Νέα ΜΜ

GeorgeXz

New Member
Καλησπέρα παίδες,

Έκλεισα να κάνω ΜΜ στην κλινική του Βελιμβασάκη. Μίλησα με δύο γιατρούς του ήδη και τον ίδιο. Την θεωρώ σοβαρή κλινική από αυτά που έχω δει μέχρι στιγμής.

Ακόμα δεν έχουμε καταλήξει στον γιατρό που θα κάνει την ΜΜ θα βγει ανάλογα του προγράμματος τριών γιατρών εξωτερικών συνεργατών της κλινικής.

Εάν επιτρέπεται από τους κανόνες του φόρουμ, ας με ενημερώσει ο mod, να αναφέρω τα ονόματα τους μπας και έχει άποψη κάποιος σχετικά.

Ευχαριστώ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeorgeXz

New Member
Οι εξωτερικοί συνεργάτες γιατροί είναι Φίλιππας, Πετροζάγκη και Ζαχαρογιάννη. Αν τα έχω σημειώσει σωστά τα ονόματα. Τείνω να καταλήξω σε μία από τις γυναίκες καθώς θεωρώ το γυναικείο άγγιγμα, ίσως αυθαίρετα, σε λεπτοδουλειές καλύτερο αλλά και οι δύο θήλυ θα κάνουν τη ΜΜ σε δύο οκτάωρες συνεδρίες αντί για ένα δεκάωρο του γιατρού.

Noname12

Member
Τα αποτελέσματα που βλέπω στο σάιτ του γιατρού είναι μέτρια και πολύ περιορισμένα σε αριθμό. Έχεις δει κάπου αλλού αποτελέσματά του που σε έπεισαν; Νομίζω ότι υπάρχουν καλύτερες επιλογές και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

GeorgeXz

New Member
Ο βελιμβασάκης δεν κάνει εμφύτευση όχι, ασχολείται πλέον με άλλου είδους πλαστικές επεμβάσεις. Έχει εξωτερικούς συνεργάτες.

Είδα ένα πολύ καλό αποτέλεσμα εδώ και πήγα και τον είδα από κοντά.

Είδα και κάποιους άλλους αλλά όλοι ακολουθούσαν την ίδια φόρμουλα, διαφορετικοί γιατροί, δεν ξέρεις από πριν ποιος θα κάνει την επέμβαση και απλά όλοι υποτίθεται ότι ακολουθούν τα guidelines της εκάστοτε κλινικής.

Corona

Active Member
Ο βελιμβασάκης δεν κάνει εμφύτευση όχι, ασχολείται πλέον με άλλου είδους πλαστικές επεμβάσεις. Έχει εξωτερικούς συνεργάτες.

Είδα και κάποιους άλλους αλλά όλοι ακολουθούσαν την ίδια φόρμουλα, διαφορετικοί γιατροί, δεν ξέρεις από πριν ποιος θα κάνει την επέμβαση και απλά όλοι υποτίθεται ότι ακολουθούν τα guidelines της εκάστοτε κλινικής.
Εδώ στο φορουμ από οτι ειδα έχουμε ενα πολυ καλό αποτέλεσμα από τη κλινική του Βελημβασάκη από το μέλος @panosss23 που εκανε 2 μεταμοσχεύσεις εκει. Μπορεις να ρωτήσεις τον ιδιο με ποιους γιατρούς έκανε τις επεμβάσεις του. ; Έχει και αλλα αποτελέσματα στο site του ειδα που τα δειχνει και σε βιντεο.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και αλλες επιλογές σε Αθήνα και Θεσσαλονικη σε παρόμοιες τιμές με τον Βελημβασάκη που έχουμε περισσοτερα αποτελέσματα στο φορουμ.

Τελευταία επεξεργασία:

Kostas97

Well-Known Member
Ένα καλό αποτέλεσμα θεωρω δεν αρκεί για επιλογή κλινικής.
Πρέπει να δεις αρκετά και ιδιαίτερα κάποια που είναι περιπτώσεις δαν τη δικιά σου.

Στη θέση σου θα συνέχιζα την έρευνα. Βιάζεσαι να το κλείσεις για την προσφορά που βλέπω στο σαιτ ?

