Καλησπέρα!
Παρακολουθώ καιρό το forum και με έχετε βοηθήσει πολύ!
Πριν 2.5 περίπου χρόνια, λίγο η πίεση στη δουλειά, λίγο ερχομός παιδιών, αϋπνίες κλπ, άρχισα ξαφνικά να χάνω μαλλιά μπροστά, κυρίως στο hairline αλλά και να αραιώνω, σαν να έχει δημιουργηθεί μια γραμμή αραίωσης που να ενώνει τους κροτάφους.
Να σημειώσω ότι ήμουν πάντα ο εφιάλτης του κουρέα που στο τέλος έπιανε το ψαλίδι της αραίωσης για να χαλαρώσει λίγο το σπαστό-πυκνό μαλλί και άκουγα πάντα την ατάκα "εσένα δε θα σου πέσουν ποτέ τα μαλλιά". Όλη η υπόλοιπη περιοχή, δότρια κλπ, είναι πολύ πυκνές!
Ο πατέρας μου και ο πατέρας του είχε μαλλιά μέχρι τα 60+
Ο πατέρας της μάνας μου από 30 είχε αρκετή φαλάκρα.
Τα τελευταία 2 χρόνια βάζω μινοξιδίλη, το πρώτο χρόνο πρωί βράδυ, τον δεύτερο χρόνο μόνο βράδυ. Τη φρέναρε σίγουρα την ΑΑ και είδα και να πυκνώνουν.
Τώρα μόνο με βράδυ, βλέπω ότι έχω σταθεροποιηθεί.
Είμαι 33 χρονών. Ποια ειναι η γνώμη σας;
Πόσα grafts θα χρειαστώ;
Μπορεί να επιτευχθεί πύκνωση ή δεν το επιχειρούν και θα φτιάξουν μόνο hairline?
Έχω ξεχωρίσει Βεκρή και Αναστασάκη, τι λέτε;
Ευχαριστώ πολύ!
ΥΓ: τώρα που βλέπω τις φωτό, θεωρώ ότι έχω λίιιγο πιο πολύ πρόβλημα απ όσο φαίνεται. Επίσης προσέχω αρκετά στο χτένισμα, ώστε να τα ψιλο καλύπτω..
Παρακολουθώ καιρό το forum και με έχετε βοηθήσει πολύ!
Πριν 2.5 περίπου χρόνια, λίγο η πίεση στη δουλειά, λίγο ερχομός παιδιών, αϋπνίες κλπ, άρχισα ξαφνικά να χάνω μαλλιά μπροστά, κυρίως στο hairline αλλά και να αραιώνω, σαν να έχει δημιουργηθεί μια γραμμή αραίωσης που να ενώνει τους κροτάφους.
Να σημειώσω ότι ήμουν πάντα ο εφιάλτης του κουρέα που στο τέλος έπιανε το ψαλίδι της αραίωσης για να χαλαρώσει λίγο το σπαστό-πυκνό μαλλί και άκουγα πάντα την ατάκα "εσένα δε θα σου πέσουν ποτέ τα μαλλιά". Όλη η υπόλοιπη περιοχή, δότρια κλπ, είναι πολύ πυκνές!
Ο πατέρας μου και ο πατέρας του είχε μαλλιά μέχρι τα 60+
Ο πατέρας της μάνας μου από 30 είχε αρκετή φαλάκρα.
Τα τελευταία 2 χρόνια βάζω μινοξιδίλη, το πρώτο χρόνο πρωί βράδυ, τον δεύτερο χρόνο μόνο βράδυ. Τη φρέναρε σίγουρα την ΑΑ και είδα και να πυκνώνουν.
Τώρα μόνο με βράδυ, βλέπω ότι έχω σταθεροποιηθεί.
Είμαι 33 χρονών. Ποια ειναι η γνώμη σας;
Πόσα grafts θα χρειαστώ;
Μπορεί να επιτευχθεί πύκνωση ή δεν το επιχειρούν και θα φτιάξουν μόνο hairline?
Έχω ξεχωρίσει Βεκρή και Αναστασάκη, τι λέτε;
Ευχαριστώ πολύ!
ΥΓ: τώρα που βλέπω τις φωτό, θεωρώ ότι έχω λίιιγο πιο πολύ πρόβλημα απ όσο φαίνεται. Επίσης προσέχω αρκετά στο χτένισμα, ώστε να τα ψιλο καλύπτω..