 μοσχεύματα μέχρι να χρειαστώ και την επόμενη .

Φιλε μου, προσωπικη συμβουλη...διαγραψε αμεσα το νημα. Δε θα σε ωφελησει σε τιποτα. Εισαι σε κρισιμη περιοδο (αρχη μεταμοσχευσης) και φυσικα καλο ειναι να εχεις απολυτη ψυχικη ηρεμια.

Αν με ακουσεις και το διαγραψεις, μετα απο 8-9 μηνες, οταν ολοκληρωθει, αν θελεις και αν μπορεις, ανοιξε το παλι να συζητησουμε με βαση συγκεκριμενα δεδομενα και να σε βοηθησουμε με συμβουλες για το μελλον.

Απολαυσε τις γιορτινες μερες, να εισαι υγιης και αισιοδοξος. Σου ευχομαι καλη συνεχεια, φιλε μου.

Ilias_05

Member
πότε θα κάνεις την επόμενη? γιατί δεν βάλατε και άλλα από τώρα?
πόσο χρεώνει το graft?
1 ευρώ .Υπάρχουν όμως αρκετά δικά μου ήδη για αυτό δεν προχώρησα σε παραπάνω .
πότε θα κάνεις την επόμενη? γιατί δεν βάλατε και άλλα από τώρα?
πόσο χρεώνει το graft?
Λοιπόν στο κεφάλι μου ήδη υπάρχουν αρκετές δικές μου τρίχες και με συμβούλεψαν να μην βάλω παραπάνω.
1 ευρώ το μοσχευμα η τιμη

Ilias_05

Member
Φιλε μου, προσωπικη συμβουλη...διαγραψε αμεσα το νημα. Δε θα σε ωφελησει σε τιποτα. Εισαι σε κρισιμη περιοδο (αρχη μεταμοσχευσης) και φυσικα καλο ειναι να εχεις απολυτη ψυχικη ηρεμια.

Αν με ακουσεις και το διαγραψεις, μετα απο 8-9 μηνες, οταν ολοκληρωθει, αν θελεις και αν μπορεις, ανοιξε το παλι να συζητησουμε με βαση συγκεκριμενα δεδομενα και να σε βοηθησουμε με συμβουλες για το μελλον.

Απολαυσε τις γιορτινες μερες, να εισαι υγιης και αισιοδοξος. Σου ευχομαι καλη συνεχεια, φιλε μου.
Καλησπέρα και χρόνια πολλά .
Θα ήθελα να ακούσω 10 γνώμες και θα επιστρέψω πάλι σε ένα εξάμηνο.
Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σας !

• Like
Reactions: tol

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ilias_05

Member
Θεωρώ πολύ λάθος στρατηγική τις επέμβασης.
Ακούρευτη και με διάσπαρτα μοσχεύματα χωρίς καν χτίσιμο hairline.
Τι ηλικία έχεις φίλε Ηλία?
Καλησπέρα είμαι 26 στα 27.
Ουσιαστικά πύκνωση έκανα καθώς έχω αρκετά δικά μου μαλλιά ακόμα πλην τους κροτάφους.
Αδικούν οι φωτογραφίες .

Giorgos-3

Well-Known Member
1 ευρώ .Υπάρχουν όμως αρκετά δικά μου ήδη για αυτό δεν προχώρησα σε παραπάνω .

Λοιπόν στο κεφάλι μου ήδη υπάρχουν αρκετές δικές μου τρίχες και με συμβούλεψαν να μην βάλω παραπάνω.
1 ευρώ το μοσχευμα η τιμη
600-800 μόσχευματα μπήκαν υπολόγιζε ....

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Καλησπέρα είμαι 26 στα 27.
Ουσιαστικά πύκνωση έκανα καθώς έχω αρκετά δικά μου μαλλιά ακόμα πλην τους κροτάφους.
Αδικούν οι φωτογραφίες .

Κοιτά αν πάρεις την φυτρωση όλων των μοσχευμάτων αργότερα στα 30+ σκέψου να κάνεις κάτι καλύτερο και με σωστό πλάνο σχεδιασμού.
Μικρο το κακό άλλα από την στιγμή που βρήκες το φόρουμ άρχισε να διαβάζεις μερικά βασικά πράματα.

Ilias_05

Member
Κοιτά αν πάρεις την φυτρωση όλων των μοσχευμάτων αργότερα στα 30+ σκέψου να κάνεις κάτι καλύτερο και με σωστό πλάνο σχεδιασμού.
Μικρο το κακό άλλα από την στιγμή που βρήκες το φόρουμ άρχισε να διαβάζεις μερικά βασικά πράματα.
Άργησα να το ανακαλύψω ομολογώ.
Σαφώς ξέρω ότι έχω κάνει προσωρινό και σε κάποια χρόνια θα χρειαστεί δεύτερη επέμβαση

Ilias_05

Member
Δεν ξερω τι ακριβως ηθελες να πετυχεις και τι συμφωνησατε με την κλινικη αλλα ειναι υπερβολικα αραιη η τοποθετηση,1300 grafts διασπαρτα σε ολο το κεφαλι δυστηχως ειναι πολυ λιγα,σχεδον αμελητεος αριθμος.Παιρνεις φιναστεριδη;Ποσο χρονων εισαι;
Ανεβασε και φωτογραφιες το πισω μερος που σου πηραν τα μοσχευματα και προφιλ να δουμε να τα πλαινα αν θελεις.
Απάντησα σε repost πιο κάτω με εικόνες
Αναμένω την απάντηση σας

Ilias_05

Member
Παίρνω εδώ και 4 χρόνια μινοξυδιλη αλλά η κεφαλή συνέχιζε να αραιώνει

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τι εννοείς αδικούν οι φώτο? Καθαρές και αποκαλυπτικές είναι. Αγαπητέ έχεις διάχυτη αραίωση και patern ήδη NW5 στα 27. Πιθανότητα θα καταλήξεις 6αρης που σημαίνει ότι θέλει πολύ διάβασμα και προσεκτικά βήματα. Η πρώτη σου προσπάθεια ήταν λάθος αλλά ευτυχώς όχι καταστροφικό. Χρησιμοποίησε το διάστημα μέχρι το 12μηνο για να διαβάσεις και να ενημερωθείς. Αυτό είναι το πιο επείγον.

Μπλουζα