Chs
Μέλος του προσωπικού
Καλημέρα σε όλους! Το όνομα μου είναι Χρήστος, διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό το φόρουμ στην προσπάθεια μου να καταλήξω για το τι θεραπεία να ξεκινήσω.. έχω χάσει λίγο τα αυγά και τα καλάθια με τις συζητήσεις κ.λ.π.. Είμαι στα 25 και είμαι σχεδόν Norwood 2, θέλω να ξεκινήσω μια θεραπεία άμεσα. Έχω διαβάσει αρκετά εδώ μέσα και έχω μάθει πολλά χάρη όλους εσάς και την πολύ καλή δουλειά που έχετε κάνει! Εν αρχή σκεφτόμουν να ξεκινήσω Revivogen σαν DHT Blocker..όμως.. κάτι δεν μ'αρέσει με αυτό το προϊόν.. κάτι που πήρε το μάτι μου.. αν μπείτε http://www.revivogen.gr και πάτε μαρτυρίες κάτω κάτω θα δείτε την φωτό του ιαπωνέζου που είχε συζητηθεί και παλαιότερα στο φόρουμ για χρήση τοπικής λοσιόν από Κετοκοναζόλη..Εκεί λοιπόν παρουσιάζεται ότι έκανε χρήση Revivogen.. Πίσω στο θέμα μου τώρα.. να ξεκινήσω με Super Zix 2 ? η με κάτι πιο δυνάτο? (τα φοβάμαι κιόλας) και σαν regrowth μινοξ 2% η 5% ? η κάτι άλλο? επίσις fungoral 1 η 2%. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω να με βοηθήσει κάποιος με την έμπειρη γνώμη του στο τι να ξεκινήσω.. :smiley: