Οrder Cancelled!

35007

Member
Θέλησα να παραγγείλω το Κρινατζέν και μπήκα στο www.raztec.com
Ακολουθησα γνωστη διαδικασια "add to cart, chekout " κ.τ.λ αλλα οταν εφτασε η στιγμη της πληρωμης μεσω paypal η παραγγελλια ακυρωθηκε! Επανελαβα τα "βηματα" απο την αρχη μηπως εχω κανει κατι λαθος αλλα τα ιδια!
Μετα προσπαθησα να πληρωσω δινοντας τα στοιχεια της καρτας μου αλλα η προεπιλογη της paypal στη φορμα παραγγελλιας που μου εμφανιζουν δεν ξετσεκαρετε.
Τους στελνω mail δεν απαντανε σε κανενα! Γνωριζει κανεις τι συμβαινει? Μηπως ειναι προς αποσυρση το σκευασμα? Μπορω να το βρω απο ebay αλλα αν προκειται να καταργηθει τι νοημα εχει να το ξεκινήσω?
Ειμαι σε δυσκολη θεση γιατι η κατασταση των μαλλιων μου ειναι χειροτερη απο ποτε! Τι topical blocker να βαλω τωρα? Το ρεβιβο δεν παλευεται, το ru απο www.mpbtreatments.com ειναι sold out και το super zix δεν ξερω ποιος φαρμακοποιος το φτιαχνει - πουλαει να αγορασω.
Tι κάνω?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Καλησπέρα φίλε 35007,

μπορείς να πάρεις την απλή συνταγή του Super Zix εδώ: http://www.hairlossgr.com/forum/thread-153-post-1497.html#pid1497
και να την δώσεις σε κάποιον φαρμακοποιό να στο φτιάξει.

Άκης

Administrator
Είναι η καλύτερη λύση να πας σε έναν φαρμακοποιό. Πιθανών το site να μην στέλνει πλέων και γι'αυτό και οι ακυρώσεις στις παραγγελίες σου.

sito

Active Member
35007 είπε:
Θέλησα να παραγγείλω το Κρινατζέν και μπήκα στο www.raztec.com
Ακολουθησα γνωστη διαδικασια "add to cart, chekout " κ.τ.λ αλλα οταν εφτασε η στιγμη της πληρωμης μεσω paypal η παραγγελλια ακυρωθηκε! Επανελαβα τα "βηματα" απο την αρχη μηπως εχω κανει κατι λαθος αλλα τα ιδια!
Μετα προσπαθησα να πληρωσω δινοντας τα στοιχεια της καρτας μου αλλα η προεπιλογη της paypal στη φορμα παραγγελλιας που μου εμφανιζουν δεν ξετσεκαρετε.
Τους στελνω mail δεν απαντανε σε κανενα! Γνωριζει κανεις τι συμβαινει? Μηπως ειναι προς αποσυρση το σκευασμα? Μπορω να το βρω απο ebay αλλα αν προκειται να καταργηθει τι νοημα εχει να το ξεκινήσω?
Ειμαι σε δυσκολη θεση γιατι η κατασταση των μαλλιων μου ειναι χειροτερη απο ποτε! Τι topical blocker να βαλω τωρα? Το ρεβιβο δεν παλευεται, το ru απο www.mpbtreatments.com ειναι sold out και το super zix δεν ξερω ποιος φαρμακοποιος το φτιαχνει - πουλαει να αγορασω.
Tι κάνω?

Αν ενδιαφέρεσαι ετοιμάζουμε μια ομαδικη παραγγελια ru σιγα σιγα

http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4413-post-103006.html#pid103006

Μπλουζα