Ο Τυρκαλάς στην Αθήνα για consultation στις 28-29/12

panos1234

Well-Known Member
Πληροφορήθηκα από τον γιατρό Σωτήρη Τυρκαλά πως στις 28 και 29/12 θα βρίσκεται στην Αθήνα για consultation στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens,που βρίσκεται στην λεωφόρο Συγγρού 115.

Όποιος επιθυμεί να κλείσει ραντεβού για μια δωρεάν συνάντηση και εξέταση με τον γιατρό και την ομάδα του, μπορεί να καλέσει στο τηλέφωνο 2311289226 για να κλείσει το ραντεβού του.

Υπεύθυνη επικοινωνίας κλινικής
κα. Τέρπκου Σταυρούλα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Corona

Active Member
Πολύ Καλή κίνηση νομίζω καθώς πολλοί που μένουν Αθήνα δυσκολεύονται να έρθουν Θεσσαλονίκη για να κάνουν cons με τον Τυρκαλα.. Ξέρεις τι θα περιελαμβανει το consultation ??

panos1234

Well-Known Member
Πολύ Καλή κίνηση νομίζω καθώς πολλοί που μένουν Αθήνα δυσκολεύονται να έρθουν Θεσσαλονίκη για να κάνουν cons με τον Τυρκαλα.. Ξέρεις τι θα περιελαμβανει το consultation ??
Καλημέρα,
Θα γίνουν μετρήσεις και εκτίμηση για το αποτέλεσμα, καθώς και το πλάνο που θα πρέπει να συζητηθεί για την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

bobby

Well-Known Member
Η κοστολόγηση του (μέχρι σήμερα) είναι στάνταρ…2500 μονοήμερη 4000 διήμερη ανεξαρτήτως αριθμού τριχοθυλακίων.

m3e36

Well-Known Member
Η κοστολόγηση του (μέχρι σήμερα) είναι στάνταρ…2500 μονοήμερη 4000 διήμερη ανεξαρτήτως αριθμού τριχοθυλακίων.
Δεν είναι ακριβώς έτσι bobby
Έχω κάνει 3 επεμβάσεις στον Τυρκαλα
1 διήμερη 2560grafts
1 μονοήμερη 790 grafts
1 μονοήμερη 1060 grafts από κεφάλι +500 grafts από γενιά
Σε όλες πλήρωσα 1.2€/ graft
* Δεν ξέρω σήμερα αν έχει αλλάξει τιμολογιακή πολιτική η κλινική..

JimKan1

Well-Known Member
Πληροφορήθηκα από τον γιατρό Σωτήρη Τυρκαλά πως στις 28 και 29/12 θα βρίσκεται στην Αθήνα για consultation στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens,που βρίσκεται στην λεωφόρο Συγγρού 115.

Όποιος επιθυμεί να κλείσει ραντεβού για μια δωρεάν συνάντηση και εξέταση με τον γιατρό και την ομάδα του, μπορεί να καλέσει στο τηλέφωνο 2311289226 για να κλείσει το ραντεβού του.

κα. Τέρπκου Σταυρούλα
Καλησπερα Πανο, πως και πληροφορηθηκες απτον γιατρο; Ειχα την εντυπωση οτι ειχες κλεισει τον κυκλο των μεταμοσχευσεων σου εδω και καιρο, εκτος αν σου ζητησε να ενημερωσεις το φορουμ.

bobby

Well-Known Member
1 διήμερη 2560grafts
1 μονοήμερη 790 grafts
Οκ πάω πάσο. Όταν κάποτε έκανα ένα κονς αυτό έπαιζε, και αρκετοί εδώ το έχουν αναφέρει έτσι. Έτσι και αλλιως είναι από τους οικονομικούς.

panos1234

Well-Known Member
Καλησπερα Πανο, πως και πληροφορηθηκες απτον γιατρο; Ειχα την εντυπωση οτι ειχες κλεισει τον κυκλο των μεταμοσχευσεων σου εδω και καιρο, εκτος αν σου ζητησε να ενημερωσεις το φορουμ.

Έκανε και άλλο cons πριν λίγες μέρες πάλι στο ίδιο ξενοδοχείο.
Προσφέρθηκα να ενημερώσω το φόρουμ πως θα έρθει ξανά διότι δεν πρόλαβε να τους δει όλους.
Ο κύκλος ο δικός μου ναι έκλεισε.

tasos33

Well-Known Member

κα. Τέρπκου Σταυρούλα
Καλώς να έρθει.
Έχεις ξεκινήσει κάποια συνεργασία με τον γιατρό?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member

κα. Τέρπκου Σταυρούλα
Έπρεπε να το κάνει στην αλλαγή του χρόνου καλύτερα..:):)

montecristo

Well-Known Member
1 διήμερη 2560grafts
1 μονοήμερη 790 grafts

Οπότε τελικά δεν χρεώνει μινιμουμ 2500 ευρώ για μονοημέρη και 4000 ευρώ για διήμερη επέμβαση ο Τυρκαλάς αλλά πάει ανάλογα με τον αιρθμό μοσχευμάτων...πχ αν πάει κάποιος για touch up και βγάλει αρκετά λιγότερα από 2500 σε μονοήμερη πχ βγάλει 1000 μοσχεύματα θα πληρώσει 1200 ευρώ..

