Μεταμόσχευση τώρα ή ποτέ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Aslan

New Member
Παιδιά διαβάζω και ακούω πολλά για μεταμοσχευση. Νομιζο ηρθε η ωρα μου
Πηγα στη b3rgkm@n c0rd αλλα κατι δε μου αρεσε λιγο ερασιτεχνες φαινονται τι λετε εσεις; εχει κανεις εμπειρία καλή από εδώ μέσα ;
σκέφτομαι να πεταχτω στη Τουρκία :) που λένε οτι κάνουν καλή δουλειά και πιο φτηνά από εδω αλλά ψάχνω στο ινετρετ και με μπερδευει λίγο το πράγμα

Ειχα δύο χρόνια επαιρνα rigein δύο φορές τη μέρα και δε θυμαμαι για ποσο καιρο ενα προσκάρ 1/4 μέχρι πριν καμποσους μηνες
που είδα πως εγινε πολύ νερουλό το σπέρμα μου :( και εχασα τη διάθεση για σεξ. :mad:
Πηγα στο Γ3ωργι@δη τον ουρολόγο :worshipper ομως και ειπε πως θα με κανει καλα, το προβλημα απο το προσκαρ ειναι οτι κανει γερες προστατιτιδες. Ηδη παω καλύτερα αν και η θεραπεία εχει αρκετο ζόρι

Τωρα ομως βλεπω πως το rigein δε βοηθαει. Ολη μερα ξυνω τα μαλλια μου και λαδωνουν πολυ γρηγορα

Καμια συμβουλη για μεταμοσχευση πριν κανω οτι μου κατεβει απο τη βιασυνη; :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ε.Α.

New Member
Απ: Μεταμόσχευση τώρα ή ποτέ

Φίλε Ασλάν πραγματικά εδώ στο φόρουμ έχει πολύ καλές περιπτώσεις και καλούς γιατρούς.

Όπως είπε κι ο φίλος ο Καμπαμαρού εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένος και με ξεκάθαρα αποτελέσματα στον Όζγκιουρ (HLC). ΑΛΛΑ ακόμη κι εκεί να μην πας, ΜΗΝ πας στην ΒΚ γιατί θα χάσεις την ψυχική σου υγεία! Έχει στο φόρουμ αρκετούς ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ γιατρούς και περιπτώσεις τους. Με αποτελέσματα και με συστάσεις.

Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και στο πορτοφόλι σου και μην πας στην ΒΚ...τέτοιοι κομπογιαννίτες πραγματικά πρέπει να παραδίνουν τα ψευτοδιπλώματά τους...

edyuser1

Active Member

γεια σου φίλε Ε.Α πόσο σου στοίχισε όλη αυτή η ιστορία αξίζει τον κόπο και τα λεφτά.Πες μου αν μπορείς γιατί σκέφτομαι και εγώ να πάω να κάνω fue

Ε.Α.

New Member

Γειά σου φίλε edyuser1,

ο Δρ. Όζγκιουρ χρεώνει 3-3,5 €. Για γιατρό της κλάσης του πραγματικά η τιμή είναι καταπληκτική. Όποιος κάνει μια έρευνα αγοράς θα καταλάβει. Εγώ ενδιαφερόμουν για το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, γιατί όπως έιπαμε ήμουν δύσκολη περίπτωση. Αλλά όπως ακαι να το κάνουμε, έσωσα το κεφάλι μου με τα μισά χρήματα.

Τα αεροπορικά εισιτήρια τα πλήρωσα εγώ (γύρω στα 250 € μετ΄επιστροφής). Για διαμονή στον ξενώνα της κλινικής (που είναι καινούργιος, καθαρος, με διαδίκτυο και καλό φαγητό) δεν με ζητήσανε ΤΙΠΟΤΑ! Από το αεροδρόμιο ήρθε και με πήρε ο οδηγός της κλινικής με το βαν τους. Και φυσικά με πήγε και στο αεροδρόμιο.

Θα σε έλεγα να μιλήσεις με τον εκπρόσωπο της κλινικής (HLC) εδώ στο φόρουμ μας, αλλά έχει λίγο καιρό που ο διαχειριστής κατέβασε τους εκπροσώπους. Εάν θες όμως να σε δώσω εγώ τηλέφωνα και μέηλ δεν υπάρχει πρόβλημα.

edyuser1

Active Member

Σ' ευχαριστώ ρε φίλε το μελετάω και αν είναι κάνουμε και τις διακοπές μας εκεί πέρα

g-tsak

New Member

παιδιά μία ερώτηση. επειδή και εγώ είμαι της άποψης "μεταμόσχευση τώρα ή ποτέ" (γιατί δεν ξέρουμε που πάει και αυτή η χώρα), πιστεύετε όντως ότι ο Τούρκος ο ιατρός είναι εξ ίσου καλός με την HDC της κύπρου;; Γιατί φοβήθηκα απο αυτά που έλεγες στο τοπικ σου!!!Ενδιαφέρομαι για FUE. To κοστολογιό του δηλ για 2500 με 3000 grafts είναι 8 με 10000 ευρώ??

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα