Να κάνω μεταμόσχευση?

konakihotel

Member
Καλησπέρα σε όλους,

Σας διαβάζω αρκετό καιρό τώρα και σκέφτομαι για μεταμόσχευση. Είμαι 39 χρόνων και τα τελευταία 10 χρόνια χρησιμοποιώ μόνο minoxidilκαι τίποτε άλλο. Θέλω να γεμίσω το μπροστινό μέρος όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες γιατί το κούτελο μου έχει αρχίσει να πολυμεγαλώνει…

Αν σας έλεγα ότι δεν έχω οικονομικό πρόβλημα και μπορώ να πάω εύκολα εξωτερικό τι θα μου προτείνατε? Ευχαριστώ.

5zfvk5.jpg

ru4m6h.jpg

2wc1veg.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

koumparos

Well-Known Member
Σουπερ εισαι και μην ασχοληθεις.Περιμενε μεχρι τα 45 και βλεπεις.Η hairline που εχεις ταιριαζει απολυτα με την ηληκια σου.

konakihotel

Member
Ρε παιδιά σίγουρα να μη κάνω κάτι? Με έχει πιάσει το ψυχολογικό μου… όλες οι γκόμενες κοιτάζουν το κούτελο μου στο πρώτο ραντεβού…

FreeThinker

Well-Known Member
Εχεις και λεφτα και δε σου καθονται? Δε νομιζω να φταιει το κουτελο, καποιο αλλο λαθος κανεις...

nine

Active Member
καλα εισαι. και η μινοξ που βαζεις πολυ ειναι. δεν εχεις μεγαλο προβλημα για μεταμοσχευση

kolias

Active Member
αδελφε εχουμε το ιδιο προβλημα με το κουτελο ....... σε καταλαβαινω απολυτα ειναι μεγαλη πικρα. Εγω ειμαι 46 και οποιον ρωταω μου λεει οτι δεν εχω αναγκη για μεταμοσχευση. Παρολαυτα το κουτελο παραμενει κουτελο και φρικαρω ανα περιοδους
Το θεμα μας ομως λυνεται με μεταμοσχευση?
μην ξεχνας οτι τα μαλλια σου περαν του κουτελου ειναι αρκετα , θα βγει ενα ομοιομορφο αποτελεσμα?
επισης βλεπω οτι δεν εχεις τριγωνακια και αυτο επισης μεγαλη πικρα
Ελπιζω να σου απαντησουν οι γνωστες σχετικα εγω δεν μπορω να σε βοηθησω
απλα αμα αυτο σου δινει κουραγιο δεν εισαι ο μονος
εγω παντως με μινοξ απο τα 40 μεχρι τα 46 δεν εχω δει υποχωρηση

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τελικά όλα είναι σχετικά. Αν ο φίλος ήταν NW4+ θα ονειρευόταν να έχει τέτοιο μαλλί μετά από επιτυχημένη μεταμόσχευση. Τώρα έχοντας σαν δεδομένη την κατάσταση του επιζητεί κάτι καλύτερο. Η αντικειμενική όμως άποψη είναι ότι αυτή η εικόνα είναι απολύτως φυσιολογική για την ηλικία του. Παρόλαυτα αν έχει δότρια (που σίγουρα έχει) θα μπορούσε να την βελτιώσει αλλά λόγω του πυκνού μαμα μαλλιού θα χρειαζόταν πολύ υψηλές πυκνότητες και τοπ γιατρό για φυσικότητα. Προσωπικά δεν θα έκανα τίποτα αλλά περί ορέξεως....

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ισως εαν εκανε τα τριγωνακια να εδειχνε διαφορετικα το κουτελο.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Οι φώτο δεν είναι διαφωτιστικές ως προς τα τριγωνάκια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

konakihotel

Member
ναι έχεις δίκιο aeratos... κάτι τέτοιο θέλω αλλά ποιος μπορεί να μου το κάνει και να πετύχει?

aeratos28

Just aeratos
Αφού δεν υπάρχει κανένα οικονομικό θέμα όπως ειπες,μπορείς να πας εκεί που πήγε ο cvial..ίσως ο κορυφαίος γιατρός παγκοσμίως..

Μπλουζα