Noname12

Member

Κι εγώ είμαι επιφυλακτικός με ένα μόνο αποτέλεσμα. Τα αποτελέσματα στο σάιτ δεν με ενθουσιάζουν. Ίσως αξίζει να ψάξεις λίγο παραπάνω.

Θα έλεγα ότι σε αρκετές άλλες κλινικές είναι σαφές ποιος είναι ο γιατρός (Αναστασάκης, Τυρκαλάς, CHOI experts, στη Seneca νομίζω μπορείς να επιλέξεις γιατρό).

TheodosisK

Member
Κι εγώ είμαι επιφυλακτικός με ένα μόνο αποτέλεσμα. Τα αποτελέσματα στο σάιτ δεν με ενθουσιάζουν. Ίσως αξίζει να ψάξεις λίγο παραπάνω.

Θα έλεγα ότι σε αρκετές άλλες κλινικές είναι σαφές ποιος είναι ο γιατρός (Αναστασάκης, Τυρκαλάς, CHOI experts, στη Seneca νομίζω μπορείς να επιλέξεις γιατρό).
Και στην HDC

GeorgeXz

New Member
Έχω κάνει ήδη μία μικρή έρευνα αγοράς και δια ζώσης και από αυτά που διάβασα και εδώ αλλά και από περιπτώσεις που είδα βίντεο. Επίσης έχω κάνει κάποιες συναντήσεις και με άλλους που δεν έχουν την παραμικρή παρουσία εδώ, αλλά ακολουθούν την πεπατημένη δλδ συνεργάζονται με εξωτερικούς εξειδικευμένους

Το γενικότερο συμπέρασμα μου είναι ότι όλες οι κλινικές, εκτός ίσως τυρκαλά που είναι θεσσαλονίκη κ δεν με βολεύει, έχουν αναπτύξει συγκεκριμένη διαδικασία στην οποία και έχουν εκπαιδεύσει γιατρούς ή βοηθούς που τελικά κάνουν τις επεμβάσεις. Οι ιδιοκτήτες-γιατροί ή μανατζερς έχουν την υψηλή εποπτεία στην καλύτερη, πχ βελιμβασάκης, αναστασάκης κλπ. Διαφοροποιούνται στο επίπεδο μάρκετινγκ σε τι στοχεύουν. Πιστεύω πλέον, seneca, που έχει ανεβάσει σημαντικά τιμές και αναστασάκης ίσως προσπαθούν να επικεντρωθούν σε ιατρικό τουρισμό εξωτερικού, χωρών για τις οποίες οι τιμές τους θεωρούνται χαμηλές σε σχέση με την εκεί αγορά.

Τέλος, όσο και αν το ζήτησα σε καμμία δεν μου έδειξαν συγκεκριμένες περιπτώσεις από συγκεκριμένους γιατρούς για να επιλέξω, αντίθετα μου είπαν ότι όλοι εκπαιδεύονται κατά τον ίδιο τρόπο και δεν έχει διαφορά, εάν θέλω μπορώ να επιλέξω αλλά εάν δεν γνωρίζω εκ των προτέρων κάποιον συγκεκριμένο γιατρό δεν έχει και νόημα.

Στον βελιμβασάκη κατέληξα αφενός διότι σχεδίασε μία αποδεκτή hairline που είναι για μένα σημαντικό, αφετέρου στον φιλαράκο εδώ στο φόρουμ έχει δώσει αναλυτικότατα τα στοιχεία του τι έκανε, ενώ δεσμεύθηκε και σε εμένα ότι θα κινηθεί πάνω από 3000gr όπως στον φίλο ενώ αν μπορεί να πάρει ακόμα περισσότερα λόγω δότριας, εννοώ εάν θα είναι σε θέση να δώσει συνεχόμενα και δεν έχει πρόβλημα με υπερβολικές αιματώσεις και ερεθισμούς κατά την επέμβαση θα στοχεύσει στο μέγιστο το διήμερο που θα γίνει. Μου είπε έχουν καταφέρει μέχρι κ 5000gr στο διήμερο, το οποίο βέβαια δεν ξέρω αν θα στοχευθεί για αυτό έχω ζητήσει να μιλήσω και με την γιατρό που θα επιλεγεί να συζητήσω δυο-τρεις τέτοιες λεπτομέρειες προ της επεμβάσεως.

