Ξερο σμηγμα στην ριζα της τριχας

Δημητρης38

Active Member
Πριν λιγο βγηκε απο το δερμα σε περιοχη που εκανα επεμβαση μ/μ μια μικρη μπαλιτσα με ξερο σμηγμα κολλημενο στην ριζα μιας ατροφικης τριχας (επεσε πριν την ωρα της). Αυτο μπορει να ηταν θυλακιο μεταμοσχευσης που ξεραθηκε ή σμηγμα λογω τοπικης φλεγμονης που εμεινε κολλημενο στον θυλακα της ριζας και επεσε μαζι με την τριχα ?

Εν παση περιπτωση το θεμα ειναι για απορια σε δερματολογο αλλα εχω την εντυπωση πως οποιον και να ρωτησω δεν θα παρω ικανοποιητικη απαντηση ....

Αν καποιος στο Φορουμ γνωριζει ας απαντησει

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Πριν λιγο βγηκε απο το δερμα σε περιοχη που εκανα επεμβαση μ/μ μια μικρη μπαλιτσα με ξερο σμηγμα κολλημενο στην ριζα μιας ατροφικης τριχας (επεσε πριν την ωρα της). Αυτο μπορει να ηταν θυλακιο μεταμοσχευσης που ξεραθηκε ή σμηγμα λογω τοπικης φλεγμονης που εμεινε κολλημενο στον θυλακα της ριζας και επεσε μαζι με την τριχα ?

Εν παση περιπτωση το θεμα ειναι για απορια σε δερματολογο αλλα εχω την εντυπωση πως οποιον και να ρωτησω δεν θα παρω ικανοποιητικη απαντηση γιατι λογικα δεν θα ξερουν.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
δεν ξερω τι ειναι,ξερω πως θα φυγει.
με το head and shoulders με pyrithione zinc το λευκο απο το σουπερ μαρκετ.καθημερινα.
κοντευω 2 χρονια συνεχομενη χρηση και εχω βρει την υγεια μου με ολα τα δερματικα,ξηροδερμια,λιπαροτητα

Δημητρης38

Active Member
δεν ξερω τι ειναι,ξερω πως θα φυγει.
με το head and shoulders με pyrithione zinc το λευκο απο το σουπερ μαρκετ.καθημερινα.
κοντευω 2 χρονια συνεχομενη χρηση και εχω βρει την υγεια μου με ολα τα δερματικα,ξηροδερμια,λιπαροτητα

Thanx Καπα... την Δευτερα θα το αγορασω και ελπιζω να εχω τα ιδια αποτελεσματα.

Τελευταία επεξεργασία:
Αυτό το είχα δει και εγώ σε μερικες τριχες που επεσαν και νομιζα οτι ειναι dht, σμηγμα αλλα δεν το εψαξα, ενα μικρο ασπρο μπαλακι στη ριζα δεν λες;

Δημητρης38

Active Member
Αυτό το είχα δει και εγώ σε μερικες τριχες που επεσαν και νομιζα οτι ειναι dht, σμηγμα αλλα δεν το εψαξα, ενα μικρο ασπρο μπαλακι στη ριζα δεν λες;

Nαι... εσυ το επαθες σε τριχες που τις εκανες μεταμοσχευση ?

To Googlara χθες και καπου διαβασα πως ειναι τριχες σε τελογενη φαση που ο αδενας εκκρινει σμηγμα για να τις διατηρησει στην θεση τους, μεχρι να βγουνε οι επομενες και να τις σπρωξουν να φυγουν....αληθεια ψεμματα θα σε γελασω !!!

Μπλουζα