Γεια σας, σκέφτομαι να ξεκινήσω να χρησιμοποιώ το fungoral 2-3 φορές την εβδομάδα + regain 2 φορές την ημέρα.Υπάρχει περίπτωση το fungoral να βλάψει τα μαλλιά μου; Υπάρχει κάποιο σαμπουάν που θα μου προτείνατε να χρησιμοποιώ τις ημέρες που δεν θα χρησιμοποιώ το fungoral;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σε μερικούς κάνει καλό, σε άλλους κακό, οχι με αυξημένη τριχόπτωση αλλά αδυνατίζει την τρίχα και χάνει σε όγκο το μαλλί. Σε εμένα έκανε κακό την έκοψα μαχαίρι.
fungoral 2-3 φορες την εβδομαδα??? 1 φορα στις 15 μερες και πολυ ειναι.. την πρωτη φορα που δοκιμασα fungoral εκανα το ιδιο λαθος μ εσενα.. εχανα για πανω απο 2 μηνες 150-200 τριχες ημερισιως.. πετα το στον κουβα γιατι η ληψη του κυριου συστατικου του σε χαπια εχει κατηγορηθει οτι προκαλει καρκινο αν και για την δερματικη χρηση δεν εχει αναφερθει κατι γιατι να το ρισκαρεις.. αλλα σαμπουαν χωρις παρενεργειες που εχουν αποδειχθει οτι μειωνουν την τριχοπτωση ειναι με ζινκ και piroctone olamine.. σαμπουαν με ζινκ νονιζω εχει αναφερθει οτι αλληλεπιδρουν με ταυτοχρονη χρηση μινοξιδηλης μειωνοντας την αποτελεσματικοτητα της..