Να σημειώσω ότι είμαι στο 4, βαριά 5 καμμία σχέση με την περίπτωση που είδα στο φόρουμ του panosss23 και ο οποίος είχε εντυπωσιακό αποτέλεσμα κατόπιν των δύο ΜΜ που έκανε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeorgeXz

New Member
Εδώ στο φορουμ από οτι ειδα έχουμε ενα πολυ καλό αποτέλεσμα από τη κλινική του Βελημβασάκη από το μέλος @panosss23 που εκανε 2 μεταμοσχεύσεις εκει. Μπορεις να ρωτήσεις τον ιδιο με ποιους γιατρούς έκανε τις επεμβάσεις του. ; Έχει και αλλα αποτελέσματα στο site του ειδα που τα δειχνει και σε βιντεο.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και αλλες επιλογές σε Αθήνα και Θεσσαλονικη σε παρόμοιες τιμές με τον Βελημβασάκη που έχουμε περισσοτερα αποτελέσματα στο φορουμ.
O panosss23 ανέφερε τη γιατρό η οποία δεν είναι πλέον στην τριάδα των γιατρών που συνεργάζονται τώρα με τον βελημβασάκη. Ίσως να μας πει στη δεύτερη ΜΜ που έκανε εάν ήταν άλλος γιατρός

bobby

Well-Known Member

Όλα αυτά που λες είναι λόγοι για αποφύγεις τέτοιες κλινικές.

GeorgeXz

New Member
Όλα αυτά που λες είναι λόγοι για αποφύγεις τέτοιες κλινικές.

Ένα καλό αποτέλεσμα θεωρω δεν αρκεί για επιλογή κλινικής.
Πρέπει να δεις αρκετά και ιδιαίτερα κάποια που είναι περιπτώσεις δαν τη δικιά σου.

Στη θέση σου θα συνέχιζα την έρευνα. Βιάζεσαι να το κλείσεις για την προσφορά που βλέπω στο σαιτ ?

Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάποια που να κάνει ο ίδιος ο γιατρός την επέμβαση. Ποιες προτείνεις, εντός Αττικής?

Corona

Active Member
Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάποια που να κάνει ο ίδιος ο γιατρός την επέμβαση. Ποιες προτείνεις, εντός Αττικής?
Γενικά υπάρχουν κλινικές που κανουν οι ιδιοι οι γιατροί ολες τις επεμβάσεις όπως η HDC στη Κυπρο που έχει 2 γιατρούς τον Μάρα και τη Βρυωνίδου, Ο Μιχάλης Γεωργίου επίσης στην Κύπρο κανει ολες τις επεμβάσεις αυτος και κάνει τοσο εξαγωγή οσο και incisions, Ο Τυρκαλάς, Ο Αγγελος Κεραμιδάς και ο Χρηστος Τσάκαλος (ChoiExpert) στη Θεσαλλονικη που οι ιδιοι οι γιατροί κανουν ολες τις επεμβάσεις,
Στην BHR clinic Athens επίσης ειναι 2 συγκεκριμένοι γιατροί που κανουν τις επεμβάσεις εκει

Και μετά ειναι κάποιες αλλες όπως Seneca, Advanced hair clinics που έχουν κλινικές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σε αυτές μπορεις να επιλέξεις με ποιον θέλεις να κανεις την επέμβαση

Τελευταία επεξεργασία:

GeorgeXz

New Member
Όπως προείπα, ναι μεν μπορείς να επιλέξεις ποιον θέλεις αλλά δεν μου έδειξαν ότι την τάδε ΜΜ την έκανε ο τάδε γιατρός ώστε να έχω κριτήριο επιλογής. Επίσης, από ότι κατάλαβα, υπάρχει μεγάλο rotation στους συνεργαζόμενους γιατρούς για ΜΜ με τις κλινικές.

