Μια βοηθεια

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

spi

Well-Known Member
Θα μπορουσε καποιος να μου πει ποιο ειναι το καλυτερο φτιαχτο DHT blocker?Να μου δωσει τα υλικα η να με στειλει σε καποιο topic ωστε αυριο η μεθαυριο να δωσω τη λιστα στον φαρμακοποιο να μου το ετοιμασει.σας ευαχριστω πολυ παιδια εκ των προτερων...α,και τιμη πανω κατω αν γινεται.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

spi

Well-Known Member
Απ: Μια βοηθεια

Να 'στε καλα αδερφια...Αν την δωσω στον φαρμακοποιο νομιζω πως θα μου την κανει τι λετε?το λεω για να εχω ενα πιο "επαγγελματικο αποτελεσμα".χεχεχεχε

ANAR

Well-Known Member

spi είπε:
Να 'στε καλα αδερφια...Αν την δωσω στον φαρμακοποιο νομιζω πως θα μου την κανει τι λετε?το λεω για να εχω ενα πιο "επαγγελματικο αποτελεσμα".χεχεχεχε

Ειναι πολυ ευκολη η κατασκευή φιλε δες τις οδηγίες που εχει ανεβασει ο Ακης ;)

spi

Well-Known Member

Μια-δυο ερωτησεις ακομα παιδια,ελπιζω να μη με παρετε με τις πετρες ;D...το dht blocker που θα κανω ποση ωρα πρεπει να εχει διαφορα απο το να βαλω regaine?επισης ποσες φορες τη μερα να βαζω?και οταν βαζω μπορω κανονικα να βαζω πηλο-ζελε στα μαλλια μου ετσι δεν ειναι?

ANAR

Well-Known Member

spi είπε:
Μια-δυο ερωτησεις ακομα παιδια,ελπιζω να μη με παρετε με τις πετρες ;D...το dht blocker που θα κανω ποση ωρα πρεπει να εχει διαφορα απο το να βαλω regaine?επισης ποσες φορες τη μερα να βαζω?και οταν βαζω μπορω κανονικα να βαζω πηλο-ζελε στα μαλλια μου ετσι δεν ειναι?

Εε ασε να περασουν 3 ωριτσες ;)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα