Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Chs είπε:έχεις το αλάθητο 8)
Chs είπε:Ρόλαρε το μαραφέτι και ρίξε στο μαλλι φαρμακι.. να πιουν οι ποροι και να μεθυσουν τα τριχοθυλακια :22m:
Ε του πούστη.. αμα και φέτο δεν γίνουν ρασταμαχίες θα το κλείσουμε το μαγαζί.. :s
kapa είπε:http://en.mte.cz/conversion.php?mmol=3&mg=&count_it=1
3mmol = 54mg/100ml
Αν κάνω λάθος διορθώστε με
somari είπε:kapa είπε:http://en.mte.cz/conversion.php?mmol=3&mg=&count_it=1
3mmol = 54mg/100ml
Αν κάνω λάθος διορθώστε με
Καταρχάς mmol ΠΟΙΑΣ ουσίας; Διαφορετική σχετική μοριακή μάζα = διαφορετικά mol
Δεύτερον, λέει 3 mmol ΑΝΑ ΛΙΤΡΟ
Τρίτον στη συγκεκριμένη ουσία (γλυκόζη) είναι 54 mg / dl όχι 54 mg / ml... δηλαδή είναι 0.54 mg / ml
Chs είπε:Kapa πρέπει να κόψουμε το τσιγάρο.. είναι παράγοντας μεγάλος για το μαλλί στην περίπτωση μας.. άκουμε θα δούμε διαφορά μεγάλη προς το καλύτερο..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
somari είπε:Αν μου πεις τι ακριβως ψευδαργυρο θες θα στο βγαλω εγω (απλό; οξείδιο; τι οξειδιο; )
somari είπε:Για zinc oxide θες 0.02442gr ανα 100ml.
Chs είπε:Δεν αντιλέγω καθόλου.. και συμφωνώ απόλυτα..
Θα σου πω από προσωπική άποψη όμως, όποτε το έκοβα για ένα 8 μηνο έβλεπα διαφορά στην ποιότητα της τρίχας.. και χρόνια πριν.. το πείραμα το έχω κάνει 3 φορές και παρατήρησα το ίδιο.. και όχι μόνο στα μαλλιά γενικά μετά από καιρό χωρίς τσιγάρο έδειχνα πιο νέος και το δερμα έστρωνε πολύ..
Πάντα με πείραζε το ριμάδι.. αλλά μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε 8)
somari είπε:Nai... Αυτο που ποσταρες ειναι η ερευνα στην οποια πατησε το ζιξ... ιν βιτρο και ξεπερασμενη
edyuser1 είπε:Chs είπε:Δεν αντιλέγω καθόλου.. και συμφωνώ απόλυτα..
Θα σου πω από προσωπική άποψη όμως, όποτε το έκοβα για ένα 8 μηνο έβλεπα διαφορά στην ποιότητα της τρίχας.. και χρόνια πριν.. το πείραμα το έχω κάνει 3 φορές και παρατήρησα το ίδιο.. και όχι μόνο στα μαλλιά γενικά μετά από καιρό χωρίς τσιγάρο έδειχνα πιο νέος και το δερμα έστρωνε πολύ..
Πάντα με πείραζε το ριμάδι.. αλλά μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε 8)
φιλε θα συμφωνήσω μαζι σου εχω κοψει το τσιγαρο εδω και21 μερες και βλεπω το δέρμα μου πιο καθαρο πιο φωτεινο πριν ηταν καπως ζαρομενο σαν να φευγουν και οι μαυροι κυκλοι σιγα σιγα. νιωθω και πιοζωντανος χορταίνω και το υπνο το τσιγαρο ειναι μια μεγάλη μ@λ@κια
kapa είπε:somari είπε:Nai... Αυτο που ποσταρες ειναι η ερευνα στην οποια πατησε το ζιξ... ιν βιτρο και ξεπερασμενη
Αν κατάλαβα καλα τα mmol ισοδυναμούν με %
Δηλαδή 3mmol έχουμε 3% σε λοσιόν