Καλησπέρα και απο εμένα....
Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ και εγώ από την πλευρά μου καλή επιτυχία!
Έχω μια ερώτηση όσον αφορά το θέμα της πληρωμής... Λόγο capital controls δεν επιτρέπετε κρατάς στο αεροπλάνο πάνω απο 2000€ μετρητά καθώς και έμβασμα να στείλεις μέχρι 1000€ τον μήνα (αν δεν κάνω λάθος). Οπότε τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση με ένα τόσο μεγάλο ποσό¨?
Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ και εγώ από την πλευρά μου καλή επιτυχία!
Έχω μια ερώτηση όσον αφορά το θέμα της πληρωμής... Λόγο capital controls δεν επιτρέπετε κρατάς στο αεροπλάνο πάνω απο 2000€ μετρητά καθώς και έμβασμα να στείλεις μέχρι 1000€ τον μήνα (αν δεν κάνω λάθος). Οπότε τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση με ένα τόσο μεγάλο ποσό¨?
?Για να μην κανω quote σε καθε εναν ξεχωριστα και γεμισει η σελιδα , σας ευχαριστω πολυ ολους !!!
Ελπιζω να πιασει καθε ευχη ξεχωριστα και να παμε καλα !!!
Η επεμβαση θα κοστισει 2.5 ευρω το θυλακιο, οποτε στα 5000 θυλακια ειμαστε στα 12500 ευρω
στα 4500 θυλακια ειμαστε στα 11250 οποτε χοντρικα θα παιξουμε απο 11.500 - 12.500 χιλιαρικα.
Θα κανω και smp στην ουλη κατα πασα πιθανοτητα που θα κοστισει περιπου αλλα 300 ευρω.
Περισσοτερες λεπτομερειες για αριθμο θυλακιων και τιμες μετα την επεμβαση...
@Flosk το παλευω μονο με μεταμοσχευσεις ομως και χωρις την παραμικρη θεραπεια.
Το αν ειναι πολλα ειναι σχετικο, επειδη εχουμε συνηθισει να βλεπουμε να βαζουν 5-6κ θυλακια σε Α Β και Γ ζωνη μαζι
δε σημαινει οτι αυτο ειναι κανονας, σημαινει οτι γινεται για λογους οικονομιας (θυλακιων και χρηματων), μιας και σπανια καποιος χρησιμοποιει κ τις 2 τεχνικες εξαγωγης.
Εκει υπηρχαν πανω απο 20.000 θυλακια και βαζουμε μονο 6-7κ αρα ειναι πολυ λιγα συνολικα αυτα που συνηθως βαζουμε...
Εγω βαζω απλα παντου εναν καλο αριθμο πυκνοτητας για να εχω ενα συμπαγες ομοιομορφο αποτελεσμα δυνατο κατω απο καθε συνθηκη ηλιου-φως-βρεγμενου κτλπ.
Απο κει κ περα , αν βαλω 4500 θα εχω αλλα 3000 με φυε διαθεσιμα συν αλλα 2500 με στριπ.
Χρησιμοποιω και τις 2 τεχνικες για μεγιστη εξαγωγη θυλακιων απ τη δοτρια και δεν θεωρω οτι θα βγω εκτος στοχου με το πλανο που εχω.
Θα εχω ριξει περιπου 8κ σε Α,Β και Γ ζωνη με αλλα 5κ διαθεσιμα για ενισχυση Β και Γ οποτε χρειαστει μιας και η Α θα ειναι κομπλε εφ ορου ζωης απο δω και περα.
Συνολικα δλδ ενα πλανο του τυπου 5000 στην Α ζωνη και 8000 σε Β και Γ ζωνη πιστευω ειμαι καλα.