Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Georgex6 είπε:
lykos_19 είπε:.... να εγω χτες το ξυρισα.... και μου πηγενει πολυ απο οτι μου εχουν.. πει...
lykos_19 είπε:εεε δεν ειμαι και χαζος... δεν ξερω πως.... ειμαι... .!!!και το εκανα... γιατι με τα μαλλια επανω... δεν αποροφονται καλα τα τοπικα... και εχει επιτυχια 100% και οταν τα ξυριζεις... δεν εχεις υχνος πιτυριδας...
genesis είπε:ειχα κι εγω προσωπικη εμπειρια με το avodart και ειχα κανει και ενα θεματακι στο οποιο αναφερα πονο στο στηθος και δυσπνοια... doubleA χρησιμοποιουσα παρεπιμπτοντως.
lykos_19 είπε:μπορεις να παρεις ντουτ. για 6 μηνες και μετα να συνεχισεις με προσκαρ... θα σου κρατισει τα αποτελεσματα απο την ντουτ..
Panos1982 είπε:[quote author=lykos_19 link=topic=1728.msg30914#msg30914 date=1270721733]
μπορεις να παρεις ντουτ. για 6 μηνες και μετα να συνεχισεις με προσκαρ... θα σου κρατισει τα αποτελεσματα απο την ντουτ..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Άγγελος είπε:Τελειώνει το 3ο μου κουτάκι και είμαι καλύτερα από ποτέ, από όλες τις απόψεις.
Παίζει καθαρά ρόλο και ο οργανισμός για να παρουσιαστεί κάποια αντίδραση στο φάρμακο. Όπως και να το κάνουμε κανείς μας δεν είναι ίδιος!
Φυσικά παίζει σημαντικό ρόλο να προσέχουμε και την υγεία μας... Τώρα εσύ άμα δεν αθλείσαι, τρως ό,τι να 'ναι, δεν κοιμάσαι, καπνίζεις/πίνεις. Τι σου φταίει το καημένο το avodart;
ANAR είπε:Απο το στόμα το παίρνεις η τοπικα;;;;