Τώρα, γτ στον βελημβασάκη? Ήταν από τις τίμιες τιμές που πήρα. Δεν άκουσα ούτε τρελά μαρκετίστικα, ούτε για τόσες τρίχες τόσα, γτ άκουσα κ για τρίχες που μου βγάλανε τιμοκατάλογο κ όχι για grafts, ούτε για αρχικές τιμές στον ουρανό για να σου πει την έκπτωση μετά. Ήταν ειλικρινής, εγώ πληρώνω το γιατρό που θα την κάνει με την ΜΜ και αντίστοιχα χρεώνω σε εσένα. Μάλιστα, επειδή το σύστημα που ακολουθεί είναι γέμισμα Α+Β και σε δεύτερη Γ crown, για δεύτερη ΜΜ, επέμενε να περάσει ένας χρόνος τουλάχιστον, ώστε να επαναξιολογηθεί η δότρια σε τι κατάσταση θα είναι. Δλδ δεν πίεσε για να έχει γρήγορο κέρδος το συντομότερο. Κ από ότι μου είπε η δική μου δότρια είναι πολύ καλή 7-8,5/10 με μία πρώτη ματιά οπτικά και την πρόχειρη μέτρηση με το ματσακόνι στο κεφάλι κ στο πισι και θα επιδιώξει πυκνότητα πάνω από 45gr/cm2.

Σε συνάρτηση με το δείγμα του φίλου εδώ και την συζήτηση που κάναμε για την ΜΜ, τον θεώρησα αρκετά ντόμπρο. Ελπίζω να μην πέσω έξω!

gregkont13

Verified MM member
Όπως προείπα, ναι μεν μπορείς να επιλέξεις ποιον θέλεις αλλά δεν μου έδειξαν ότι την τάδε ΜΜ την έκανε ο τάδε γιατρός ώστε να έχω κριτήριο επιλογής. Επίσης, από ότι κατάλαβα, υπάρχει μεγάλο rotation στους συνεργαζόμενους γιατρούς για ΜΜ με τις κλινικές.

Τώρα, γτ στον βελημβασάκη? Ήταν από τις τίμιες τιμές που πήρα. Δεν άκουσα ούτε τρελά μαρκετίστικα, ούτε για τόσες τρίχες τόσα, γτ άκουσα κ για τρίχες που μου βγάλανε τιμοκατάλογο κ όχι για grafts, ούτε για αρχικές τιμές στον ουρανό για να σου πει την έκπτωση μετά. Ήταν ειλικρινής, εγώ πληρώνω το γιατρό που θα την κάνει με την ΜΜ και αντίστοιχα χρεώνω σε εσένα. Μάλιστα, επειδή το σύστημα που ακολουθεί είναι γέμισμα Α+Β και σε δεύτερη Γ crown, για δεύτερη ΜΜ, επέμενε να περάσει ένας χρόνος τουλάχιστον, ώστε να επαναξιολογηθεί η δότρια σε τι κατάσταση θα είναι. Δλδ δεν πίεσε για να έχει γρήγορο κέρδος το συντομότερο. Κ από ότι μου είπε η δική μου δότρια είναι πολύ καλή 7-8,5/10 με μία πρώτη ματιά οπτικά και την πρόχειρη μέτρηση με το ματσακόνι στο κεφάλι κ στο πισι και θα επιδιώξει πυκνότητα πάνω από 45gr/cm2.

Σε συνάρτηση με το δείγμα του φίλου εδώ και την συζήτηση που κάναμε για την ΜΜ, τον θεώρησα αρκετά ντόμπρο. Ελπίζω να μην πέσω έξω!
Η δότρια δεν αξιολογείται οπτικά. Γενικά, θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός. Ο γιατρός που αναφέρεις δεν είναι πολύ γνωστός, εγώ δεν τον έχω ξανακούσει. Δεν έχω δει αποτελέσματα του, το σαιτ του είναι μέτριο, οπότε δεν ξέρω γιατί τον έπελεξες.

Έχεις δει περιστατικά από την κλινική στο pattern σου που να είναι καλά; αν ναι, πόσα; γενικά το ότι δεν ήταν πολύ μαρκετίστας δεν σημαίνει ότι θα γίνει καλή δουλεία από όποιον σε χειρουργήσει. Έχεις τόσες κλινικές που ξέρεις τι μπορείς να πάρεις με βάση πολλά αποτελεσμάτα. Κύπρο, Τυρκαλά, Αναστασάκη κλπ, γιατί να πας κάπου που υπάρχει ελάχιστο feedback;

