jimys
Member
Καλησπέρα ,
[align=justify]Αρχικά θα ήθελα να πω συγχαρητήρια για το forum. Πριν το βρω και αρχίσω να ψαχνομαι εδω πίστευα πως μόνο η μ/μ είναι επιλογή για την α/α . Εδώ παρέχετε όχι μόνο πληροφόρηση αλλα και ψυχολογική υποστήριξη! σας ευχαριστώ γι αυτό. Λοιπόν είμαι 23 έχω α/α nw 2 με 3 (δεν μπορω να διακρίνω ακριβώς+ επειδή ποστάρω πρώτη φορά θα δω τι παίζει εδω και θα ανεβάσω φωτό αργότερα ) κληρονομική απο το πατέρα μου ο οποίος έχοντας ακριβώς τα ίδια στάδια με εμένα έχει προβλέψει ακριβώς τη πορεία μου και με βάση αυτό ξέρω ότι μέχρι τα 28 29 θα μ πέσουν όλα .
Εχω διαβάσει πάρα πολλά εδώ οπότε μη μου απαντήσετε τα όσα πολυ βασικά θεωρούνται ήδη γνωστά :angel: Ξεκίνησα ήδη με reg 5% και fungoral 2% και σκέφτομαι να ολοκληρώσω το big3 όπως λέγεται εδώ με propecia (1/5) για αρχή (αν κάπου κάνω κατι λάθος πείτε μου
) . θέλω να ρωτήσω τα εξής :
-αρχικά γνωρίζετε αν η τιμή του propecia έχει πέσει καθόλου με τις πρόσφατες μειώσεις ( βλέπε μέιωση regain που απόσο ξέρω παλιότερα ο αδερφός μ το έπαιρνε σε σχεδόν διπλάσια τιμή) ;
-υπάρχει καποια προοπτική στο μέλλον να βγει θεραπεία σαν του prepecia/proscar χωρίς τις παρενεργειες; δηλαδη να βγει εν τέλη το πολυπόθητο φάρμακο κατα της τριχόπτωσης; υπάρχει κάτι που να είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο; αυτό θα έδινε περισσότερο κουράγιο και προοπτική στη θεραπεία με φινα.
-τέλος δεν έχω ξεκαθαρίσει αν οι παρενέργειες του propecia/proscar γίνουν εμφανείς και το κόψεις τότε ποιά είναι η εναλλακτική. (τα τοπικά dht blockers? αν ναι τότε ποιο θα μου προτείνετε
-γενικά τι άλλο θα με συμβουλεύατε;
-χρησιμοποιώ ultrex ( μέχρι σημερα) που έχει zinc να το κόψω; (με ποιο να το αντικαταστήσω; ) ή να το χρησιμοποιώ μετα απο 4 ώρες αφότου βάζω regain ;
- αν πήγαινα για μ/μ πάλι δεν θα συνεχιζα την αγωγή για να κρατήσω αυτά που έχω; τη θεραπεία δεν τη γλιτώνω έτσι;
[/align]Εχω διαβάσει πάρα πολλά εδώ οπότε μη μου απαντήσετε τα όσα πολυ βασικά θεωρούνται ήδη γνωστά :angel: Ξεκίνησα ήδη με reg 5% και fungoral 2% και σκέφτομαι να ολοκληρώσω το big3 όπως λέγεται εδώ με propecia (1/5) για αρχή (αν κάπου κάνω κατι λάθος πείτε μου
-αρχικά γνωρίζετε αν η τιμή του propecia έχει πέσει καθόλου με τις πρόσφατες μειώσεις ( βλέπε μέιωση regain που απόσο ξέρω παλιότερα ο αδερφός μ το έπαιρνε σε σχεδόν διπλάσια τιμή) ;
-υπάρχει καποια προοπτική στο μέλλον να βγει θεραπεία σαν του prepecia/proscar χωρίς τις παρενεργειες; δηλαδη να βγει εν τέλη το πολυπόθητο φάρμακο κατα της τριχόπτωσης; υπάρχει κάτι που να είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο; αυτό θα έδινε περισσότερο κουράγιο και προοπτική στη θεραπεία με φινα.
-τέλος δεν έχω ξεκαθαρίσει αν οι παρενέργειες του propecia/proscar γίνουν εμφανείς και το κόψεις τότε ποιά είναι η εναλλακτική. (τα τοπικά dht blockers? αν ναι τότε ποιο θα μου προτείνετε
-γενικά τι άλλο θα με συμβουλεύατε;
-χρησιμοποιώ ultrex ( μέχρι σημερα) που έχει zinc να το κόψω; (με ποιο να το αντικαταστήσω; ) ή να το χρησιμοποιώ μετα απο 4 ώρες αφότου βάζω regain ;
- αν πήγαινα για μ/μ πάλι δεν θα συνεχιζα την αγωγή για να κρατήσω αυτά που έχω; τη θεραπεία δεν τη γλιτώνω έτσι;