Νέο μέλος, απορίες περί θεραπείας

jimys

Member
Καλησπέρα ,
[align=justify]Αρχικά θα ήθελα να πω συγχαρητήρια για το forum. Πριν το βρω και αρχίσω να ψαχνομαι εδω πίστευα πως μόνο η μ/μ είναι επιλογή για την α/α . Εδώ παρέχετε όχι μόνο πληροφόρηση αλλα και ψυχολογική υποστήριξη! σας ευχαριστώ γι αυτό. Λοιπόν είμαι 23 έχω α/α nw 2 με 3 (δεν μπορω να διακρίνω ακριβώς+ επειδή ποστάρω πρώτη φορά θα δω τι παίζει εδω και θα ανεβάσω φωτό αργότερα ) κληρονομική απο το πατέρα μου ο οποίος έχοντας ακριβώς τα ίδια στάδια με εμένα έχει προβλέψει ακριβώς τη πορεία μου και με βάση αυτό ξέρω ότι μέχρι τα 28 29 θα μ πέσουν όλα .

Εχω διαβάσει πάρα πολλά εδώ οπότε μη μου απαντήσετε τα όσα πολυ βασικά θεωρούνται ήδη γνωστά :angel: Ξεκίνησα ήδη με reg 5% και fungoral 2% και σκέφτομαι να ολοκληρώσω το big3 όπως λέγεται εδώ με propecia (1/5) για αρχή (αν κάπου κάνω κατι λάθος πείτε μου :D ) . θέλω να ρωτήσω τα εξής :
-αρχικά γνωρίζετε αν η τιμή του propecia έχει πέσει καθόλου με τις πρόσφατες μειώσεις ( βλέπε μέιωση regain που απόσο ξέρω παλιότερα ο αδερφός μ το έπαιρνε σε σχεδόν διπλάσια τιμή) ;
-υπάρχει καποια προοπτική στο μέλλον να βγει θεραπεία σαν του prepecia/proscar χωρίς τις παρενεργειες; δηλαδη να βγει εν τέλη το πολυπόθητο φάρμακο κατα της τριχόπτωσης; υπάρχει κάτι που να είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο; αυτό θα έδινε περισσότερο κουράγιο και προοπτική στη θεραπεία με φινα.
-τέλος δεν έχω ξεκαθαρίσει αν οι παρενέργειες του propecia/proscar γίνουν εμφανείς και το κόψεις τότε ποιά είναι η εναλλακτική. (τα τοπικά dht blockers? αν ναι τότε ποιο θα μου προτείνετε;)
-γενικά τι άλλο θα με συμβουλεύατε;
-χρησιμοποιώ ultrex ( μέχρι σημερα) που έχει zinc να το κόψω; (με ποιο να το αντικαταστήσω; ) ή να το χρησιμοποιώ μετα απο 4 ώρες αφότου βάζω regain ;
- αν πήγαινα για μ/μ πάλι δεν θα συνεχιζα την αγωγή για να κρατήσω αυτά που έχω; τη θεραπεία δεν τη γλιτώνω έτσι;​
[/align]

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
Γεια χαρά φιλε, καλώς ήρθες στο forum. Και γω πριν ξεκινήσω θεραπεία σκεφτόμουν μονο μεταμόσχευση έλεγα δεν θα μου κάνουν τίποτα αυτά.
Στα ερωτήματα σου:
propecia 1/5 εννοείς η proscar 1/5? το propecia 1/5 είναι 0.25mg φιναστερίδη και το proscar 1/5 1mg.
Τώρα όσον αφορά κάτι καινούργιο που να κάνει περίπου την ίδια δουλειά με την φιναστερίδη χωρίς sides είναι αυτό εδώ.
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5076.html
Όμως να ξέρεις φιλε μου, ένα μεγάλο κομμάτι για να καταλάβεις τι σου κάνει και τι όχι γιατί όλοι οι οργανισμοί δεν είναι ίδιοι, εγώ πάω με το σκεπτικό δοκιμάζω και ότι μου κάνει το συνεχίζω. Αυτα :)

jimys

Member
καλως σας βρήκα! και ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση :) θα το κοιταξω αυτο που μου είπες .οσον αφορά σαμπουάν ; επίσης εννοώ (1/5) propecia δλδ 0.2 mg φινα για αρχή μιας και γενικά είμαι υπερ των αργών μεταβολών ( αναλογικών ) και όχι των απότομων { γενικότερα για τη ζωη }

