Desp
New Member
Καλησπέρα Σας!!!Είμαι 27 χρονών Κ είναι απελπιστική κατάσταση!!!λοιπόν έχω Πολύ έντονη αραίωση.ξεκινησε από τα 18 μου.. αργά αργά... Στα 23 μου πήρα μια αγωγή με regain για 6 μήνες περίπου μετά στατησα.. είχα πάντα μια αραιωση μπροστά Αλλά το τελευταίο χρόνο έγινε Πολύ έντονη!!!Τώρα τον Αύγουστο είπα ν το ψάξω πιο πολύ.πηγα σε μια δερματολόγο που θεωρείται κ τοπ Κ μου είπε ΑΑ μου είπε regain 5% Κ αντισυλληπτικά. Κ για οριστική λύση μου πρότεινε μεταμόσχευση.πηγα κ σε άλλη με ίδια διάγνωση ΑΑ Κ μου έδωσε για αγωγη cystiphane με κορτιζόνη,ένα σαμπουάν polysorb κ cystiphane χάπια κ να κάνω κ εξετάσεις θυρεοειδή ,ορμόνες κ.α. Πήγα να ρωτήσω κ για μεταμόσχευση μου είπαν Πρέπει να κάνω άμεσα γτ δεν έχω χάσει ακόμα τη hairline και αυτό βοηθάει πολύ κ να ξεκινήσω μονοξιδιλη.μεγαλο μπέρδεμα!!!Δεν ήξερα τι να κάνω!! Ξεκίνησα την αγωγή της δεύτερης δερμοτολογου Αλλά το προβλημα ν φαίνεται χειροτερεύει ξεκίνησα την αγωγή 10 σεμπεμβρη.σας βαζ ω κ φότο να μου πείτε γνώμες.υπαρχει κάποια γυναίκα που έχει κάνει Μεταμόσχευση?