Μια γνώμη για άμεση Θεραπεία

Chs

Μέλος του προσωπικού
Καλημέρα σε όλους! Το όνομα μου είναι Χρήστος, διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό το φόρουμ στην προσπάθεια μου να καταλήξω για το τι θεραπεία να ξεκινήσω.. έχω χάσει λίγο τα αυγά και τα καλάθια με τις συζητήσεις κ.λ.π.. Είμαι στα 25 και είμαι σχεδόν Norwood 2, θέλω να ξεκινήσω μια θεραπεία άμεσα. Έχω διαβάσει αρκετά εδώ μέσα και έχω μάθει πολλά χάρη όλους εσάς και την πολύ καλή δουλειά που έχετε κάνει! Εν αρχή σκεφτόμουν να ξεκινήσω Revivogen σαν DHT Blocker..όμως.. κάτι δεν μ'αρέσει με αυτό το προϊόν.. κάτι που πήρε το μάτι μου.. αν μπείτε http://www.revivogen.gr και πάτε μαρτυρίες κάτω κάτω θα δείτε την φωτό του ιαπωνέζου που είχε συζητηθεί και παλαιότερα στο φόρουμ για χρήση τοπικής λοσιόν από Κετοκοναζόλη..Εκεί λοιπόν παρουσιάζεται ότι έκανε χρήση Revivogen.. Πίσω στο θέμα μου τώρα.. να ξεκινήσω με Super Zix 2 ? η με κάτι πιο δυνάτο? (τα φοβάμαι κιόλας) και σαν regrowth μινοξ 2% η 5% ? η κάτι άλλο? επίσις fungoral 1 η 2%. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω να με βοηθήσει κάποιος με την έμπειρη γνώμη του στο τι να ξεκινήσω.. :smiley:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
:welc: καλωσόρισες φίλε και καλή συνέχεια!!!

Καταρχήν για το revivogen να κοιτάς μόνο στο http://www.revivogen.com (με com, όχι το gr). To revivogen δεν συμφέρει οικονομικά αυτήν την στιγμή, συν του οτι ειναι καλοκαίρι τώρα και λαδώνει πολύ. Αν θες κάτι ήπιο σε dht-blocker, super zix II ασυζητητί!
Για μινοξιδίλη το 5% είναι για άντρες αλλα πρωτού ξεκινήσεις σιγουρεψου ότι όντως χρειάζεσε regrowth, ειπες N2 ότι είσαι... αλλά μια φωτό αν θες θα βοηθούσε.
Libroman 2% αντι για fungoral 2% απο φαρμακείο, για 3 λουσίματα την εβδομάδα, και ένα πράσινο σαπουνάκι για τις καθημερινές απο σούπερ μαρκετ.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Καλησπέρα φίλε Fenimore και σε ευχαριστώ πολύ και για την απάντηση σου και για το καλώσόρισμα! θα κοιτάξω να βάλω και φωτό κάποια στιγμή διότι αυτή τη στιγμή το μόνο φωτογραφικό μέσο που έχω είναι ένα κινητό με 0, 5 mpixel.. όσο για το Regrowth πιστεύω χρειάζομαι γιατί υπάρχει υποχώρηση στους κροτάφους. Βασικά η τρίχα μου γενικά έχει γίνει αρκετά αδύναμη και πολύ λεπτή..με αποτέλεσμα λεπτές τρίχες = αραίωση.. παρατηρώ τρίχες να βγαίνουν αλλά είναι λεπτές και θέλω να προλάβω την μεγαλύτερη ζημιά.. καταλαβαίνεις... Ξέρεις φίλε Feni σκεφτόμουν κάτι σε Super Zix 2 και Spiro τοπικά για μια σχετικά ολοκρηρωμένη προστασία από την πανούργα dht για αρχή (είδες? η dht... ότι θηλυκό κάνει ζημιά :p) και μινοξ 5% για αρχή σε κροτάφους να δω πως θα με πάει.. και μετά από την πρόταση σου Libroman 2%. Να μην κρύψω ότι φοβάμαι λίγο την μινοξ.. και δεν ξέρω αν σε περίπτωση κατακράτησης- πρήξιμο - λήψη βάρους κλπ το να πίνω πολλά υγρά και να γυμνάζομαι αρκετά θα μπορούσα να τα αποφύγω.. Επίσης ψιλοτρέμω και την απόπτωση.. που από μινοξ σίγουρα θα έχω αν κρίνω από το πόσο λεπτές τρίχες έχουν βγει τελευταία.. η μινοξ θα τις αμολύσει όλες τουφέκι! θα μου πεις για καλό είναι και θα βγουν νέες πιο παχιές και μαγκιόρες τρίχες.. αλλά είναι ψυχοφθόρο να βλέπεις ένα μάτσο τρίχες παντού και μέχρι την πύκνωση με βλέπω σε κανα ψυχίατρο.. :p

άρα συνοπτικά η θεραπεία που σκέφτομαι είναι:

Super Zix 2 - 1 φορά την ημέρα
Topical Spiro 1.5 % - 2 φορές την ημέρα
Rogaine 5 % - 1 φορά την ημέρα σε κροτάφους και λίγο παραμέσα για αρχή ( φυσικά να σημειώσω ότι στο zix δεν θα μπει ψευδάργυρος)
Libroman 2% - 2 - 3 φορές την εβδομάδα.

