Νέος και Θεραπεια με ... Novoxidyl caps ??

JohnLoser

New Member
Γεια σε ολους...Νεος εδω και λιγακι φρικαρισμενος. Ειμαι 25 και εχω εδω και 2 μηνες σχεδον (απο αρχες Σεπτεμβρη)που παρατηρω τριχοπτωση στο λουσιμο και σχετικη αραιωση..Επισκεφθηκα δερματολογο και αφου "διεγνωσε" τριχοπτωση μου προτεινε να μη με βαλει σε μπελαδες να κανω εξετασεις αιματος κτλ και μου εδωσε θεραπεια με
-Azaderm Version trichogen Shampoo & Lotion για τοπικα και
-Novoxydil Caps της Medimar(2 καψουλες τη μερα)
λεγοντας μου οτι οι καψουλες ειναι απλα αμινοξεα, συμπληρωματα διατροφης και δε χρειαζεται να αγχωθω για αυτα.
Σαν ψειρας ομως εγω, αφου πηρα τις καψουλες προσεξα πως το φυλλο οδηγιων δεν ειναι σαν τα συνηθισμενα να γραφει εστω τις ανεπιθυμητες παρενεργειες κτλ ... Μονο κατι
"Συγχαρητηρια εχετε στα χερια σας ενα προιον που θεωρειται σαν η τελευταια εξελιξη στην αντιμετωπιση της τριχοπτωσεως.....μπλα μπλα...(και αναφερει πως) προλαμβανει την απωλεια μαλλιων μπλοκαροντας με φυσικο τροπο το ενζυμο της 5-α αναγωγασης κτλ" ε και αυτο εκατσε αφορμη να ψαχτω στο ιντερνετ και να ανακαλυψω πως οι καψουλες αυτες χρησιμοποιουν τον ιδιο μηχανισμο με την περιβοητη Φιναστεριδη για την οποια δεν εχω και τις καλυτερες εντυπωσεις, τουλαχιστον απο αυτα που εχω διαβασει γενικοτερα .. Αποτελεσμα να σταματησω να παιρνω τις καψουλες (ειχα παρει για 7 μερες) μιας και δεν εβρισκα καθολου πληροφοριες στο ιντερνετ για αυτες και να αναζητω πληροφοριες για τα συστατικα τους τα οποια ειναι:
-Saw Palmetto 160mg
-Camelia Sinensis 80mg
-Olea Europea 80mg
-Zinc Gluconate 40mg
Excipients: Magnesium stearate
Μεσα στις φρικες που εφαγα (συγχωρεστε με για την υπερβολη)διαβαζοντας για τη φιναστεριδη, το saw palmetto κτλ αποφασισα να κανω καποιες εξετασεις αιματος που μου προτεινε ενας φιλος με παρομοιο θεμα. Οι γενικες εξετασεις καθως και για συκωτι, φεριτινη, θυροειδη, βιταμινη β12 και φιλικο οξυ βγηκαν καλες ΕΚΤΟΣ του Σιδηρου που εδειξαν 46mg/dl με φυσιολογικες τιμες 60-100..Δεν ξερω αν φταιει ο λιγο χαμηλος σιδηρος για την τριχοπτωση γιατι το θεμα ειναι οτι δν χανω απο ολο το κεφαλι μαλλια αλλα μονο απο το πανω μερος οπου και η τριχα ειναι αρκετα λεπτη οποτε λεω ειναι λογω ανδρογενετικης αλωπεκιας και οχι χαμηλου σιδηρου.

Κλεινοντας το παραληρημα ΘΕΛΩ να ρωτησω αν υπαρχει καποιος εδω μεσα που παιρνει αυτες τις καψουλες η τι αποψη-γνωση εχει για τα παραπανω συστατικα.
Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη για το μακρυ παραληρημα αλλα φιλοι-γνωστοι-γονεις εχουν λυσσαξει πως ειναι απλα λογω φθινοπωρου και οτι θα περασει αλλα αυτοι μαλλον δε καταλαβαινουν.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis25