Μπράβο του πάντως πολυ τιμιος και ηθικός γιατρός!

panos1234

Well-Known Member
Καλώς να έρθει.
Έχεις ξεκινήσει κάποια συνεργασία με τον γιατρό?

Όχι Τάσο μου, καμία συνεργασία.
Τον εκτιμώ, είναι καλό παιδί και πήρα ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.
Λόγω της δουλειάς μου ανεβαίνω συχνά Θεσσαλονίκη, και πάντα βρίσκω μισή ώρα να περάσω να του πω μια καλησπέρα.

panos1234

Well-Known Member
Καλησπερα Πανο, αν επιτρεπεται αυτο αποτελει δικια σου πρωτοβουλια ή ο γιατρος στο ζητησε;
Απάντησα πιο πάνω.
Ρε παιδιά πήρα την πρωτοβουλία όποιος θέλει, αν θέλει να πάει να τον δει ένας γιατρός που χειρουργεί στην Θεσσαλονίκη και θα είναι Αθήνα για cons.
Μου είπε του είπε και όλα αυτά για κους κους και σάλια είναι περιττά.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΌΦΕΛΟΣ.
Ενημέρωσα πως θα είναι εδώ και όποιος θέλει παίρνει τηλέφωνο και κλείνει ραντεβού.
Σου έλυσα την απορία?

Kostas97

Well-Known Member
Απάντησα πιο πάνω.
Ρε παιδιά πήρα την πρωτοβουλία όποιος θέλει, αν θέλει να πάει να τον δει ένας γιατρός που χειρουργεί στην Θεσσαλονίκη και θα είναι Αθήνα για cons.
Μου είπε του είπε και όλα αυτά για κους κους και σάλια είναι περιττά.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΌΦΕΛΟΣ.
Ενημέρωσα πως θα είναι εδώ και όποιος θέλει παίρνει τηλέφωνο και κλείνει ραντεβού.
Σου έλυσα την απορία?
Υπαρχει αναρτημενο καπου απο την κλινικη;
Θελω να πω σε ποιους απευθυνεται;

Με συγχωρεις για τις ερωτησεις αλλα εφοσον ανελαβες αυτη την πρωτοβουλια υποθετω ηξερες τη συνεχεια.

panos1234

Well-Known Member
Υπαρχει αναρτημενο καπου απο την κλινικη;
Θελω να πω σε ποιους απευθυνεται;

Με συγχωρεις για τις ερωτησεις αλλα εφοσον ανελαβες αυτη την πρωτοβουλια υποθετω ηξερες τη συνεχεια.
Όχι δεν μπαίνει η κλινική εδώ.
ΔΙΚΗ μου πρωτοβουλία προς εξυπηρέτηση κάποιων που μπορεί να θέλουν να δουν τον γιατρό.
Δεν κατάλαβα...με αυτή μου την πρωτοβουλία πρέπει να απολογηθω σε σένα ή σε οποιοδήποτε άλλον πονηροπιτα?
Άμα γουστάρεις πας , αν όχι δεν πας.
Ούτε τιμές ξέρω σημερινές, ούτε εγώ κλείνω τα ραντεβού του.
Σε κάλυψα τώρα ή ακόμα έχεις απορίες?

Kostas97

Well-Known Member
Όχι δεν μπαίνει η κλινική εδώ.
ΔΙΚΗ μου πρωτοβουλία προς εξυπηρέτηση κάποιων που μπορεί να θέλουν να δουν τον γιατρό.
Δεν κατάλαβα...με αυτή μου την πρωτοβουλία πρέπει να απολογηθω σε σένα ή σε οποιοδήποτε άλλον πονηροπιτα?
Άμα γουστάρεις πας , αν όχι δεν πας.
Ούτε τιμές ξέρω σημερινές, ούτε εγώ κλείνω τα ραντεβού του.
Σε κάλυψα τώρα ή ακόμα έχεις απορίες?

Σου ειπα εγω αν ειναι εδω η κλινικη;

Σε ρωταω αν υπαρχει καποια επισημη ενημερωση για τα cons(σε site ή οπουδηποτε αλλου) που απο ο,τι καταλαβαινω δεν αφορουν μονο το forum και που.

Παντως αν δεν μπορεις να συνομιλησεις μη παιρνεις τετοιες πρωτοβουλιες γιατι εκθετεις την κλινικη.

Μπλουζα