GeorgeXz

New Member
Συμφωνώ μαζί σου, μία πρώτη εντύπωση όμως μπορείς να πάρεις οπτικά από τη δότρια. Άλλωστε δεν νομίζω να υπάρχει κάποια κλινική που να βγάζει ακριβείς μετρήσης δότρια πριν μπεις για χειρουργείο. Ίσως να υπάρχει, αλλά να την αγνοώ. Επίσης, ο γιατρός δεν είναι άγνωστος. Έχω διαβάσει και εδώ για αυτόν, πέρα από το νήμα του panos. Αλλά εδώ δεν είναι όλοι οι γιατροί, υπάρχουν πάρα πάρα πολλοί που λείπουν απλά επειδή δεν έχει πάει κάποιος από δω και να δείξει αποτελέσματα. Πλέον από ότι μου είπε δεν ασχολείται ο ίδιος με τη ΜΜ. Είναι διαδικασία λεπτοδουλειάς, κουραστική για πλαστικούς, περισσότερο αγγαρεία το βλέπουν κ όταν δείξουν τον τρόπο μπορεί να την κάνει ακόμα κ βοηθός με κάποια εμπειρία, δεν χρειάζεται γιατρός. Έτσι κάνουν πολλές κλινικές. Στου βελιμβασάκη βέβαια είναι κάθετοι ότι δεν επιτρέπουν βοηθό να κάνει εξαγωγή ή εισαγωγή, το κάνει μόνο γιατρός. Οι βοηθοί φιντάρουν το τσόι και ξεχωρίζουν τα grafts. Άλλες κλινικές τους βάζουν κ κάνουν κ τα άλλα. Αυτοί ήταν κατηγορηματικά αντίθετοι.

Εξήγησα γτ τον επέλεξα. Από το να γράφει ένα χαρτάκι πρόχειρο με τα grafts που και τι, δίνει ολόκληρο ριπόρτο. Επίσης, οργανωτικά μου φάνηκε σοβαρός. Σαν κέντρο-κλινική. Τώρα, περαιτέρω θα δείξει την επόμενη βδομάδα κατά πάσα πιθανότητα που έχω ζητήσει να έχω μία επικοινωνία με τον γιατρό που θα αναλάβει την ΜΜ ώστε να συζητήσουμε κάποια τεχνικά πως θέλω να γίνουν και να μου πει εάν υπάρχει η δυνατότητα και εάν είναι τεχνικά εφικτό.

Το ερώτημα μου αρχικά ήταν το εξής: Γνωρίζει κάποιος από τα ονόματα τη δουλειά των τριών προτεινόμενων γιατρών-συνεργατών του για να έχω μία καλύτερη εκτίμηση?

Kostas97

Well-Known Member
Συμφωνώ μαζί σου, μία πρώτη εντύπωση όμως μπορείς να πάρεις οπτικά από τη δότρια. Άλλωστε δεν νομίζω να υπάρχει κάποια κλινική που να βγάζει ακριβείς μετρήσης δότρια πριν μπεις για χειρουργείο. Ίσως να υπάρχει, αλλά να την αγνοώ. Επίσης, ο γιατρός δεν είναι άγνωστος. Έχω διαβάσει και εδώ για αυτόν, πέρα από το νήμα του panos. Αλλά εδώ δεν είναι όλοι οι γιατροί, υπάρχουν πάρα πάρα πολλοί που λείπουν απλά επειδή δεν έχει πάει κάποιος από δω και να δείξει αποτελέσματα. Πλέον από ότι μου είπε δεν ασχολείται ο ίδιος με τη ΜΜ. Είναι διαδικασία λεπτοδουλειάς, κουραστική για πλαστικούς, περισσότερο αγγαρεία το βλέπουν κ όταν δείξουν τον τρόπο μπορεί να την κάνει ακόμα κ βοηθός με κάποια εμπειρία, δεν χρειάζεται γιατρός. Έτσι κάνουν πολλές κλινικές. Στου βελιμβασάκη βέβαια είναι κάθετοι ότι δεν επιτρέπουν βοηθό να κάνει εξαγωγή ή εισαγωγή, το κάνει μόνο γιατρός. Οι βοηθοί φιντάρουν το τσόι και ξεχωρίζουν τα grafts. Άλλες κλινικές τους βάζουν κ κάνουν κ τα άλλα. Αυτοί ήταν κατηγορηματικά αντίθετοι.