Member
Παρε σιδηρο και μετα φτιαξε ολατ αλλα. Αν εχεις χαμηλοσιδηρο προκαλειται τριχοπτωση.φτιαξε το σιδηρο περιμενε κανα εξαμηνο και μετα κοιτα.αλλα και το σιδηρο να μην φτιαξεις παλι θα χεις προβλημα λογω χαμηλου σιδηρου. Φτιαξε το σιδηρο και περιμενε κανα 6 μηνο. Το σιδηρο ειναι πρωταρχικος λογος τριχοπτωσης. Οταν εχεις τριχοπτωση το πρωτο που σου λενε ειναι κοιτα το σιδερο σου για ν αποκλεισουνε τα παντα αρα να καταλαβουν οτι αφου ο σιδηρος του αλλου ειναι ενταξει ο αλλος εχει ανδρογενετικη αλωπεκια. Καλη επιτυχια.

tasos33

Well-Known Member
Ο γιαννης εχει δικιο,παρε σιδηρο οπώσδηποτε,και προσεχε ποιον θα επιλεξεις,για μενα που παιρνω συχνα το ferof@lic το οποιο χρησιμοποιουσα εως τωρα ηταν μουφα ειχε χαμηλη απορροφηση,το αλλαξα με fe@fol και βλεπω διαφορα στην αποροφηση
η β12 ποσο ειναι;

JohnLoser

New Member
tasos33 είπε:
Ο γιαννης εχει δικιο,παρε σιδηρο οπώσδηποτε,και προσεχε ποιον θα επιλεξεις,για μενα που παιρνω συχνα το ferof@lic το οποιο χρησιμοποιουσα εως τωρα ηταν μουφα ειχε χαμηλη απορροφηση,το αλλαξα με fe@fol και βλεπω διαφορα στην αποροφηση
η β12 ποσο ειναι;

η β12 ειναι 307pg/ml με φ.τ. 197-866
Θα ψαχτω για καποιο συμπληρωμα σιδηρου αλλα δε ξερω, δε γινεται να πεφτουν τοσες τριχες καθε φορα και να φταιει μονο ο σιδηρος ενω η φερριτινη ειναι μια χαρα.. Ξεκινησα ηδη μινοξιδιλη γιατι αν ειναι να περιμενω ενα 6μηνο να κανει το θαυμα ο σιδηρος οπως λεει κ ο Γιαννης, με κοβω να μην εχω καθολου τριχα μεχρι τοτε ετσι οπως παει :huh:

tasos33

Well-Known Member
θα σου προτεινα να παρεις ενα διμηνο σιδηρο και μετα βλεπεισ και μινοξ να παρεις τωρα δε σημαινει οτι θα σταματησει η πτωση, αντιθετος θα εχεις μαλλον σεντινγ για αρχη

Penny Stoikou

New Member
Αγαπητέ Φίλε ,
Σου δίνω μια σύντομη απάντηση για το θέμα σου με τις Novoxidyl caps.
Το Saw Palmetto ή Serenoa Repens είναι φυτικής προέλευσης και είναι Ισχυρός αναστολέας του ενζύμου 5a Reductase που ενοχοποιείται για την τριχόπτωση . Έχει τις ίδιες επιδόσεις με την Finasteride (που καλώς δεν έχεις καλή άποψη, λόγω παρανεργειών) χωρίς παρενέργειες . Το Zinc Gluconate κάνει επίσης την ίδια δουλειά . Οι πολυφαινόλες είναι αντιοξειδωτικές και δημιουργούν υπεραιμία τοπική που είναι αναγκαία . Το Novoxidyl caps είναι πρωτότυπο προϊόν ΜΟΝΑΔΙΚΟ παγκοσμίως και εξάγεται σε πολλές χώρες . Μπες στο Novoxidyl.gr και θα δεις το προϊόν . Στη διάθεσή σου για ότι θελήσεις .
Υ.Γ. Αξιολογείται από Δ/Ρ σαν το καλύτερο για Ανδρογενετική Αλωπεκία .