Επίσης να ρωτήσω πια είναι η καλύτερη συνταγή κατασκευής Spiro? i mean ως προς την απορρόφηση .

Και για την κατασκευή του Super Zix 2 μελέτησα φίλε Feni το δικό σου και το βρήκα πολύ καλό όπως και του Soylios και είδα και τα αποτελέσματα σας τα οποία είναι πολύ καλά και εύχομαι και καλύτερα ακόμα από καρδιάς! :)

Σε ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση σου και περιμένω την γνώμη σου! :)

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Chs είπε:
Super Zix 2 - 1 φορά την ημέρα
Topical Spiro 1.5 % - 2 φορές την ημέρα
Rogaine 5 % - 1 φορά την ημέρα σε κροτάφους και λίγο παραμέσα για αρχή ( φυσικά να σημειώσω ότι στο zix δεν θα μπει ψευδάργυρος)
Libroman 2% - 2 - 3 φορές την εβδομάδα.

Επίσης να ρωτήσω πια είναι η καλύτερη συνταγή κατασκευής Spiro? i mean ως προς την απορρόφηση .

Και για την κατασκευή του Super Zix 2 μελέτησα φίλε Feni το δικό σου και το βρήκα πολύ καλό όπως και του Soylios και είδα και τα αποτελέσματα σας τα οποία είναι πολύ καλά και εύχομαι και καλύτερα ακόμα από καρδιάς! :)

Σε ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση σου και περιμένω την γνώμη σου! :)

Αν επιλέξεις τοπική spiro, πιστεύω είναι περιττό να βάλεις και το zix. Από τις 2 συνταγές η 2% του Άκη είναι πιο απορροφήσιμη γιατί έχει Propylene Glycol και οινόπνευμα μαζί στο το διάλυμα, αλλά επειδη δεν είμαι και τόσο fan του PG , θα σου έλεγα να κοιτάξεις και την άλλη συνταγη, με οινονευμα όμως* .
Η δικιά μου dht-blocker και του soulios είναι τελείος διαφορετικά από το απλό zix, όχι οτι το zix δεν είναι καλό, αλλά είναι πιο δυνατά διαλύμματα για κάποιους που θέλουν κάτι παραπάνω από το original super zix II ή κάποια άλλη απλοική φυτική λοσιόν.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Καλησπέρα! Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Είπα για zix μαζι με Spiro διότι η spiro μεταβολίζεται εύκολα και μετατρέπεται σε αδύναμο αντιαδρογόνο γρήγορα.. το διάβασα σε ένα ποστ εδώ. Επίσης λειτουργούν διαφορετικά..η spiro προστατεύει το τριχοθυλάκιο από την προσβολή της dht και με τον καιρό την αποβάλει ( σύμφωνα με ότι πληροφορίες έχω πάρει) και το zix (ειδικά το δικό σας) μειώνει την παραγωγή dht τοπικά στο κεφάλι. Απλά σαν συνδιασμός μου φαίνεται πιο αποτελεσματικό.. γνώμη μου πάντα! και φυσικά δεν μπορώ να πω πολλά διότι ακόμα δεν έχω ξεκινήσει κάτι (πέρα από τα frezyderm εδώ και 15 περίπου μέρες) Απλά ρώτησα σαν θεραπεία αν είναι σωστά η όχι όλα αυτά για αρχή.. όσο για το την κατασκευή της spiro συμφωνώ μαζί σου για το οινόπνευμα και όχι την pg. Απλά είναι αρχή για μένα και είμαι μπερδεμένος ακόμα και αν διαβάζω το φόρουμ 2 μήνες+ τώρα.. και το βιάζομαι αρκετά μιας και δεν θέλω να συνεχίσει το κακό και να το προλάβω. Σε ευχαριστώ και πάλι που ασχολείσαι με το θέμα μου :)

Chs

Μέλος του προσωπικού
Χαιρετώ σας και πάλι.. εχθές σε μια κρασο - συνεύρεση με φίλους δανείστηκα μια φωτογραφική και τράβηξα κάποιες φωτο να δείτε στο περίπου που βρίσκομαι πάνω κάτω, ζητώ συγγνώμη για την ποιότητα αλλά η φωτογραφική δεν είναι καλή και δεν φαίνεται καλά. Επίσης η κατανάλωση 2lt κρασί έκανε το έργο της εστίασης του φακού πιο δύσκολο :p Σύντομα θα πάρω δική μου ψηφιακή και θα ανεβάσω νέες καλύτερες και πιο σωστές φωτο :) * όλες οι φωτο είναι με δυνατό flash και φωτισμό για να φαίνεται όσο καλύτερα γίνεται.