Εξήγησα γτ τον επέλεξα. Από το να γράφει ένα χαρτάκι πρόχειρο με τα grafts που και τι, δίνει ολόκληρο ριπόρτο. Επίσης, οργανωτικά μου φάνηκε σοβαρός. Σαν κέντρο-κλινική. Τώρα, περαιτέρω θα δείξει την επόμενη βδομάδα κατά πάσα πιθανότητα που έχω ζητήσει να έχω μία επικοινωνία με τον γιατρό που θα αναλάβει την ΜΜ ώστε να συζητήσουμε κάποια τεχνικά πως θέλω να γίνουν και να μου πει εάν υπάρχει η δυνατότητα και εάν είναι τεχνικά εφικτό.

Το ερώτημα μου αρχικά ήταν το εξής: Γνωρίζει κάποιος από τα ονόματα τη δουλειά των τριών προτεινόμενων γιατρών-συνεργατών του για να έχω μία καλύτερη εκτίμηση?
Ο γιατρος(Βελιμβασακης) παντως που επιλεγεις να ξερεις οτι για τη δικια του μετ επελεξε εναν κορυφαιο χειρουργο με πολλα χρονια εμπειριας στο χωρο και αμετρητα αναρτημενα αποτελεσματα.
Αρα δεν ξερω πως χαρακτηρισε τη διαδικασια αγγαρεια και μπορουν ολοι να το κανουν. Εφοσον ειναι ετσι γιατι και εκεινος δεν επελεξε την οποιαδηποτε πολυ οικονομικοτερη λυση στα χερια ενος νεου ιατρου στο χωρο.

Ως προς την ουσια το βασικοτερο ολων ειναι να δεις αποτελεσματα. Το οτι ο γιατρος δεν κανει ολη τη διαδικασια δεν ειναι απαραιτητα κακο., εφοσον η ομαδα ειναι οργανωμενη και ο καθενας ξερει το ρολο του. Αλλωστε για φαντασου εναν ανθρωπο ασταματητα 10 ωρες πανω απο το κεφαλι σου να κανει ολες τις δουλειες. Πιθανως και ο ιδιος να μη το θες, εφοσον πιο ευκολα μερη μπορουν να τα κανουν οι βοηθοι και με τον γιατρο εκει στα πιο απαιτητικα.

Αν εσενα σου εδειξαν εναν ικανοποιητικο αριθμο αποτελεσματων, παρομοιων με το δικο σου σε χαρακτηριστικα τριχας,nw κλπ και σε επεισαν τοτε καλως πας εκει.
Ειδαλλως να ξερεις πως πολλες ειναι οι λεπτομερειες που μπορουν να στραβωσουν και αν δεις εδω νηματα θα το διαπιστωσεις ιδιοις ομμασι.

Τελευταία επεξεργασία:

Legend

Member
Δεν νομιζω να σου απαντήσει κάποιος σε αυτο το ερώτημα καθώς εδώ μέσα "ακούγονται" συγκεκριμένα ονόματα γιατρών και έτσι τα μέλη επιλέγουν από αυτές τις κλινικές. Από τον Βελημβασάκη έχουμε 2 μέλη που εκαναν 2 επεμβάσεις σε αυτον. 1 ο panosss που έκανε 2 φορές επέμβαση και στις 2 ειχε καλό αποτέλεσμα με υψηλή φύτρωση, για τον αλλο δεν ξέρουμε πως πήγε γιατι σταμάτησε την παρουσίαση του στην αρχη. Ωστόσο το οτι δεν υπάρχουν εδώ μέσα αρκετά περιστατικά αλλων γιατρών δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλοί. Μπορεις να βρεις καλύτερους γιατρούς του εξωτερικού που δεν έχουν καθολου αποτελέσματα εδώ μέσα ή που δεν τους ξέρουν τα μέλη.

Ακριβεις μετρησεις πριν μπεις στο χειρουργείο οντως δεν κανει καμια κλινική. Αλλες δεν κάνουν ουτε στο χειρουργείο. π.χ. και στην Κύπρο οι κλινικές δεν ασχολούνται γενικά με μετρήσεις όπως και κάποιες στην Ελλάδα. Ο Βελημβασάκης κάνει αναλυτικές μετρήσεις με το προγραμμα του Lorenzo οταν κανεις επέμβαση σε αυτον. Απλά δεν έχουμε αρκετό υλικό εδώ μέσα, αφού δεν ακούγεται το ονομα του. Ειναι καλό που θα συναντήσεις πάντως τον γιατρό που θα σου κανει την μμ αν τον επιλέξεις ώστε να συζητήσετε για το πλάνο.

Μπλουζα