Penny Stoikou

New Member
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ'ΟΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ.
Επανέκφυση δεν μπορεί να γίνει , εφόσον είναι κατεστραμμένος ο βολβός της τρίχας.Είναι σαν να κόβουμε ένα δάκτυλο και να περιμένουμε να κολλήσει.

mimis giova

Active Member
αν δεν μιλαμε για επανεκφυση...τι τα καλητερα απο οσα κυκλοφουρουν δλδ??η μινοξ δινει επανεκφυση..βεβαια δακτυλο δεν κολαει...

kapa

Μέλος του προσωπικού
ελπιζω να καταλαβαινετε οτι προκειται για διαφημηση απο συνεταιρο η υπαλληλο του προιοντος.
απο εκει και περα δικη σας επιλογη αν το δοκιμασετε η οχι

mimis giova

Active Member
το καταλαβαμε..δεν μας πειραζει καππα..καλοδεχουμενη ολοι..τουλαχιστον δεν ειπε ψεματα οτι γινεσαι μαλλιας..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
να πω λιγα πραγματα για το saw palmetto μιας και εχει δοκιμαστει απο πολλα μελη αλλα και απο εμενα.
30% πιθανοτητες για παρενεργειες,30% πιθανοτητες να δουλεψει,30% ουτε παρενεργειες ουτε να δουλεψει.
αλλα και να δουλεψει δεν φτανει την φινα σε αποδοση.
θυμαμαι χαρακτηριστικα το μελος george6 ειχε αντικαταστησει την φινα με saw palmetto.
ειχε αποτελεσματα απο την φινα αλλα τις γνωστες παρενεργειες.
το αποτελεσμα λιγο υποχωρηση.
χρειαζονται πολλα mg saw palmetto για να φτασει σε αποδοση την φιναστεριδη και δεν ξερω αν ειναι ασφαλη τοσα mg.
προσωπικα πιστευω χωρις να ειμαι και 100% σιγουρος οτι οι παρενεργειες ερχονται απο την μειωση της DHT και οχι απο τον τροπο που την μειωνουμε,ειτε ειναι φιναστεριδη,ειτε saw palmetto

poseidonas77

Well-Known Member
συμφωνω με τον kappa ..εαν πραγματικα δουλευε αλλα και χωρις παρενεργειες θα ηταν γνωστο στη πιατσα και θα ειχε κλεισει
ηδη η μερκ...

Penny Stoikou

New Member
Κανένα προϊόν δεν έχει 2 αναστολείς της 5a Reductase και κανένα Πολυφαινόλες που είναι το τελευταία Επιστημονικά ζητούμενο.Όποιος επαγγέλεται επανέκφυση , όταν ο βολβός της τρίχας έχει νεκρωθεί είναι ή ψεύτης ή απατεώνας.Η Minoxidil δέ λέει για επανέκφυση.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Κανένα προϊόν δεν έχει 2 αναστολείς της 5a Reductase και κανένα Πολυφαινόλες που είναι το τελευταία Επιστημονικά ζητούμενο.Όποιος επαγγέλεται επανέκφυση , όταν ο βολβός της τρίχας έχει νεκρωθεί είναι ή ψεύτης ή απατεώνας.Η Minoxidil δέ λέει για επανέκφυση.
Η πραγματικότητα είναι ότι κανένα προϊόν δεν έχει μόνο 2 αναστολείς της 5a Reductase, όλα έχουν παραπάνω, ενδεικτικά ακόμα και το ταπεινό revivogen έχει 6. Αν καθίσουμε και κάνουμε λίστα προϊόντων με 5a Reductase blockers θα ξεπεράσουμε την πρώτη εκατοντάδα. Φυσικά οι πολυφαινόλες δεν είναι κάτι το καινούργιο, υπάρχουν σκευάσματα και oral και τοπικά με διάφορες περιεκτικότητες.
κα Στοικου δεν σας αδικώ, έχετε την επιφανειακή εντύπωση ότι εδώ είμαστε ανενημέρωτα "πρόβατα", αλλά σας πληροφορώ ότι σε αυτή την κοινότητα υπάρχουν άτομα που έχουν κάνει ιατρικούς και μη επιστήμονες να καταπιούν τη γλώσσα τους. Ο τελευταίος που είχε την εντύπωση ότι θα μας χειραγωγήσει (κλινικές μεταμόσχευσης) το μετανιώνει τα τελευταία 5 χρόνια.

Μπλουζα