Έχω ξεκινήσει θεραπεία topical Spiro 2% / 2 φορές την ημέρα, αν και πολύ σοβαρά σκέφτομαι να αλλάξω θεραπεία και να πάω σε κάτι πιο ουσιαστικό άμεσα.. :)

Υ.Γ η τελευταία φωτο κάτω είναι πριν από 2,5 -3 χρόνια.. τα πρώην ραστα μου :(

somari

Active Member
Έλα οκ μια χαρά είσαι, πολύ μικρό πρόβλημα, οι κρόταφοι ίσα ίσα nw1 και το πάνω μέρος έχει αρχίσει να χάνει λίγο στη χωρίστρα... δηλαδή και συντηρητικά να πήγαινες μια χαρά θα ήσουν.

vag25

Well-Known Member
Kαπως ετσι ηταν το μαλλι μου στα 25 μου και μενα.Σημερα 4 χρονια μετα ευτυχως δεν ειναι πολυυυ χειροτερο(ειναι ομως χειροτερο αλλα χωρις θεραπειες απο τοτε).
Ευχομαι να εχεις και εσυ αργη εξελιξη.

MANKAR

Active Member
πισω φαινετε ετσι επειδη εχει πολυ φωτισμο ετσι ειναι σε ολους ανεξαρτητως καραφλας!!

Chs

Μέλος του προσωπικού
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια όλους! Ε δεν φαίνεται καλά.. είναι μεγαλύτερο το πρόβλημα πιστεύω.. και γενικότερα παρακολουθώ πως οι τρίχες βγαίνουν πολύ λεπτές και σαφώς λεπτές τρίχες = αραίωση... γενικά το τριχωτό μου έχει αραιώσει πάρα πολύ και εκεί που το βλέπω έντονα είναι στο λούσιμο.. μιλάμε τρόμος.. γιαυτό θα πάω σε ουσιαστικά πράγματα να το προλάβω τώρα :) Για ότι ξεκινήσω από βδομάδα θα είμαι εδώ να ενημερώνω για όλα και να τα λέμε! Much love rasta brothers :12m:

vag25

Well-Known Member
Chs είπε:
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια όλους! Ε δεν φαίνεται καλά.. είναι μεγαλύτερο το πρόβλημα πιστεύω.. και γενικότερα παρακολουθώ πως οι τρίχες βγαίνουν πολύ λεπτές και σαφώς λεπτές τρίχες = αραίωση... γενικά το τριχωτό μου έχει αραιώσει πάρα πολύ και εκεί που το βλέπω έντονα είναι στο λούσιμο.. μιλάμε τρόμος..

Eννοεις οτι βλεπεις την αραιωση στο λουσιμο ή τριχες να πεφτουν?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Γενικά έχουν αραιώσει αρκετά τα μαλλιά μου σε σχέση με παλιότερα, και το λούσιμο είναι αυτό που σε κάνει να βλέπεις τις λεπτομέριες πάντα :) καμιά φορά σε ξεγελάει κιόλας δεν λέω, αλλά είναι έμφανες (σε έμενα που ξέρω το τριχωτό μου καλά) ότι οι τρίχες μου έχουν λεπτύνει αρκετά πλέον. Όσο για την τριχόπτωση.. δεν βλέπω τα νούμερα 100 - 200 τρίχες την ημέρα... άλλοτε βλέπω 10 άλλοτε 20 - και κάποιες φορές σπανιότερα γύρω στις 30.. στο λούσιμο.. σε καθημερινή βάση και με τίναγμα στα μαλλιά βλέπω 4 - 5 - 8 αλλά κάποιες είναι και από τα πλάγια κλπ.. δλδ με λίγα λόγια δεν μπορώ να πω ότι χάνω τρελές ποσότητες..

Chs

Μέλος του προσωπικού
ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Από 10 / 7 / 2012 ξεκίνησα λήψη propecia σε ποσότητα 0,25 mg ανα μέρα με στρατηγική αύξησης της ημερήσιας λήψης στα 0,5 mg μέσα στο επόμενο 15 μερο.

Από 8 / 7 /2012 ξεκίνησα χρήση τοπικής μινοξιδίλης 5% 2 φορές την ημέρα σε κροτάφους και hairline για αρχή, και στην πορεία ανάλογα τις εκτιμήσεις μου στο υπόλυπο του κρανίου.

Μπλουζα