Chs

Μέλος του προσωπικού
jhmmys είπε:
καλως σας βρήκα! και ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση :) θα το κοιταξω αυτο που μου είπες .οσον αφορά σαμπουάν ; επίσης εννοώ (1/5) propecia δλδ 0.2 mg φινα για αρχή μιας και γενικά είμαι υπερ των αργών μεταβολών ( αναλογικών ) και όχι των απότομων { γενικότερα για τη ζωη }

Γειά σου jhmmys και καλως ήρθες και από εμένα :)

Πολύ σωστά σκέφτηκες και πολύ καλά θα πράξεις, για αρχή propecia 1/4 όμως που είναι 0,25mg. Και με τον καιρό να ανεβάζεις για να βλέπεις και πως αντιδρά το σώμα σου. Καλή επιτυχία :) και αν έχεις καμιά απορία εδώ ήμαστε. Φιλικά Χρήστος

jimys

Member
Chs είπε:
jhmmys είπε:

Πολύ σωστά σκέφτηκες και πολύ καλά θα πράξεις, για αρχή propecia 1/4 όμως που είναι 0,25mg. Και με τον καιρό να ανεβάζεις για να βλέπεις και πως αντιδρά το σώμα σου. Καλή επιτυχία :) και αν έχεις καμιά απορία εδώ ήμαστε. Φιλικά Χρήστος

πανω που ειχα παρει λοιπον την αποφαση να ξεκινησω με προπεσια ειδα το keratene και η αληθεια ειναι λεω να ξεκινησω με αυτο, στην Ελλαδα δεν υπαρχει ακομα έτσι; επισης θα ηθελα να ρωτησω αν καποιο χαπι ειναι μεγαλο και το κοψουμε στα δυο ας πουμε και το παρουμε ετσι αλλαζει τιποτα; Εκτος απο jero και kappa υπαρχει αλλος που το χρησιμοποιει να μου πει αποτελέσματα;

Μεχρι τωρα χρησιμοποιω (10 ημερες) regain 5% και fungoral 2% και βλεπω πιο "ζωντανες" τις τριχες μπροστα , οχι τρομερα αποτελεσματα.

Chs

Μέλος του προσωπικού
jhmmys είπε:
Chs είπε:
jhmmys είπε:

πανω που ειχα παρει λοιπον την αποφαση να ξεκινησω με προπεσια ειδα το keratene και η αληθεια ειναι λεω να ξεκινησω με αυτο, στην Ελλαδα δεν υπαρχει ακομα έτσι; επισης θα ηθελα να ρωτησω αν καποιο χαπι ειναι μεγαλο και το κοψουμε στα δυο ας πουμε και το παρουμε ετσι αλλαζει τιποτα; Εκτος απο jero και kappa υπαρχει αλλος που το χρησιμοποιει να μου πει αποτελέσματα;

Μεχρι τωρα χρησιμοποιω (10 ημερες) regain 5% και fungoral 2% και βλεπω πιο "ζωντανες" τις τριχες μπροστα , οχι τρομερα αποτελεσματα.

Αποτελέσματα απο Keratene ακομη δεν υπάρχουν είναι κάτι καινουριο και θελει καιρο για να δειξει αν πραγματικα λειτουργει.

jimys

Member
λογικο , αποτι ειδα τωρα ειναι καψουλες και οχι χαπια, τις παιρνουμε οπωσδηποτε αυτουσιες με καταποση ή μπορουμε να τις ανοιξουμε και να βαλουμε τι σκονη σε νερο κ.λ.π;

Chs

Μέλος του προσωπικού
jhmmys είπε:
λογικο , αποτι ειδα τωρα ειναι καψουλες και οχι χαπια, τις παιρνουμε οπωσδηποτε αυτουσιες με καταποση ή μπορουμε να τις ανοιξουμε και να βαλουμε τι σκονη σε νερο κ.λ.π;

Συμφωνα με τις οδηγειες οπως ειναι στη καψουλα.

jimys

Member
σε πολλα σημεια εχω δει να προτεινετε airol - μινοξ, για ποιες περιπτωσεις αξιζει; εγω ας πουμε που εχω θεμα στου κροταφους και αραιωση μπροστα μπορω να χρησιμοποιησω αυτο το συνδυασμο;

