Έχω κάνει ήδη μία μικρή έρευνα αγοράς και δια ζώσης και από αυτά που διάβασα και εδώ αλλά και από περιπτώσεις που είδα βίντεο. Επίσης έχω κάνει κάποιες συναντήσεις και με άλλους που δεν έχουν την παραμικρή παρουσία εδώ, αλλά ακολουθούν την πεπατημένη δλδ συνεργάζονται με εξωτερικούς εξειδικευμένους
Το γενικότερο συμπέρασμα μου είναι ότι όλες οι κλινικές, εκτός ίσως τυρκαλά που είναι θεσσαλονίκη κ δεν με βολεύει, έχουν αναπτύξει συγκεκριμένη διαδικασία στην οποία και έχουν εκπαιδεύσει γιατρούς ή βοηθούς που τελικά κάνουν τις επεμβάσεις. Οι ιδιοκτήτες-γιατροί ή μανατζερς έχουν την υψηλή εποπτεία στην καλύτερη, πχ βελιμβασάκης, αναστασάκης κλπ. Διαφοροποιούνται στο επίπεδο μάρκετινγκ σε τι στοχεύουν. Πιστεύω πλέον, seneca, που έχει ανεβάσει σημαντικά τιμές και αναστασάκης ίσως προσπαθούν να επικεντρωθούν σε ιατρικό τουρισμό εξωτερικού, χωρών για τις οποίες οι τιμές τους θεωρούνται χαμηλές σε σχέση με την εκεί αγορά.
Τέλος, όσο και αν το ζήτησα σε καμμία δεν μου έδειξαν συγκεκριμένες περιπτώσεις από συγκεκριμένους γιατρούς για να επιλέξω, αντίθετα μου είπαν ότι όλοι εκπαιδεύονται κατά τον ίδιο τρόπο και δεν έχει διαφορά, εάν θέλω μπορώ να επιλέξω αλλά εάν δεν γνωρίζω εκ των προτέρων κάποιον συγκεκριμένο γιατρό δεν έχει και νόημα.
Στον βελιμβασάκη κατέληξα αφενός διότι σχεδίασε μία αποδεκτή hairline που είναι για μένα σημαντικό, αφετέρου στον φιλαράκο εδώ στο φόρουμ έχει δώσει αναλυτικότατα τα στοιχεία του τι έκανε, ενώ δεσμεύθηκε και σε εμένα ότι θα κινηθεί πάνω από 3000gr όπως στον φίλο ενώ αν μπορεί να πάρει ακόμα περισσότερα λόγω δότριας, εννοώ εάν θα είναι σε θέση να δώσει συνεχόμενα και δεν έχει πρόβλημα με υπερβολικές αιματώσεις και ερεθισμούς κατά την επέμβαση θα στοχεύσει στο μέγιστο το διήμερο που θα γίνει. Μου είπε έχουν καταφέρει μέχρι κ 5000gr στο διήμερο, το οποίο βέβαια δεν ξέρω αν θα στοχευθεί για αυτό έχω ζητήσει να μιλήσω και με την γιατρό που θα επιλεγεί να συζητήσω δυο-τρεις τέτοιες λεπτομέρειες προ της επεμβάσεως.
Να σημειώσω ότι είμαι στο 4, βαριά 5 καμμία σχέση με την περίπτωση που είδα στο φόρουμ του panosss23 και ο οποίος είχε εντυπωσιακό αποτέλεσμα κατόπιν των δύο ΜΜ που έκανε.