επίσης πως θα χρησιμοποιησω ρεβιβοτζεν με μινοξ αιρολ και φουνγκοραλ σαυτη τη περιπτωση , (ημουν αναμεσα σε ρεβιβο και ζιξ αλλλα δυστυχως δεν μπορω να ρισκαρω να φτιαξω ζιξ δεν μου εχω εμπιστοσυνη οποτε λεω να δωσω μια ευκαιρια στο ρεβιβο)

jimys

Member
ξεθαβω λιγο το δικο μου τοπικ καθως εχω την εξης απορια, χρησιμοποιουσα 3 εβδομαδες regaine οταν ξεκινησα να βαζω και ρεβιβο και οπου να ναι κλεινω την 6η εβδομαδα και το σεντινγκ συνεχιζεται ακαταπαυστα υπαρχει πιθανοτητα το ρεβιβο που ξεκινησα ετεροχρονισμενα να παρατεινει το σεντινγκ;;

jimys

Member
Καλησπερα παιδια!
Μετα απο απουσια 4 μηνών επιστρέφω στο φορουμ για δυο λογους:
α) να αναλυσω τα αποτελεσματα της θεραπειας μου μεχρι τωρα
β) να ενημερωθώ τι έχει αλλάξει το τελευταίο 4 μηνο (cg 210 , roller, βουρτσισμα)

α) απο τις 4 Μαιου παιρνω πρωι βραδυ μινοξ (αφρο ) + fungoral , και μετα το τριτο μηνα ειδα παρα πολυ καλα αποτελεσματα!! οχι ομως στους κροταφους.. (οπως ηταν αναμενομενο) . Το τελευταιο καιρο (6 μηνες περιπου ) οπως ηταν αναμενομενο αρχιζει και ξεκιναει εντονη τριχοπτωση !! και η μεταβολη ειναι εμφανης .

β) απο εδω και μετα τι;; διαβασα γαι του βουρτσισμα το ρολλερ και το υποσχομενο cg 210 αλλα δεν ξερω τι να συμπεριλαβω στη συγκεκριμενη στιγμη;; με ποια σειρα να τα ξεκινησω! ακουω γνωμες :/

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Reve

Active Member
Το τελευταιο καιρο (6 μηνες περιπου ) οπως ηταν αναμενομενο αρχιζει και ξεκιναει εντονη τριχοπτωση !! και η μεταβολη ειναι εμφανης .

Καλησπέρα φίλε και καλή δύναμη. Δεν θα έλεγα ότι είναι λογικό να χάσει η μινοξιδίλη τόσο γρήγορα εκτός αν έχεις επιθετική τριχόπτωση. Λογικά κρατάει 2 χρόνια και έπειτα πέφτει σταδιακά. Εγώ πέρασα φάση 2ου shedding και τώρα σταματάει πάλι η τριχόπτωση (CHs ευχαριστώ φίλε) ίσως συμβαίνει το ίδιο σε σένα. Αν ψάξεις και στα ξένα φόρουμ θα βρεις μαρτυρίες ότι τυχαίνει συχνά. Επίσης μπορεί να είναι και εποχιακή. Όσο αφορά τις θεραπείες roller και βούρτσιμα νομίζω πως το δεύτερο κερδίζει περισσότερο έδαφος σιγά σιγά + ότι σου καθαρίζει το τριχωτό και λογικά απορροφούνται και τα τοπικά καλύτερα (εφόσον έχει φύγει το νεκρό δέρμα). Καλή συνέχεια.

jimys

Member
Reve είπε:
Το τελευταιο καιρο (6 μηνες περιπου ) οπως ηταν αναμενομενο αρχιζει και ξεκιναει εντονη τριχοπτωση !! και η μεταβολη ειναι εμφανης .

Καλησπέρα φίλε και καλή δύναμη. Δεν θα έλεγα ότι είναι λογικό να χάσει η μινοξιδίλη τόσο γρήγορα εκτός αν έχεις επιθετική τριχόπτωση. Λογικά κρατάει 2 χρόνια και έπειτα πέφτει σταδιακά. Εγώ πέρασα φάση 2ου shedding και τώρα σταματάει πάλι η τριχόπτωση (CHs ευχαριστώ φίλε) ίσως συμβαίνει το ίδιο σε σένα. Αν ψάξεις και στα ξένα φόρουμ θα βρεις μαρτυρίες ότι τυχαίνει συχνά. Επίσης μπορεί να είναι και εποχιακή. Όσο αφορά τις θεραπείες roller και βούρτσιμα νομίζω πως το δεύτερο κερδίζει περισσότερο έδαφος σιγά σιγά + ότι σου καθαρίζει το τριχωτό και λογικά απορροφούνται και τα τοπικά καλύτερα (εφόσον έχει φύγει το νεκρό δέρμα). Καλή συνέχεια.

ευχαριστώ φιλε επισης ! δεν νομιζω να εχω επιθετική τριχόπτωση καθως είναι αργη και σταθερή και ειμαι 24 + πλεον , μαλλον είναι εποχιακή :/ με βλεπω να τείνω προς cg 210

Μπλουζα